- 29 Kasım 2008
- 489
- 0
- 116
selam kızlar kafam çok karısık lütfen yardıncı olun. Konuya girersem 3 senelil bi ilişkim vardı ve karsı taraf hiç bişey söylemeden terk etti beni. Bu kadar uzun bi ilişkinin ardından toparlanmak ve unutmak zor oldu ve bu dönemde biriyle tanıstım. ilk başlarda ona karsı bişey hissetmiyodum ama birbirimizi tanıma asamasından sonra bi ilişkiye basladık. tanıma asamasında ve ilişkinin ilk zamanlarında hersey güzeldi ilgi ve alaka iyiydi. ama ilişkilerde genelde söyle bi durum oluyo sanırım ilk basta erkek ilgi gösterir belli bi noktaya gelindiğinde yani bayan da kendinden bişeyler veermeye basladığnda ilgi ve alaka anlamında erkek fırt ortadan kayboluyo. hani kaçan kovalanır felsefesi gibi bi durum cıkıyo ortaya. ilişkimiz öyle bi noktada ki aramaıyo mesaj atmıyo görüşemiyoruz ben arıyorm acmıyo mesaj atıyorum cevap vermiyo ve bu durum beni çok sinir ediyor. 1-2 defa uyardım ama hep aynı laf işlerim çok yoğun ya insan sevdiği kişiye 1 dk bile ayıramazmı yave işlerim çok yoğun bence bi bahane değil. ne yapsam kararsızım siz bu durumda ne önerirsiniz?:2: