Merhabalar.bi konuda yardımlarınıza düşncelernize ihtiyacım var.sevgilim bu yaşına kadar ailesinden pek sevgi ilgi görmemiş onlar çalıştıkları için düzensiz bi hayatları varmış ve hala aynı şekilde.annesi ve babası farklı şehirde.babası orda çalışıyo anneside yanında duruyo ve ara sıra buraya gelyo.sevgilim bu durumdan çok şikayetçi sürekli aç kalıyorum zayıflıyorum ev temiz değil diyo.benim için sorun olan kısımsa hergün buluşmak istemesi.işten çıktı evde hep tek, kardeşide çalıştığı için sıkılıyor evde buluşuyoruz yemek hazrlıyorum falan ama bu hergün byle olsun istyo gelemem desem hemen üzülüyo.bi de çok sinirli kıskanç, agresif ve sevgisini söylemyo pek.bu ailesinden ilgi görmedğinden dolayı mı olmuş olabilir ve ben ona nasıl yaklaşcam kıskançlığını sinirini yenmemin imkanı var mı ?kusura bakmayın uzun oldu ama aklıma takıldı paylaşmak istedim okuyanlara şmdiden teşekkür ederim.
Bana bi yerden tanıdık geldi diyorum meğerse nişanlımın benzerini anlatıyosun canım
Nişanlımın ailesi köyde yaşarlar nişanlımda bekar evinde kalır o da çoğu zaman aç olur zayıflar ev temizliğini yapar ama, benimki de evde buluşmayı ister yemek yapmamı onunla ilgilenmemi ister aynı zamanda da sinirli ve agresiftir de sevgi söyleme sorunumuz yok Allaha şükür. Ne kadar benziyolar değil mi?
Ailesinden hiç ilgi görememiş nerdeyse bu çok üzücü. Bu yaptıkları kasten sana karşı değildir yetiştirilme konumundan dolayı kaynaklanmıştır. Senin yapman gerekense ona şefkatle yaklaşman bi anne gibi bi arkadaş gibi bi sevgili gibi kısacası herşeyi olmalısın. Bu durumda sana çok şey düşüyor son derece ilgili olmalısın kıskançlığını yenebilirsin ama sinirini yenemezsin ama şunu yapabilirsin nelere sinirleniyor diye gözlemle ve onları yapma bi süre sonra siniri azalır kıskançlığı ise sana tamamen güveni yerine oturunca azalır. Evde buluşmak istemesi rahat etmek istiyordur yada dışarda takılmayı sevmiyordur sence? SEn her türlü ev olsun dışarı olsun ona ilgili ol yemek yapmak güzel bişey erkekler bayılır hele birde sevdiği yemeği yapıyorsan kraliçesindir :) Beraber film izleyin oyunlar oynayın gülün eğlenin bunu böyle devam ettir sana alışıcak hemde çok. Erkekler kendilerini seven güldüren eğlendiren her yönden onu tamamlayacak birini severler. Altın kuralımız ilgi :) Kendini hiç kasma görüceksin onun mutlu olduğunu görünce sende mutlu olacaksın her ne sorununuz varsa da çözülür. Unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :) Seven insan herşeyin üstesinden gelir.
Nişanlımla bizim bir sözümüz var bağlılık yeminimiz aslında; Ben vazgeçersem sen vazgeçme, sen vazgeçersen de ben vazgeçmeyecem!
Aklında bulunsun unutma
çok teşekkür ederim :) evet evde olmayı sevyor arada bi çıkıyoruz tabi ama evde olduğumuz kadar mutlu olamıyoruz dışarda.sabahtan buluşuyoruz kahvaltı hazırlıyorum ona sonra odasını topluyorum film izlyoruz eğlenyoruz,bir de beni şakayla karışık resmen dövüyo eğlenmek için yapıyo ama eli ağır biraz ve canımı yakıyo bu davranışı braz korkutuyo acaba evlenince döver mi dye dşünüyorum.bi dğer sorunda ben bu sene ünversteye başlıycam o da ilkokul mezunu bu yüzden aramızda sorun olablr mi zaten 4 yıl okumama da razı değil 2 yıl içnde evlenmek istiyor.bu ara kafam gerçekten çok karışık
çok teşekkür ederim :) evet evde olmayı sevyor arada bi çıkıyoruz tabi ama evde olduğumuz kadar mutlu olamıyoruz dışarda.sabahtan buluşuyoruz kahvaltı hazırlıyorum ona sonra odasını topluyorum film izlyoruz eğlenyoruz,bir de beni şakayla karışık resmen dövüyo eğlenmek için yapıyo ama eli ağır biraz ve canımı yakıyo bu davranışı braz korkutuyo acaba evlenince döver mi dye dşünüyorum.bi dğer sorunda ben bu sene ünversteye başlıycam o da ilkokul mezunu bu yüzden aramızda sorun olablr mi zaten 4 yıl okumama da razı değil 2 yıl içnde evlenmek istiyor.bu ara kafam gerçekten çok karışık
Teşekkür ederim.dövmek değilde yani şakasına yapıyor ama benim vücudumda hassas hemen morarıyo heryerim veya ağrıyo bikaç kez söyledim yapmıycam demişti ama hala aynı eğleniyo o şekilde.mesleği yok ama cafe açıcak yakında.beni korkutan siniri ve kıskançlığı.evlenince daha kötü olursa diye korkuyorum.birbrimzde çok bağlıyız bitiremyorum o da öyle.kavga etsek brbrmze bağırsakta bitti dyemyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?