Arkadaşlar, benim derdim de bir garip! Çok fazla yapmak istediğim şey var. Aralarında seçim yapamadığım için verim alamıyorum. El becerileri ile alakalı yeteneğim var. Maketten oyuncağa herşeyi zevkle yapıyorum. Bunları yaparken aynı zamanda yazmak istiyorum. Bir sürü tamamlanmamış roman, hikayem var. Aşçılığa ilgi duyuyorum, bununla ilgili zaten mesleğim ama diğer uğraşmak istediğim şeyler yüzünden işime odaklanamıyorum. Artı köye yerleşip ağaç evde yaşayıp, tavuk besleyip, domates yetiştirip mütevazi bir yaşam sürdürmek istiyorum. Karavan alıp sadece gezmek istiyorum. Off çok şey istiyorum ve hepsini aynı anda istiyorum. Bu da her günümün bir şeye odaklanamayarak geçmesini sağlıyor. Verimsiz olmak bende suçluluk hissine neden oluyor. Hiç biri diğerine ağır basmıyor. Hepsini yapmak istiyorum. Ama mümkün değil. Sorunum kendimi bir işe yönlendirdiğimde diğerlerinin beynimi kemirmesi. Kitap bile huzur içinde okuyamıyorum. Böyle sanki kafamın içinde arılar uçuyor. Varmı ya benim gibi? Bu günümde ziyan olup gidecek...üstelik tatil ve ben değerlendiremediğim için suçluluk içinde gece yatağa gideceğim.
Sakın boşan demeyin!
Sakın boşan demeyin!