iletişim kopukluğumuz var

Bu gün kzımızda kusma ve ishal vardı dr gidelim dedim tamam dedi 1 saat sonra aradı iş yoğun yeğenimi gönderiyrm dedi kızıma serum takıldı aksam eve geldi küs olduğum bi arkadaşım vardı onunla yeni barıştık çıkmasam olmaz dedi Durdum sesimi çıkaramadım gittii Şimdi geldi kızla bi iki ilgilendi sonra gitti uyudu

Kızlar beni sıkıntılı zamanımda yalnız bırakmayıp destek olduğunuz için tşkr ederim.....

Eşimle sonunda iyi bi tartıştık Daha doğrusu ben tartıştım o sadece dinledi Son bi umut güzelce anlatayım derdimi dedim ve anlatmaya başladım SEn kızını parka götürmek için çıktığın yola arkadaşın arayıp çağırdığı için dönen adamsın dedim Kızın parkı görüp ağladığında hiçmi üzülmedin dedim Benim içime oturdu sen kendine aile babası diye biliyomusun. Bu babalık değil bencilliktir arkdşına dönüp ailemleyim gelemem diyeceğine kızını ağlatmayı yeğledin Ben bunu unutmam dedim Ağlama krizine girdim ama adam hala sakince dinliyo

Sonra kalktı yanımdan sigarasını yandırdı ben böyle bi adamım dedi sen boşanmak istiyosan boşanalım dedi
İşte o dakka bende şarteller attı Kumandayı yere fırlattım Sen boşanmayı ağzına alamazsın ancak ben alırım dedim ağlayarak...oda
Elini kaldırdı vurmak için...sen kumandayı nasıl fırlatırsın dedi
Eğer o elin bi santim daha inerse kıyamet kopar git yanımdan git dedim....Kalktı gitti Ben tabi ağlıyrm 5 dk sonra geldi anlat tamam dinliyrm dedi

Ben yine gurur yapmadım yuvamız, kızımız için yine anlatmaya başladım....

Evinle ilgilenmiysn kırığı döküğü bıraktım, sen arkdşların için bizi yok sayıyosun Onlar ailelerine karılarına önem vermiyo olabilirler Ama sen onlara uymak zorunda değilsin Seni layt erkeklikle suçlayacaklarındanmı korkuyosun Beni böyle kabul etmeyen insanla arkdş olmam dersin yol verirsin Arkadaş çok ama ailen bi tane Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedim

Boşanınca ne sana ne bana bişey olur olan kızımıza olur dedim Sen evlendin Bu sorumluluğu almak zorundasın bizi yok sayamazsın Biz çantada keklik değiliz dedim Yani dedimde dedim Daha yazmadığım bir sürü şey dedim Oda gözleri kan çanağı olmuş bi şekilde dinledi Tek ettiği kelime Tamam ben herşeyde haklıyım demiyrm haksız yanlarımda var dedi

O dakka kızım ağladı yanına gittim Oda uyumaya gitti Bİ baktım adam uyumuş 10 dk sonra bana döndü sarıldı sımsıkı bi şekkilde :S Sesimi çıkarmadım bende sarıldım öyle uyuduk

Bunları anlatma amacım hem beni yalnız bırakmayan arkdaşların son durumumu öğrenmelerini Hemde sizin fikirlerinizi almak istemem Gözlemlerinizi merak ediyrm Hakkınızı helal edin Sizce bu evlilikte umut varmı rica ediyrm yorumlarınızı eksik etmeyin

Son düzenleme:
bide kendiliğinden avmye gidelim sana bu elbiseyi alalım Kendime kıyafet alıcam seninle çıkalım diyo Parka yürüyüşe çıakalım diyo Ne bileyim bu güne kadar yapmadıklarını yapmaya başladı İnşlh geçici değildir

Yorum yapmadan önce konuyu tamamen okuyayım dedim
Eğer kayınvalide problemini çözebildiyseniz
belli ki eşiniz geçte olsa düzelme belirtisi gösteriyo,değişmeye müsait bunu da çözersiniz diyecektim ki
siz o arada yazmışsınız zaten,neticede konuşmanız fayda vermiş:))
Madem ufak ta olsa değişim göstermeye başladı bence biraz daha sabretmeye değer.
Eğer değişmeye müsait olmasa emin olun kendinizi de parçalasanız fayda etmezdi.
Yine bildiğini okurdu.
Umut var gibi şükür:))
Bence tavrınızı koymakla beraber ufak ufak işleyin böyle:)
Zamanla kıvama geliyorlar 8,5 yıllık tecrübeyle sabit:))
Mutluluklar dilerim.

Yorum yapmadan önce konuyu tamamen okuyayım dedim
Eğer kayınvalide problemini çözebildiyseniz
belli ki eşiniz geçte olsa düzelme belirtisi gösteriyo,değişmeye müsait bunu da çözersiniz diyecektim ki
siz o arada yazmışsınız zaten,neticede konuşmanız fayda vermiş:))
Madem ufak ta olsa değişim göstermeye başladı bence biraz daha sabretmeye değer.
Eğer değişmeye müsait olmasa emin olun kendinizi de parçalasanız fayda etmezdi.
Yine bildiğini okurdu.
Umut var gibi şükür:))
Bence tavrınızı koymakla beraber ufak ufak işleyin böyle:)
Zamanla kıvama geliyorlar 8,5 yıllık tecrübeyle sabit:))
Mutluluklar dilerim.

Ay çok tşkr ederim değerli yorumunuz için Dimi yani mücadeleye devam etmeliyim Henüz daha işim bitmedi Zaten baştan beri diyodum sevgimiz var eminim Bana bunu ispatladı Ama kötü insanların etkisinde kalıyo Sanki biri yönetmese yaşayamayacak bu adam Öyle düşündürüyo beni Çok rahatladım şimdi....bundan önce bunalımdaydım Kötü düşüncelerin esiri olmuştum resmen

BU akşam eve geldi canım bi arkadş yemeğe davet etti kıramadım dedi. Normalde cuma cumrtsi çıkıyodu Bende dedim o zaman seç birini bu gün çıkıyosun madem hakkın bitti Ben öyle diyince oda zaten arkdşlara dedim ben cuma çıkmicam madem bu gece çıkıyrz dedi Şaşırdım Arkdşları laytmısın filan demiş Evet laytm dedim diyo Belkidde bana sallıyo ama olsun en azından dikkat ettiğini gösteriyo bu Beni önemsemese bunuda yapmazdı dimi Ay sevindirik oldum:21:

Ay çok tşkr ederim değerli yorumunuz için Dimi yani mücadeleye devam etmeliyim Henüz daha işim bitmedi Zaten baştan beri diyodum sevgimiz var eminim Bana bunu ispatladı Ama kötü insanların etkisinde kalıyo Sanki biri yönetmese yaşayamayacak bu adam Öyle düşündürüyo beni Çok rahatladım şimdi....bundan önce bunalımdaydım Kötü düşüncelerin esiri olmuştum resmen

BU akşam eve geldi canım bi arkadş yemeğe davet etti kıramadım dedi. Normalde cuma cumrtsi çıkıyodu Bende dedim o zaman seç birini bu gün çıkıyosun madem hakkın bitti Ben öyle diyince oda zaten arkdşlara dedim ben cuma çıkmicam madem bu gece çıkıyrz dedi Şaşırdım Arkdşları laytmısın filan demiş Evet laytm dedim diyo Belkidde bana sallıyo ama olsun en azından dikkat ettiğini gösteriyo bu Beni önemsemese bunuda yapmazdı dimi Ay sevindirik oldum:21:

Oh ne güzel valla çok sevindim sizin adınıza.
Ben yalan söylediğini sanmıyorum ama,yalan da olsa beyaz yalanlar güzeldir:))
Aynen bu sizi önemsediğinin belirtisi
Eh bazı erkekler arada ırgalamadan kendine gelemiyo malesef:))
Halbuki bizi mutlu etmek ne kadar kolay
bakın bir cümlede bile ağzımız kulaklarımıza varıyo hemen:))
kim demişse kadınları mutlu etmek zor diye!!valla iftira atıyolar:).
napalım gülü seven dikenine katlanıyor işte:))
Şart koymakla çok iyi etmişsiniz kararlı olduğunuzu görsün eşinizde.
Size mutluluklar diliyorum,tam gaz devam:)))

Oh ne güzel valla çok sevindim sizin adınıza.
Ben yalan söylediğini sanmıyorum ama,yalan da olsa beyaz yalanlar güzeldir:))
Aynen bu sizi önemsediğinin belirtisi
Eh bazı erkekler arada ırgalamadan kendine gelemiyo malesef:))
Halbuki bizi mutlu etmek ne kadar kolay
bakın bir cümlede bile ağzımız kulaklarımıza varıyo hemen:))
kim demişse kadınları mutlu etmek zor diye!!valla iftira atıyolar:).
napalım gülü seven dikenine katlanıyor işte:))
Şart koymakla çok iyi etmişsiniz kararlı olduğunuzu görsün eşinizde.
Size mutluluklar diliyorum,tam gaz devam:)))

Bencede bizi mutlu etmek o kadar basitki İşte gelde bunlara anlat Tşkr ederim tuana Yalan söylemiyo olabilir çünkü geçen gece yine yapışkan bi arkdaşı aradı illa gel bana yemek ısmarla diyo (yani sırf eşim tamam gelyrm desin diye yem atıyo yok derse cimri diyecekler ya Yer yapıyolar) Eşim yok hastayım diye yalan attı Tabi belli ısrar ediyolar Eşim yok diyo hala
Sonrra eşim evet seviyrm bi diyeceğinmi var dedi güldü Teli kapattı
Bende neyi seviysn? dedim
Seni. dedi
Hadi be arkadaşına hayatta demezin bunu dedim
Oda valla dedi arkadaş evdekileri çokmu seviysnda ayrılamıyosun dedi Bende evet seviyrm bi diyeceğinmi var dedim kapattım dedi :D
Gelişme görüyorum benim öküzde:1: Darısı diğerlerinin başına inşallahhhhhhhhhh:16:

Bencede bizi mutlu etmek o kadar basitki İşte gelde bunlara anlat Tşkr ederim tuana Yalan söylemiyo olabilir çünkü geçen gece yine yapışkan bi arkdaşı aradı illa gel bana yemek ısmarla diyo (yani sırf eşim tamam gelyrm desin diye yem atıyo yok derse cimri diyecekler ya Yer yapıyolar) Eşim yok hastayım diye yalan attı Tabi belli ısrar ediyolar Eşim yok diyo hala
Sonrra eşim evet seviyrm bi diyeceğinmi var dedi güldü Teli kapattı
Bende neyi seviysn? dedim
Seni. dedi
Hadi be arkadaşına hayatta demezin bunu dedim
Oda valla dedi arkadaş evdekileri çokmu seviysnda ayrılamıyosun dedi Bende evet seviyrm bi diyeceğinmi var dedim kapattım dedi :D
Gelişme görüyorum benim öküzde:1: Darısı diğerlerinin başına inşallahhhhhhhhhh:16:

Oh maşallah maşallah.Aminnnnnn inşallah:))))

benim çevrem bunu kaldırmaz nedir? hiç anlayamadım ayıp mıymış yani eşiyle dışarı çıkması?

sizin kocanızla iletişim sıkıntınız yok sizin evliliğinizin genelinde bir sorun var gibi duruyor. eşinizin evde mutlu olduğunu sanmıyorum. sanki annesiyle babasıyla yaşayan ergen gibi eve gelip odasına çekilip bilgisayar oynuyor, sonra da arkadaşlarıyla buluşuyor. resmen annesi gibi olmuşsunuz evde. başka bir sıkıntı var eşinizin sizi eşi gibi gördüğünden ben emin değilim. sanki annesiymişsiniz gibi ne sizle gezmek istiyor ne evde konuşuyor.

Anladığım kadarıyla eşinizin rezalet bir arkadaş çevresi var... Yüzsüzce bir insanın eşinden çocuğundan vaktini kısıp onlarla vakit geçirmesini istiyorlar... Bence akıllı davranıp yavaş yavaş o arkadaş çevresinden eşini koparman lazım. Tüm arkadaşları bu insanlar mı? Daha kaliteli dostları, ortak arkadaşlarınız yok mu? Eğer eşli görüşebileceğiniz arkadaşlarınız olsa, beraber bazı aktiviteler yapsanız, yavaş yavaş aile ve eşli görüşme ortamından zevk almaya başlar. Çocuğunuzun onu sık sık gördüğü bir baba figürüne ihtiyacı var. Kızmadan, daha çok o ortam içine itmeden bunu ona aşılayın. İyi bir baba ve eş olabildiğini fark ettikçe daha çok ısınacaktır diye düşünüyorum.

Kimlikte 15 haziran yazıyodu diye yanlış biliyomuşum şimdiye kadar yeni öğrendim 10 haziran da doğmuş İkizlermi oluyo

bide kendiliğinden avmye gidelim sana bu elbiseyi alalım Kendime kıyafet alıcam seninle çıkalım diyo Parka yürüyüşe çıakalım diyo Ne bileyim bu güne kadar yapmadıklarını yapmaya başladı İnşlh geçici değildir[/QUOT

konuyu ve yorumları tamamen okudum arkadaşım,mücadeleye ve sevgiye sahip çıkmaya devam ....diyorum bende, son yorumlarınız özellikle çok
güzel
:16: eşinizin sevgisinden zaten şüpheniz yok(kadın hissedıyor :1:) çok çokk sevindim inşallah böyle daha da güzelce devam eder.....siz mutlu olunca allah bağışlasın kızınızda daha mutlu olucaktır

bi arkadaşımız yazmış( 8yıllık evlı ,tecrübelerle sabit diye) benden tecrübeli benım daha 1 yılım bıle dolmadı ama dediği gibi zamanla kıvama gelıyorlar,belki hatırlarsınız,benımde eşimle sorunlarım oldu,kv. vs...çocuk yap baskısı.... bende hiç yılmadım ınan arkadaşım sürekli konusuyorum,tavır alıyorum,konuşmuyoorum bikaç gün mesela amaaaaaaaaa şükür yavaş yavaş beynine artık evlendıgını ve BİZ oldugumuzu,birlikte vakıt geçirelim evliliğimiz daha sağlam yükselir diyeee konusuyorumda konusuyorum,

inan önceden eşim hep içine atardı aynı senin anlattıgın gıbı canım duvara mı konusyorsun duygu derdım,kendı kendıme bana bısey dıyemez yalnız kalınca yada yanımda ağlardı vs... şimdi
:1: eşim bana diyor konuşalım o an halledelım fikirlerimizi paylaşalım,örn geçeen gün denedım bakım napçak die :6:ikimizde korunuyoruz dedim ben boşuna aylık iğne mı oluyorum ,bu ay dan itibaren vücuduma hormon almak istemiyorum,sen korun diye,sağolsun anlayışlıdır,hemen tamam dedı,bıkaç gun geçti ...hımm dedım ayın kaçı iğne zamanını geçirmıyım dıye seslı düşündüm çaktırmadan da onu ızlıyorum...:1:hemen atladı ...konuşmuştuk ben korunacaktım,neden fıkrını değiştirdinn biraz kem küm ettim ,kararsızmışım gıbı,lütfen artık konuşuyoruz,niçin yıne korunmak ıstıyorsun ? birbirimize düşüncelerimizi söylüyoruz,birikmesin diye karar almadık mı dıye ....sarıldı bana :16:
ÇOK BOCALADIM biliyorum boşuna konuşmadık yıprattık evliliğimizi..dedi( özellikle anneci olması ,orda kalmak ıstemelerı,dengesızce yaptıgı davranışları vs.. yazmıstım daha once de,şuan bayaa bi düzelme var) benım baştan tavrımı net koymam,sınırlarımı çizmem sanırım bugun meyvelerini vermeye başladı.....hala da izliyorum yanlışında direk tavrımı koyuyorum baktım artık oda konuşmaya başladı daha rahat ifade edıyor

kalsağlıcakla ,umarım huzurunuz daim olur arkadaşım :nazar:

Değerli yorumların için
Tşkr ederim duygucum
İnşallah söylediğin gibi devam eder Eşim benim her şeyim Ona güvenim sarsılırsa naparım bilemiyrm Bi evlilikte her an bitecekmiş gibi düşünüp fazla bağlanmamakmı doğru Yoksa ölene kadar devam edecekmiş gibi sımsıkı sarılmakmı doğru..... İnsan bilemiyo iişte :50: Neyse Allah senin de evliliğinde mutlu etsin Belliki kocan seni seviyo Umarım her zaman birbirinizin kıymetini bilirsiniz İstediğiniz anda da bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin rabbim:emir_bebek:

Değerli yorumların için
Tşkr ederim duygucum
İnşallah söylediğin gibi devam eder Eşim benim her şeyim Ona güvenim sarsılırsa naparım bilemiyrm Bi evlilikte her an bitecekmiş gibi düşünüp fazla bağlanmamakmı doğru Yoksa ölene kadar devam edecekmiş gibi sımsıkı sarılmakmı doğru..... İnsan bilemiyo iişte :50: Neyse Allah senin de evliliğinde mutlu etsin Belliki kocan seni seviyo Umarım her zaman birbirinizin kıymetini bilirsiniz İstediğiniz anda da bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin rabbim:emir_bebek:

evlilik bence şans işi ..... insan bilemiyorki ..amaa zamanla yola gelicekler,daha yeni yeni anlıyorum bende bunu,,Rabbim herkesin evliliğini huzurunu daim etsin,zamanı gelincede inş alıcaz kucağımıza bebişimizi :emir_bebek:teşekkür ederim canım

Back
X