iletisimsizlik...??

İyi de sadece annenize karşı değil ki herkese karşı öyleymiş.
Huyu bu demek ki. Can çıkar huy çıkmaz.

Benim kayınvalidem de tam tersi hatta aşırısı, ben de bundan muzdarip olacağım gibi geliyor :) Benim iş yerinden bir arkadaşla ortaklaşa ektiğim bir hobi bahçem var, ben ve eşim şehir dışındayken kayınvalidemler bahçeye pikniğe gitmişler , oradayken iş yerindeki arkadaşım eşi ve kayınvalidesi ile gelmiş karşılaşmışlar. Ay ne yapsak arkadaşının kayınvalidesini yemeğe çağırmazsak olmaz şimdi kadın uzaktan gelmiş diyerekten yemeğe çağırdı, hayret ettimmm :)

Kurusa bakmayın sorununuza çözüm önermektense kendi durumumu anlattım. Ama benim önerim bence bunu kayınvalidenizle konuşmanız durumu çözmez aksine ona kendini kötü hissettirir, herkes aynı karakterde olmaz, benim ailem sizin kayınvalideniz gibi kayınvalidem de anneniz gibi, düşünüyorum yani bu konuşarak çözülebilecek bir şey değil, benim babam da düğünden önce kimse gelmedi etmedi dedi, oysa bir arayıp da milleti davet bile etmedi, ayynen kayınvalidenizin insanlar biliyor davete ne gerek var tavırlarını gösterdi, ve kendini haklı çıkardı. Huy bu, gerçekten eğer sizi kişisel olarak rahatsız eden, evliliğinizde problem teşkil edecek bir durum değilse bence kendinizi üzmeyin.

iyi de zaten huyu böyle imiş

annene ya da senin ailene bir tavrı yok ki

neden üzülesin

o da öyle de geç

gelmiyorlar dediğinde de bu işler karşılıklı der geçersin anlarsa anlar anlamazsa da ne ala

kv olacak yaşa gelmiş değişmez ki

umursama

annene de huyu öyle boş ver muhatap olma sen de geç git

Back
X