Iletişim kuramıyorum insanlarla yardim

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
Ya ben çok mutsuzum kızlar.insanlarla iletişimim zayıf.her söyledikleri batıyor.ya da ben öyle algılıyorum.farkettim ki beni sağlıklı iletişim ler kurmak çok mutlu ediyor.gunumun güzel geçtiğini farkediyorum.ama genellikle bu böyle olmuyor.yani beni sevmeyeceklerunu ya da hiç hoşlanmadıkları hissine çok kapılıyorum.ya ben nasıl kurtulucam bu durumdan.insanlari takmama durumu da mümkün değil.kizlar yorumlarinzla rahat latin beni nolur

Sizden hoslanmamalari icin hoslanmayacaj davranis sergilemis olmaniz gerekiyor cunku kimse kimseden sebepsiz yere hoslanmamazlik etmez.soguk durursunuz,tartisma halinde olursunuz vs. Bunun disinda endiselenmenize gerek yok.zaten bunun cozumu siz de.ben de fazla muhabbetten sıkılırım.her konustugum inssn ayni hazzi verir sanki.azdir uzun sohbetlerim o yuzden genellikle yakin arkadslarim konuskandir :)

Neden biliyor musunuz? Çünkü öncelikle siz kendinizi değersiz hissediyorsunuz. Bu da halinize tavrınıza konuşmanıza mimiklerinize yansıyor. Bu duygudan kurtulursanız ikili ilişkilerinizde daha verimli sonuçlar alırsınız diye düşünüyorum.

Ya ben çok mutsuzum kızlar.insanlarla iletişimim zayıf.her söyledikleri batıyor.ya da ben öyle algılıyorum.farkettim ki beni sağlıklı iletişim ler kurmak çok mutlu ediyor.gunumun güzel geçtiğini farkediyorum.ama genellikle bu böyle olmuyor.yani beni sevmeyeceklerunu ya da hiç hoşlanmadıkları hissine çok kapılıyorum.ya ben nasıl kurtulucam bu durumdan.insanlari takmama durumu da mümkün değil.kizlar yorumlarinzla rahat latin beni nolur

kaç yaşındasın, baksana sen bunu kendine yapıştırmışsın 4 sene önce aldığın nick bile mahçup, önce bunu yapmayı bırak yani ben rahat iletişim kuramıyorum diye bu etiketleri kendine yapıştırma
insanlar seni sevsin diye hoşlansın diye birşeyler yapma, doğal olan kendin ol, insan ne kadar rol yapabilir ki değil mi, seni sevecek böyle sevsin, farklı sosyal ortamlara girmeye çalış, illaki senin kafa dengin birileri olacaktır
insanların söylediklerini de direk, net sana karşı bi saldırı olmadıkçada umursama üzerinde alınma, üstünde düşünme

Sizden hoslanmamalari icin hoslanmayacaj davranis sergilemis olmaniz gerekiyor cunku kimse kimseden sebepsiz yere hoslanmamazlik etmez.soguk durursunuz,tartisma halinde olursunuz vs. Bunun disinda endiselenmenize gerek yok.zaten bunun cozumu siz de.ben de fazla muhabbetten sıkılırım.her konustugum inssn ayni hazzi verir sanki.azdir uzun sohbetlerim o yuzden genellikle yakin arkadslarim konuskandir :)
Paranoya mı yapıyorum bilmiyorum ama bir süreen sonra hoşlanmadıkları hissine kapılıp uyuzluguna bazı hareketler sergilediklerini düşünüyorum karşı tarafın.sonra sert çıkıyorum biraz.ama pişman olan ben oluyorum eninde sonunda .bilmiyorum nasıl davranmak gerekli.hala idrak edemedim bu yaşımda.

Neden biliyor musunuz? Çünkü öncelikle siz kendinizi değersiz hissediyorsunuz. Bu da halinize tavrınıza konuşmanıza mimiklerinize yansıyor. Bu duygudan kurtulursanız ikili ilişkilerinizde daha verimli sonuçlar alırsınız diye düşünüyorum.
Bu his hep var bende ama kurtulamıyorum.deniyorum narsist oluyorum bu seferde hiç düşünmüyorum karşıdakini.dengeyu tutturamadim bir turlu

kaç yaşındasın, baksana sen bunu kendine yapıştırmışsın 4 sene önce aldığın nick bile mahçup, önce bunu yapmayı bırak yani ben rahat iletişim kuramıyorum diye bu etiketleri kendine yapıştırma
insanlar seni sevsin diye hoşlansın diye birşeyler yapma, doğal olan kendin ol, insan ne kadar rol yapabilir ki değil mi, seni sevecek böyle sevsin, farklı sosyal ortamlara girmeye çalış, illaki senin kafa dengin birileri olacaktır
insanların söylediklerini de direk, net sana karşı bi saldırı olmadıkçada umursama üzerinde alınma, üstünde düşünme
Ya neden çok takiyorum ben anlamıyorum.dedigun gibi üstüne günlerce düşünebilirim.zamanimiz kısıtlı ama ben zamanının kıymetini bilemiyorum.

Daha sosyal bir insan olmak için sürekli denemeler mı yapmalı bilmiyorum. Genelde etrafımda herşeyi şakaya vuran ciddiyetsiz insanlar olduğu için ben belki artık isteksizimdir.

Ay beni de çok sevmeyen vardır. Okulda kulüp odasına gidince fısıltıları duyarım hepsi de "geldi yine çok bilmiş" şeklinde... Ama "başkan benim bebeyim çekil ordan :KK14:" bakışlarımla hepsini dağıtırım.

Etrafımda seven olduğu kadar sevmeyen de çok. Ama o sevenler bana yetiyor sanırım. Ya da kişilikle alakalı,kendinizi pasif mi görüyorsunuz? Ben biraz egoist sayılırım, beni sevmediğini bildiğim kişilerin yanında hiç kötü yönlerimden bahsetmem. Olmadığım biri gibi de davranmam. İçimden geldiği gibi ama ona "senden iyiyim" mesajını vererek konuşurum. Belki ters tepiyordur bilemem. Ama çoğunda kompleks oluyor "o niye bizden iyi" diye düşünceler ve buna bağlı olarak etrafımda gezmeye yol açan sonuçlar yaratıyorum.

Siz de sizi sevmediğini bildiginiz kişilerin yanında dimdik durun. Hani o suratlarını ekşitiyorlar ya,bir süre sonra hepsi sizi gelin diye bekliyor olacak.

Senin gibi insanlar her ortami bozan insanlar gerçekten. Kendin ol dogal ol takma kimseyi severlerse severler sevmezlerse takla atmana gerek yok. Her soyledikleri batmasin. Herseyi yanlis anlayan bi kadin var bizim isyerinde. Herkesi sikayet eder. Kimse sevmez. Sonra ben onlari zaten sevmiyorum der kendini kandirir. Bu sekilde iletisim kurulmaz insanlarla

Ya belkide kendine özgüvenini geri getirecek uğraşlar bulmalısın. Benim anladığım sende özgüven problemi var. Böyle insanlarla iletişim kuracağın aktivitelere katılman senin yararına olur. Aklıma gelmedi şimdi ama tiyatro gibi şeyler. Aslında sen en iyisimi google a yaz "özgüven geliştirme" vs bu konuda kitaplar oku. Halledebilirsin. Zamanla insanların yanında kasılmayacaksın, kasılıp ne düşündüler beni sevmediler mi diye düşünmediğin zaman karşındaki de bunu samimiyet olarak algılıyor e emin ol insanlar samimi kişileri her zaman seviyolar. Samimiyet yanında güveni getirir çünkü, samimi, içten insanlara güveniriz.

Ben de sevmem çok konuşmayı,konuşurken gülerek konuşanları itici bulurum söylediği şey komik değilse her konuda fikri olanlarıda sevmem,normalde kaba Saba konusupta başka birini görünce kibarlasanlarida sevmem aman yasa gitsin nasıl istiyorsan sevseler nolur sevmeseler nolur?

Üzerindeki o sürekli kaygıdan kurtulmalısın.
Hep güzel görünmeliyim.
Hep kusursuz olmalıyım.
Yaptığım ve söylediğim her şey sevilmeli kaygısından kurtul.

Beni herkes sevmek zorunda değil.
Herkesin sevgisine de ihtiyacım yok.
Ben de herkesi sevmiyorum ki.
Benim kişiliğim bu.
Seven sevilir sevmeyene güle güle.

Bunları benimse ve rahatla.

Üzerindeki o sürekli kaygıdan kurtulmalısın.
Hep güzel görünmeliyim.
Hep kusursuz olmalıyım.
Yaptığım ve söylediğim her şey sevilmeli kaygısından kurtul.

Beni herkes sevmek zorunda değil.
Herkesin sevgisine de ihtiyacım yok.
Ben de herkesi sevmiyorum ki.
Benim kişiliğim bu.
Seven sevilir sevmeyene güle güle.

Bunları benimse ve rahatla.
Herkes beni sevmeli diye o denli uğraşıyorum ki ya da bisey yaparken bu hareketim böyle mi göründü şunu söyledim o böyle mi anladı davranışlarım o kadar cok ki artık nefes alamaz hale geliyorum .cozumu kitap okumakta mı ne yapmakta bilemez haldeyim

Back
X