İlgi görmek için illa ilgisiz mi davranalım

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Kocama genelde sıcak davranıyorum, terslemiyorum, gidip sarılıyorum, şaka yapıyorum. Ama o bir havalara giriyo tersliyo yada çekiyo kendini falan. Vıcık vıcık sevmiyo. Ama ne zaman kendimi geri çeksem onun haricinde başka bişilerden keyif alsam ona pek yüz vermesem gelip sarılıyo öpüyo sohbet ediyo üzerime düşüyo. Anlamıyorum niye böyle? Ben sevmiyorum böyle şeyleri sevgimi göstermek içimde tutmamak istiyorum ama illa taktik mi yapmak lazım?

Kocama genelde sıcak davranıyorum, terslemiyorum, gidip sarılıyorum, şaka yapıyorum. Ama o bir havalara giriyo tersliyo yada çekiyo kendini falan. Vıcık vıcık sevmiyo. Ama ne zaman kendimi geri çeksem onun haricinde başka bişilerden keyif alsam ona pek yüz vermesem gelip sarılıyo öpüyo sohbet ediyo üzerime düşüyo. Anlamıyorum niye böyle? Ben sevmiyorum böyle şeyleri sevgimi göstermek içimde tutmamak istiyorum ama illa taktik mi yapmak lazım?

maalesef bazı insanlar sevgi ile beslenir
bazı insanlar sevgisizlikle
sizin eşiniz sevgisizlikle beslenenlerden anladığım kadarıyla
ben olsam çoktan soğumuştum
siz soğumadığınıza göre evet galiba hep taktiklerle devam edeceksiniz, konuşarak çözebileceğinizi sanmıyorum

siz soğumadığınıza göre evet galiba hep taktiklerle devam edeceksiniz, konuşarak çözebileceğinizi sanmıyorum
Öyle soğudum hadi ayrılayım olmuyo malesef evlilikte... sevgili gibi değil ki. Artıları çok eşimin. Hala yanındaysam bunlar sebebiyle. Yok konuşarak çözemiyoruz böylede ben sıkılıyorum. Issızları mı oynayacağım hep

Bazı erkekler böyle hatta gördüğüm kadarıyla çoğu bu şekilde... hep onlarla ilgilenilsin en çok onlar sevilsin hayatın merkezinde olsunlar falan ama bunkarı yapınca da kıçları arşa vuruyor tersleniyorlar.

İsteyene tıkır tıkır taktik işleteceksin! Malesef.

Bazı erkekler böyle hatta gördüğüm kadarıyla çoğu bu şekilde... hep onlarla ilgilenilsin en çok onlar sevilsin hayatın merkezinde olsunlar falan ama bunkarı yapınca da kıçları arşa vuruyor tersleniyorlar.

İsteyene tıkır tıkır taktik işleteceksin! Malesef.
:)) bende yalnız olmadığımı düşünüyorum. Taktiklerde bana göre değil hiç öyle cool bi kadın olamıyorum içimden nasıl geliyosa

:)) bende yalnız olmadığımı düşünüyorum. Taktiklerde bana göre değil hiç öyle cool bi kadın olamıyorum içimden nasıl geliyosa

Valla sartlar oyle bir cool'lastiriyor ki insani, siz bile inanamiyorsunuz o halinize. :)

Öyle soğudum hadi ayrılayım olmuyo malesef evlilikte... sevgili gibi değil ki. Artıları çok eşimin. Hala yanındaysam bunlar sebebiyle. Yok konuşarak çözemiyoruz böylede ben sıkılıyorum. Issızları mı oynayacağım hep

ben evliyim , iki çocuğum var
ben aşka aşığım diyebilirim, her türlü zorluğa göğüs gerebilirim ama ilgisizliğe, soğukluğa dayanamam.
sevgiyi, aşkı yaşayamazsam ruh gibi olurum ben
elbet eşinizin olumlu yanları vardır, artıları çoktur, onlar da size evli kalmak için yetiyordur
o zaman taktik yapmaya devam edeceksiniz işte yazdığım gibi

Hayat işte... bize göre olmayan nice şeyleri hayat biçimi haline getiriyoruz bir süre sonra... kaçan kovalanır mantığı işliyor erkeklerde, soğuk yapınca ilgisini çekiyorsun, ilgili olunca seni cepte görüp tersleniyorlar

Aynen anlattığıniz gibi bende bir eşe sahibim o taktiklerdenbanada verin lutfennnnn

aynı durumu ben yaşıyorum eşimle tanıştığımda ve evlendiğimde ona karşı çok ilgili davrandığımı söyleyemem ama o çok üstüme düştü beni çok alıştırdı sonradan ben öyle davranmaya başlayınca çark etti işler değişti iki hafta önce demediğini bırakmadı bende kendimi geri çektim şimdi dolanıp duruyor yüzvermiyorum acayip ilgili oldu yine ama ben acayip soğudum

demem o ki aynı durumdayız ya tatkik yapıp keyfine bakıcan yada adamı azat edip yoluna bakıcan, ben napcağıma karar veremedim henüz..

Son düzenleme:
Madem öyle hoşlanıyorlar bırakın dolansınlar peşinizde
o iş öyle değil işte olduğun gibi olamıyorsun hep bir hesap kitap davranışlarına ayar verme gereği hissediyorsun oysa insan yeri geliyor sebepsizce sarılmak istiyor ama adamın egosu nirvana ulaşcak diye istediğin gibi davranamıyorsun sıkıyor insanı
Formulu bulmussun iste.. demekki senin herif umursamaz seviyo :)
formul tamam da uygulama gerekiyor :KK76:

o iş öyle değil işte olduğun gibi olamıyorsun hep bir hesap kitap davranışlarına ayar verme gereği hissediyorsun oysa insan yeri geliyor sebepsizce sarılmak istiyor ama adamın egosu nirvana ulaşcak diye istediğin gibi davranamıyorsun sıkıyor insanı

formul tamam da uygulama gerekiyor :KK76:
Hahaha yapa yapa ogrencen yani bu isler bole.. dikkat edinde bi sure sonra aliskanlik olup adami hepten geri tepmeyin :)))

Back
X