• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iletişim merkezi asistanlığına mı gireyim, kpss öğretmenlik için mi çalışayım?

Alanınız önemli

Temeliniz önemli

Bir de bence eşinizin mesleği de önemli

Yani KPSS kazanıp x ili y ilçesi d köyüne atanınca gidebilecek misiniz

KPSS çalış kazan hatta atan da sonrası

Burada eşin gitme dedi ya da gittim ama ailem bozuldu geri geldim diyen çok

Bence işe gir

Bir iki ay çalış

Aralık ta vs yeni grup başlar o para ile de dershaneye git

Hem çalışma şartları ağırsa motive olursun sunana değilse de devam edersin çalışmaya

Alanım okul öncesi öğretmenliği
Temelim yok daha önce kpss alan ve eğitim bilimlerine çalışmadım.
Eşim de memur tayin işini hallederiz inşallah atanırsam.
Dershane parası çıkarma fikri guzel ama koronadan dolayı gidemem sanırım

Alanım okul öncesi öğretmenliği
Temelim yok daha önce kpss alan ve eğitim bilimlerine çalışmadım.
Eşim de memur tayin işini hallederiz inşallah atanırsam.
Dershane parası çıkarma fikri guzel ama koronadan dolayı gidemem sanırım

Alan iyi ataması da iyi

Dershaneye neden gidemeyesiniz

İşe gidersen dershaneye de gidersin MEB kapatırsa online olur

Özellikle eğitim bilimleri geniş bir alan nereden ne çıkar bilenlerden dinlemek cidden avantaj yoksa tüm kitapları çalışmak meşakkatli

Yani ben maddi sorununuzu esinizin tutumundan dolayi oldugunu dusunuyorum önceki birkac konunuza da yazmistim
Azimli caliskan ve üretken bir yapınız var
Esiniz tabii ki destekler karım memur olsun parasından bizde nasiplenelim diyordur ya da daha cok para biriktiririz diye düşünüyor da olabilir.
Ben böyle cimri bir kocaya fazladan para gelsin diye uğraşmazdim
Kendiniz icin calisin ama çalışırsaniz evdeki görev dağılımını da yapin,esiniz el atsin islere de
Yarin bir gun atandin da noldu diye eziklerken maas kartini da elinizden alabilir diye düşündüm.

Okul öncesi öğretmenliği bölümüm. Atama şansım yüksek sayılır

Alan iyiymiş, atanma oranı yüksek bir bölüm için ben çalışarak atanma şansımı geri plana atmazdım. Yoğun çalışma koşullarında KPSSye vakit ayırma şansınız çok düşebilir. Ben olsam KPSSye hazırlanır atanırdım.

Alan iyi ataması da iyi

Özellikle eğitim bilimleri geniş bir alan nereden ne çıkar bilenlerden dinlemek cidden avantaj yoksa tüm kitapları çalışmak meşakkatli
Alan iyi ataması da iyi

Dershaneye maddi olanaksızlıktan dolayı gidemem çünkü tek maaşla geçiniyoruz borclarimiz var.
Internetteki anlatımlardan ve kaynak kitaplardan faydalanmayı düşünüyordum

Dershaneye maddi olanaksızlıktan dolayı gidemem çünkü tek maaşla geçiniyoruz borclarimiz var.
Internetteki anlatımlardan ve kaynak kitaplardan faydalanmayı düşünüyordum

Dershaneye gitmenize gerek yok. Ben Youtube'tan video izleyerek ve test çözerek atandım. Sıkı çalışarak olabilir.

Yani ben maddi sorununuzu esinizin tutumundan dolayi oldugunu dusunuyorum önceki birkac konunuza da yazmistim
Azimli caliskan ve üretken bir yapınız var
Esiniz tabii ki destekler karım memur olsun parasından bizde nasiplenelim diyordur ya da daha cok para biriktiririz diye düşünüyor da olabilir.
Ben böyle cimri bir kocaya fazladan para gelsin diye uğraşmazdim
Kendiniz icin calisin ama çalışırsaniz evdeki görev dağılımını da yapin,esiniz el atsin islere de
Yarin bir gun atandin da noldu diye eziklerken maas kartini da elinizden alabilir diye düşündüm.

Eşim şuan da yemekleri yapar çoğu işe el atar aslında. Kendi ayaklarım uzerinde durmamı istiyor. Bizim borçlarımız var ve annemlere yardım etmemiz gerekiyor şuan maddi açıdan zor durumda kaldılar. Bu sebeplerle dershaneye gidemem. Tabi eşimin bazı cimrilikleri yok değil. Ama kesinlikle kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini de biliyorum

Eşim şuan da yemekleri yapar çoğu işe el atar aslında. Kendi ayaklarım uzerinde durmamı istiyor. Bizim borçlarımız var ve annemlere yardım etmemiz gerekiyor şuan maddi açıdan zor durumda kaldılar. Bu sebeplerle dershaneye gidemem. Tabi eşimin bazı cimrilikleri yok değil. Ama kesinlikle kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini de biliyorum
Dersaneyi su an zaten pandemiden dolayi ben de olsam düşünmezdim ama kpss iyi bir çalışma gerektiriyor.
Kendinize ders plani yapip buna uymaniz lazim bunun icin bir nevi kampa girmeniz atanma sansinizi yükseltir
Esinizin cimriligi konusu benim kafama takilan kısım oldu nedense
Tabii karar sizin, hayat sizin
Hersey gönlünüzce olsun
Benim diyebileceğim bir iste calismayi simdilik düşünmeyin kpssye odaklanin sonra olmazsa yine is ararsiniz

Okul öncesi öğretmenliği bölümüm. Atama şansım yüksek sayılır

Atamasi kolay bir bolumden mezunsunuz, kpss ye asilin bu durumda, ki siz atanamasaniz da ozel kres ve anaokullarinda da calisabilirsiniz, mesleginizi yapabilirsiniz her zaman.
Alimi az, taban puani yuksek bolumlerde mutlaka bir b plani olmali ama.

Kpss. Sen kendini kurtarirsan herkesi de kurtarirsin.
Ucakta bile oksijen maskesini once annelere sonra cocuklara verirler...

Atamasi kolay bir bolumden mezunsunuz, kpss ye asilin bu durumda, ki siz atanamasaniz da ozel kres ve anaokullarinda da calisabilirsiniz, mesleginizi yapabilirsiniz her zaman.
Alimi az, taban puani yuksek bolumlerde mutlaka bir b plani olmali ama.

1 ay sonra başlayacağım inşallah. bu sene de soruları görmek adına başvuru yaptım. Çalışmamıştım sadece deneyim olsun gireceğim.

Atamasi iyi olan bir bransiniz varsa neden olmasin?
2014 yilinda atandim. Bransim Ingilizce. Haftaici ozel okulda calisiyordum, haftasonu istanbuldan edirneye formasyon egitimine gidiyordum. Bunun disinda haftaici aksamlari da dil kursunda sinifim vardi ve bir de ozel dersim. Kpssye kendimi denemek icin girdim. Egitim bilimleri derslerine asina oldugum icin fena bir puan gelmedi. Asil onemli olan alan sinaviydi. Aradaki 21 gunluk surede oturdum alan çalıştım ve cok sukur atandim. O yogunluk icinde bana zamani planlamak daha kolay gelmişti. Eger hicbir sey yapmadan evde otursaydim daha da tembellesirdim. Siz de guzel bir planlama yaparak basarabilirsiniz.

Back
X