İletişim problemi 😭

minela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
21
4
86
Merhaba, bir dargın bir barışık yürüttüğüm ilişkimde ipler hep karşı tarafta, (eski konumda bahsetmiştim) bir aşırı yüceltilme oluyor bir aşırı ilgisizlik, geçen hafta görüşecektik kızım gelecek dedi, 2 gün sonra nasılsın iyi misin diye mesaj attım bana sadece “” bu emojiyi gönderdi ve hala ses yok. Sizden yorum bekliyorum, bunun üzerine ne yapmalıyım

Ben bunun üzerine asla iletişime geçmeye çalışmazdım. Kendisi arasa bile kolay kolay görüşmeye ikna olmazdım. Çocuğu dolayısıyla sizle görüşemeyecek olması çok normal ama hal hatır sorulan bir mesaja iki kelime yazamamak saygısızlık.

Tabi normalde böyle huyları yoksa, ilk defa bunu yaşıyorsanız bir sıkıntısı da olabilir diyeceğim ama anladığım tarzı bu.

İlişkiyi tamamen keserdim ben.

Çocuk kaç yaşında. Baba-kız ilişki çok farklı olabiliyor bazen. Çevremde çok görüyorum. kimseyi umursamıyor dünyayı durduruyorlar birlikteyken.

Çocuk kaç yaşında. Baba-kız ilişki çok farklı olabiliyor bazen. Çevremde çok görüyorum. kimseyi umursamıyor dünyayı durduruyorlar birlikteyken.
20 yaşında tatile geldi bazen babayla kalıyor o önemli değil de mesaj olayına takıldım.Çok mesajlaşmayı seven biri değil ama nasılsın soruma karşılık bu olmamalıydı diye düşünüyorum

Nasıl bir yorum bekliyorsun
Sorun belli kişiler belli ne mi yapmalısın
Ben olsam hiç uğraşmam

Adam 18 yaş büyükmüş sizden. Normal bunlar. Tekaütü gelmiş adamın.

Adam 18 yaş büyükmüş sizden. Normal bunlar. Tekaütü gelmiş adamın.

ayy beni güldürdünüz, allah da sizi guldursun

ne yapacağınız ortada değil mi sevgili konu sahibi?
yaşınızı bilmiyorum ama sevgilinizin 20 yaşında kızı olduğuna göre çok küçük değilsiniz.
ipler karşı tarafta, bir dargın bir barışık mutluysanız keyfinin gelip sizi aramasını bekleyin. değilseniz yollarınızı ayırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…