İlgi bekleyen sorumsuz koca

Kadın sizle derdini paylaşmis etmediğiniz hakaret kalmamış kadın dayanışması böyle mi olur derdi var üstüne bı de siz dert ekliyosunuz😒

Var ya kocalar siz nadir şanslılardansınız. İşte öyle olunca insan kendini sorguluyor çalışıyorum , evle çocukla ilgileniyorum bir de sorumsuz kocayla uğraşıyorum. Sadece dertsiz bir koca istemek de suç.
Erkekler genel olarak öyle canım malesef.cocuklar bile hastayken daha dirayetli . bazen çocuktan farksız oluyolar idare etmek gerek zaten soylencek herşeyi söylemişsin eşine sen haklısın madem hastasın yat uyu çocukla misafir ağırlamak çok zor bı de çalışan bı bayansin Allah yardımcın olsun

Ben simdi yazdiklarinizdan sorunun tam ne oldugunu anlamadim. Hastayken herkes ilgi görmek ister. Esiniz dikkat etmeyip hasta ol.asina mi kizdiniz? Sorumsuzluk olarak kastettiginiz bu mu?

Ahhhh birakin Allah askina her erkek ayni

degilse t*ptur !
Bazilar daha güzel seve bilirler Dogru ama hepsinin Özü bire Bir ayni Yani nolur böyle konusmayin
Bazi günlerde hersey Okey güzel mutluluk da vardir ama bu monoton evlilik Hayati kustura biliyor
Bazen huylarindan yüzünden bazen de ne bilim herseyi de Ben söyMim Sanki hic biriniz biliyormusunuz
Haaaa
Zenginseniz Baska
Ki allaha sükür Biz Cok iyiz diye bilirim
Keyif ne zaman istiyorsa alisveris kuaför bilmem ne amma unutmayin Erkegib huylarini sadece hafifce kapatiyor
Hadi Simdi hepimiz mutfagimiza girelim bulasik yikiyalim cocuklari yatiralim bakalim belki de camasirlari dolaba yerlestiririz.
Dusumuzu almaya unutmayalim gece Saat 12 de
Cünkü herseyi Biz yapiyoruzya 😉
Bacim tam olarak ne anlatmaya çalıştın 😐

Ekonomik özgürlüğünüz varsa neyi bekliyorsunuz. Sizin mutsuz olduğunuz ortamda çocuklar daha mı mutlu da çocuklar için ayrılamıyorum diyorsunuz.

Ayrıca herkesin evliliği kötü gidecek diye bir şey yok etrafımda mutlu olan onlarca insan var

degilse t*ptur !
Bazilar daha güzel seve bilirler Dogru ama hepsinin Özü bire Bir ayni Yani nolur böyle konusmayin
Bazi günlerde hersey Okey güzel mutluluk da vardir ama bu monoton evlilik Hayati kustura biliyor
Bazen huylarindan yüzünden bazen de ne bilim herseyi de Ben söyMim Sanki hic biriniz biliyormusunuz
Haaaa
Zenginseniz Baska
Keyif ne zaman istiyorsa alisveris kuaför bilmem ne amma unutmayin Erkegib huylarini sadece hafifce kapatiyor
Hadi Simdi hepimiz mutfagimiza girelim bulasik yikiyalim cocuklari yatiralim bakalim belki de camasirlari dolaba yerlestiririz.
Şair burda ne anlatmak istiyor

Kadın sizle derdini paylaşmis etmediğiniz hakaret kalmamış kadın dayanışması böyle mi olur derdi var üstüne bı de siz dert ekliyosunuz😒
İnsanlar da kötü birşey demiyor ki !!"Başkasının evlenip evlenmemesi senin derdin değil ..sen kendi hayatına odaklan ve eğer artık bu hayatı bu şekilde yaşamak istemiyorsan ona göre karar verip harekete geç" diyorlar..

14 yıllık birliktelik var ama kusura bakmayın evli erkeğin yılbaşı günü tüm gün hazırlık yapan eşine hastayım diye yardım etmeyip üzerine de iyi ki sabahladınız iyice hasta oldun kıyamam aşkitom diyecek birisi değilim, eşimde bunu biliyor. Ara arkadaşını gelsin baksın sana dediğimde bunu diyeceğini biliyordum cevabını alıyorsam beyfendi halinden şikayetçi olmasın. Üstelik sabahında yine beyfendinin misafiri gelecek , misafir gelmeden 10 dk önce kalkan o ama sabah erken kalkıp yine hazırlık yapan ben çok iyi bir eş değilim. Ben nerden yanlış bakıyorum acaba🤨
neden erken kalkıp onun misafirine hazırlık yapıyorsunuz peki
bu kadar mı pasifsiniz?
gelen misafire kusura bakma çoook hastayım
x bişeyler halleder diyemiyor musunuz?

6 yıllık sevgili olma üzerine 8 yıl evlilik düşününce zaman bitiriyor aşkı maalesef anladım ki erkekler sahip olduklarının kıymetini bilmiyor . Neyse isteyen evlensin belki farklı olur onların evlilikleri .
neden bekarlar evlenmesin siz 6 yıl sevgili olun evlenin çocuklar yapın sonra sizle ilgilenmedi diye bekarlar evlenmesin... Pardonda sorumsuz olan kocanıza neden çocuklar yaptınız

Mutsuzum ve depresyondayım galiba böyle nasıl geçecek ömür😞 Yılbaşı gecesi hastayım diye mızmızlanan ama aynı gece sabaha kadar (04/40) arkadaşıyla soğukta balkonda muhabbetten hasta olmuş , ilgi göstermedin diye bana atarlı tripli. Bıktım artık çocuklar olmasa değil 2 dk 2 sn durmam terkederim. İşim var ekonomik özgürlük var, güzelim ama aptalmışım. Bir de kendimi akıllı zannederdim. Bütün bekar arkadaşlar evlenmeyin ömrünüze yazık…
Bence sorun sadece ilgi değil aranız iletişimsizlik var gibi. Ve hayata çok karamsar bakıyorsunuz bu çocuklarınıza bile bulaşabilir. Umarım en kısa zamanda mutsuzluklarınız geçer

Cevabını kendiniz vermişsiniz yokluktan seçenekleri yoktu o dediğiniz durumda olanların, ayrıca çok mu mutlular acaba diye sormak lazım zira depresyon da felan da hiç girmemişlerdir sizin varsayımlarda. Bekarsınız galiba boşanmak çok basit bir olay gibi yorum yapmışsınız.
Onların yokluktan seçenekleri yoktu, sizin? Aaa çocuklar var di mi?

Siz tepki gösterilecek şeye vaktinde tepki göstermediğiniz, içten içe dolduğunuz için şimdi böyle olmuştur, bu belki de haklı iken haksız duruma düşme sebebidir işte. Vakitsiz patlar böyle.

degilse t*ptur !
Haaaa
Zenginseniz Baska
Size kötü bir haberim var. Her erkek aynı değil. Üstelik 🏀 da değil. :KK8:

P

Neden mutsuz evliliklerde kavga gürültü olmak zorunda ki. Yok öyle saygısız kendini bilmez kişilikler değiliz . Birbirimize de bağırmayız. Mutsuzum ama saygısız kişiliksiz değilim . Çocuklar bahanem değil onları aynı çatı altında anne babayla büyütmek istiyorum. Her evlilik aynı değildir evet , çoook musmutlular vardır . Ben artık onlardan değilim maalesef .
Bu çocuğun bahane olmamış hali mi?

Back
X