İlgi görmeyen sevgilime nasıl davranmalıyım

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhabalar.bi konuda yardımlarınıza düşncelernize ihtiyacım var.sevgilim bu yaşına kadar ailesinden pek sevgi ilgi görmemiş onlar çalıştıkları için düzensiz bi hayatları varmış ve hala aynı şekilde.annesi ve babası farklı şehirde.babası orda çalışıyo anneside yanında duruyo ve ara sıra buraya gelyo.sevgilim bu durumdan çok şikayetçi sürekli aç kalıyorum zayıflıyorum ev temiz değil diyo.benim için sorun olan kısımsa hergün buluşmak istemesi.işten çıktı evde hep tek, kardeşide çalıştığı için sıkılıyor evde buluşuyoruz yemek hazrlıyorum falan ama bu hergün byle olsun istyo gelemem desem hemen üzülüyo.bi de çok sinirli kıskanç, agresif ve sevgisini söylemyo pek.bu ailesinden ilgi görmedğinden dolayı mı olmuş olabilir ve ben ona nasıl yaklaşcam kıskançlığını sinirini yenmemin imkanı var mı ?kusura bakmayın uzun oldu ama aklıma takıldı paylaşmak istedim okuyanlara şmdiden teşekkür ederim.

Bana bi yerden tanıdık geldi diyorum meğerse nişanlımın benzerini anlatıyosun canım
Nişanlımın ailesi köyde yaşarlar nişanlımda bekar evinde kalır o da çoğu zaman aç olur zayıflar ev temizliğini yapar ama, benimki de evde buluşmayı ister yemek yapmamı onunla ilgilenmemi ister aynı zamanda da sinirli ve agresiftir de sevgi söyleme sorunumuz yok Allaha şükür. Ne kadar benziyolar değil mi?

Ailesinden hiç ilgi görememiş nerdeyse bu çok üzücü. Bu yaptıkları kasten sana karşı değildir yetiştirilme konumundan dolayı kaynaklanmıştır. Senin yapman gerekense ona şefkatle yaklaşman bi anne gibi bi arkadaş gibi bi sevgili gibi kısacası herşeyi olmalısın. Bu durumda sana çok şey düşüyor son derece ilgili olmalısın kıskançlığını yenebilirsin ama sinirini yenemezsin ama şunu yapabilirsin nelere sinirleniyor diye gözlemle ve onları yapma bi süre sonra siniri azalır kıskançlığı ise sana tamamen güveni yerine oturunca azalır. Evde buluşmak istemesi rahat etmek istiyordur yada dışarda takılmayı sevmiyordur sence? SEn her türlü ev olsun dışarı olsun ona ilgili ol yemek yapmak güzel bişey erkekler bayılır hele birde sevdiği yemeği yapıyorsan kraliçesindir :) Beraber film izleyin oyunlar oynayın gülün eğlenin bunu böyle devam ettir sana alışıcak hemde çok. Erkekler kendilerini seven güldüren eğlendiren her yönden onu tamamlayacak birini severler. Altın kuralımız ilgi :) Kendini hiç kasma görüceksin onun mutlu olduğunu görünce sende mutlu olacaksın her ne sorununuz varsa da çözülür. Unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :) Seven insan herşeyin üstesinden gelir.

Nişanlımla bizim bir sözümüz var bağlılık yeminimiz aslında; Ben vazgeçersem sen vazgeçme, sen vazgeçersen de ben vazgeçmeyecem!

Aklında bulunsun unutma

çok teşekkür ederim :) evet evde olmayı sevyor arada bi çıkıyoruz tabi ama evde olduğumuz kadar mutlu olamıyoruz dışarda.sabahtan buluşuyoruz kahvaltı hazırlıyorum ona sonra odasını topluyorum film izlyoruz eğlenyoruz,bir de beni şakayla karışık resmen dövüyo eğlenmek için yapıyo ama eli ağır biraz ve canımı yakıyo bu davranışı braz korkutuyo acaba evlenince döver mi dye dşünüyorum.bi dğer sorunda ben bu sene ünversteye başlıycam o da ilkokul mezunu bu yüzden aramızda sorun olablr mi zaten 4 yıl okumama da razı değil 2 yıl içnde evlenmek istiyor.bu ara kafam gerçekten çok karışık

canım sen daha evlenmeden adamın arkasını toplamaya başlamışsın.
o çalışıyor mu?
yok çalışmıyorsa neden kendi yemeğini yapmıyor, odasını toplamıyor?
bunları senden sürekli talep etmesi çok yanlış.
sakın sevgilim istemiyor diye 4 sene kazanıp da okumamazlık etme.
bu sevgiliyle verilecek bir karar değil.
2 senelik bir okuldan mezun olduğunda bulacağın iş de alacağın maaş da (eğer çok şanslı biri değilsen) belli.
4 senelik okulların bile artık garantisi kalmamışken sevgiline uyup evlenmek için acele edip eğitimini bırakma.

eğlenirken dövmek de ne?
el şakası falan olabilir tabi sevgililer arasında ama bunun da bir dozu var.
sen onun erkek arkadaşlarından biri değilsin
senin narin olduğunu bilmeli ve özenli davranmalı.
bu şakaların canımı yakıyor rahatsız oluyorum diye kesin bir dille konuş
hala devam ettirirse uzaklaşmanı tavsiye ederim.

ev ortamı rahat oluyor diye evde buluşmak istiyordur, ama sen o evin hizmetçisi değilsin.
arada sırada yardımcı olursun içinden geliyorsa ama bu senin görevin değil.

Kafa yapınız uyduğu sürece eğitim farklılıklarına karşı biri değilim. ama ilkokuldan (ilköğretimden) sonra okula devam etmediği için seni üniversiteye gittiğinde bunaltacak şekilde kıskançlıklar yaşatabilme ihtimali var.

Dövüyor derken? Kızdığı zaman mı yoksa şaka yaparken mi? Kendini o kadar ezdirme canım ya dövmesine müsaade etme şaka da olsa. Kültür farklılığı sorun olabilir canım o ilkokul sense üniye başlıyacan sakın eğitimini sırf o istiyor diye bırakma olur mu öyle şey? Seni kabul edecekse olduğun gibi kabul etmeli.

İlk yorumumu yazarken bunları bilmiyordum ama ne yazık ki çocuğun işi yok tahsilide yok senin tahsilin var mesleğini eline aldığında ve şayet evlenirseniz de senin üzerinden mi geçinecek? Bu çok yanlış. O da okumalı yada hiç değilse sağlam bir işi olmalı yoksa bu ilişki ciddiye döküldüğünde yürümez canım ..

Teşekkür ederim.dövmek değilde yani şakasına yapıyor ama benim vücudumda hassas hemen morarıyo heryerim veya ağrıyo bikaç kez söyledim yapmıycam demişti ama hala aynı eğleniyo o şekilde.mesleği yok ama cafe açıcak yakında.beni korkutan siniri ve kıskançlığı.evlenince daha kötü olursa diye korkuyorum.birbrimzde çok bağlıyız bitiremyorum o da öyle.kavga etsek brbrmze bağırsakta bitti dyemyoruz

Yaptığında sinirlen yapmaması gerektiğini söyle sertçe erkekler kibarlıktan anlamıyor! Benim nişanlımda aşırı sinirli çok kıskanç değildir yapmamam gerekenleri yapmam kıskanacak bahane bulamaz Sinire gelince neye sinirleniyor mesela? Açar mısın biraz :) Sinirlendiği şeyleri yapma suyuna git derim ama herşeye de kızıyorsa ve sakinleşmiyorsa da bir ömür onunla geçmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…