• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgi görme konusunda doyumsuzum:) çıkış yolu bulamıyorum:)

bende çok ilgilensin isterim eskiden süperdi ama bu aralar soğuk rüzgarlar var yaa yani 1,5 2 sene çok iyiydi saatllerce konusurduk msj ama şimdilerde eser yok:((( neden böle oluyor yaa inş.yine hep öle oluruz yaa:19:
ben yay o yengeç

Son düzenleme:
Ay gerçekten benim gibileride varmış :1: ben istiyorum ki telefonuma her baktıgımda ondan mesaj göreyim hep bana yazsın.bide şimdi okulumuz tatil ben ailemin yanına geldim iyice abartmaya basladım.hep kendi kendime kafamda bişeyler kurup kendimi gaza getiriyorum sonra ortada bişey yokken sorun cıkarmış gibi gözüküyorum.diyorum ki kendime insan sevgilisiyle hep konusmak ister merak eder bunun gibi bir sürü sey geciriyorum ben sonra bir gaza geliyorum kavga ediyoruz.aslında cogu zaman alttan alıyo normalde zaten hiç tartışmayız nazar değmesin çok iyi anlaşıyoruz ama bazen ben kendimi gaza getiriyorum ya kıskançlıktan yada ilgisizlikten kavga cıkıyo :1: oda diyo ama aşkım galiba bu kadar huzur fazla geldi sen hareket ekşın istiyosun :9: ama tartısmalar ay ben seni cok seviyorumdan şımarmaya geçiyo :9: ama ben karar aldım dizginlemeye calısıyorum sonra banada saçma geliyo yok yere mutsuz ediyorum ikimizide

Ayy bu konu nasıl denk geldi bana başlığı okuyunca bi güldüm ki :1:
Aynı şey bende de var. Çok doyumsuzum. Hep ilgi bekliyorum. :37:
Sağolsun bunca zaman hep ilgili oldu. Ama 2 gündür ben manyaklaştım 5 dk güzel bi söz söylemese trip yapmaya başladım.
En sonunda dedi ben seninle zevkle ilgileniyorum ama bu kadar abartma filan. Haklı yanii.
:9:

Back
X