İlgi İstiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Selam kızlar direk mevzuya giricem . Arkadaşlarımın ilgisinin hep üzerimde olmasını istiyorum . Biz genelde 4 kişi takılırız . Diğer ikisi öbür arkadaşımla daha fazla ilgilenince moralim bozuluyor . Sanki hep onu önemsiyorlar gibi ben ezikmişim gibi hissediyorum . İstiyorum ki ilgi odağı hep ben olayım . Bencilce ama bu saçma düşüncemi nasıl değiştirebilirim . Gruptaki sessiz kişi dışarıdan ezik ya da istenmeyen biri gibi mi gözüküyor ? Ergen de değilim ki 20 yaşındayım . Özgüven eksikliği diyip geçmeyin nolur . Nasıl aşarım bu egoyu

İyi bari egolu oldunuzu kabul etmişssiniz.

Psikolojik destek alın derim...

bu kafa yapini degistrmezsen onlar arkadas grubunda bi degsklk yapabilirler. disardan belli olacaktir bu gereksz dusuncelerin ve antipatik geleceksin. rahat olmaya bak.

acaba ailenizle aranız nasıl onların da sizinle ilgilenmediğini mi düşünüyorsunuz.
bence psikolojik yardım alın sorunun kaynağını çözün çünkü bu durumunuz ileride tüm hayatınızı etkiler.
şu anda çocuk denecek yaştasınız o arkadaşlarınızla ileride muhtemelen koparsınız çünkü herkes kendi ailesini kuracak ve öncelikleri değişecek. şu an ki önceliği kızlarla dışarıda takılmak iken bir kaç sene sonra eşiyle evde keyif yapmak olacak.
siz ise çok fazla ilgi istediğinizden sevgilinizi bunaltıp kaçıracaksınız ve sadece sevgili değil hiç bir arkadaşınızla düzgün bir ilişki kuramayacaksınız. biraz karamsar oldu ama bu böyle ;)

ay bunlar ufak tefek cinayetler merve etkisi :)))))

Dışarıdan bir göz olarak kendinize bakmaya çalışın, nasıl bir görüntü sergiliyorsunuz?
Arkadaşlarının yanında somurtan, dikkat çekmek için kaşı gözü oynayan, sessizce, iki kişi diyalog halindeyken şöyle bakışlar atan biri.
indir.webp

Bu.

Yani dışarıdan ezik gibi değil de, gayet itici bir görüntü canlandı gözümde. Sorunlu bir görüntü.
Aklınıza bu fotoyu getirin ve huyunuzu değiştirmek için düşündüğünüzün tam tersini düşünmeye çalışın.

Oyle 4 5 kisilik gruplarda bu durum cok can sıkıcı oluyor. Uyumlu davranmaya calisin. Herkesin en samimi oldugu bir kisi de vardir. Herkes sadece sizinle en iyi anlasamaz. Ne biliyim zaten arkadasliklar da pamuk ipligine bagli. Ben 10 yillik arkadasimi kendim evlenirken tanidim! Aslinda artik arkadaslik cok da onemli degil benim icin. Çekemiyorum kimseyi...

Dışarıdan bir göz olarak kendinize bakmaya çalışın, nasıl bir görüntü sergiliyorsunuz?
Arkadaşlarının yanında somurtan, dikkat çekmek için kaşı gözü oynayan, sessizce, iki kişi diyalog halindeyken şöyle bakışlar atan biri.
Eki Görüntüle 2103827

Bu.

Yani dışarıdan ezik gibi değil de, gayet itici bir görüntü canlandı gözümde. Sorunlu bir görüntü.

Ay hayırr Böyle değilim . Ama sanki peşlerinde kuyruk gibi hissediyorum . Aslında birbirimizi seviyoruz çekememezlik vs yok . Kendi kuruntum böyle . İkisi aralarında konuşunca ben istenmeyen biri gibi hissediyorum bazen

Eki Görüntüle 2103827

Bu.

Aklınıza bu fotoyu getirin ve huyunuzu değiştirmek için düşündüğünüzün tam tersini düşünmeye çalışın.
ay 10 yillik arkadasim ben evlenirken bu sekilde yapti. İsteme gunu erkek tarafinin arkasindan oturup agladi, bana niye nişanlinin sana baktigi gibi bakan biri yok dedi. O gunden beri 10 yili sildim, lazim degil :deli: ortak arkadaslarimiz bana dogru duzgun hak bile vermedi :KK53:

Selam kızlar direk mevzuya giricem . Arkadaşlarımın ilgisinin hep üzerimde olmasını istiyorum . Biz genelde 4 kişi takılırız . Diğer ikisi öbür arkadaşımla daha fazla ilgilenince moralim bozuluyor . Sanki hep onu önemsiyorlar gibi ben ezikmişim gibi hissediyorum . İstiyorum ki ilgi odağı hep ben olayım . Bencilce ama bu saçma düşüncemi nasıl değiştirebilirim . Gruptaki sessiz kişi dışarıdan ezik ya da istenmeyen biri gibi mi gözüküyor ? Ergen de değilim ki 20 yaşındayım . Özgüven eksikliği diyip geçmeyin nolur . Nasıl aşarım bu egoyu

Kimsenin seni el üstünde tutma mecburiyeti yok be evlat..

Ay hayırr Böyle değilim . Ama sanki peşlerinde kuyruk gibi hissediyorum . Aslında birbirimizi seviyoruz çekememezlik vs yok . Kendi kuruntum böyle . İkisi aralarında konuşunca ben istenmeyen biri gibi hissediyorum bazen

Hisleriniz beden dilinize yansır ve siz farkında bile olmazsınız :)
Bence dışarıdan böyle görünüyorsunuz, çekememezlik yoksa da sıra bekler gibi bir hal.
Böyle görünmemek için bu fotoğrafı zihninize getirin işte hep o düşüncelere salınınca. Farkı düşünmeye iten bi işaret gibi olsun size bu görüntü.

Back
X