İlgi İstiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar direk mevzuya giricem . Arkadaşlarımın ilgisinin hep üzerimde olmasını istiyorum . Biz genelde 4 kişi takılırız . Diğer ikisi öbür arkadaşımla daha fazla ilgilenince moralim bozuluyor . Sanki hep onu önemsiyorlar gibi ben ezikmişim gibi hissediyorum . İstiyorum ki ilgi odağı hep ben olayım . Bencilce ama bu saçma düşüncemi nasıl değiştirebilirim . Gruptaki sessiz kişi dışarıdan ezik ya da istenmeyen biri gibi mi gözüküyor ? Ergen de değilim ki 20 yaşındayım . Özgüven eksikliği diyip geçmeyin nolur . Nasıl aşarım bu egoyu
20 yaşındasın ve ergen değil misin? Böyle düşüncen olduğuna göre ergensin zaten. İlgi görüyorsundur da sana yetmiyordur

20 yaşındasın ve ergen değil misin? Böyle düşüncen olduğuna göre ergensin zaten. İlgi görüyorsundur da sana yetmiyordur

Yani burda kocam üstümü örtmüyo neden benle ilggilenmiyor diyenler ergen değil de benim böyle düşünmem mi ergenlik ve aşağılanacak bir şey . Komik gerçekten çifte standart resmen konunun gidişatını ergenliğe göre mi belirliyoruz ? Hmm ergensin ve kesinlikle saçma düşüncelerin var olmalı o zaman ergensin diyip geçiyorum sana bu mudur yorum yapmak . Sadece sorunuma çözüm aramak istemiştim ...

Eğer hep ilgi üstünde olsun istiyorsan onlardan farklı özelliklerin Olmalı .

Kendini onlarla birlikteyken mutlu hissetmiyorsan,gruptan ayrıl.
Başka bir arkadaşınla iki kişi olarak takıl.
Böylece, sadece seninle ilgilenir arkadaşın.

Dso'ye göre ergenliğin 24 yaşına kadar yolu var. Ama durumun farkındasın çözersin yakında.

Denge kuramayan bir Teraziyim :KK43:
Ay benim kız da terazi, bu arkadaş sorunsalını biz de yaşadık. Resmen geçen sene depresyona girmişti, çevrem yok nasıl aralarına katılırım diye.. Şimdi okulu değişti, kendin gibi ol, rahat davran onlar gelir seni bulur diye diye telkin vermekten sıkılmıştım artık.. Şimdi sen haklıymışsın anne diyor ve mutlu

Yani burda kocam üstümü örtmüyo neden benle ilggilenmiyor diyenler ergen değil de benim böyle düşünmem mi ergenlik ve aşağılanacak bir şey . Komik gerçekten çifte standart resmen konunun gidişatını ergenliğe göre mi belirliyoruz ? Hmm ergensin ve kesinlikle saçma düşüncelerin var olmalı o zaman ergensin diyip geçiyorum sana bu mudur yorum yapmak . Sadece sorunuma çözüm aramak istemiştim ...

bu konuyu açtığın sitenin kullanıcı profili ortada. madem "kocam üstümü örtmüyor" diyenleri beğenmiyorsun, niye gelip aynı forumun aynı bölümüne konu açıyorsun derler adama. :işsiz:

soruna cevap veriyim, çünkü seni dışlıyoruz dış dış :KK53::KK53:

Konuyu sulandırmayalım, polemiğe neden olursunuz.

30 yaşında bir komşum var sadece ilgiyi kendine istiyor , diğeriyle ilgilenirsm kıskanıyor.bu bana çocukça geliyor.o halini hissettiğimden beri daha bir uzaklastim.20 li yaslardasin şimdilerde aşmazsan bu durumu üzerinize yapışabilir.bu halimiz düzeltmeye çalışın.

bu konuyu açtığın sitenin kullanıcı profili ortada. madem "kocam üstümü örtmüyor" diyenleri beğenmiyorsun, niye gelip aynı forumun aynı bölümüne konu açıyorsun derler adama. :işsiz:

soruna cevap veriyim, çünkü seni dışlıyoruz dış dış :KK53::KK53:

Sizin yorumlarınızdan anladım kullanıcı profilinin nasıl olduğunu . Yazık bende kimden fikir almaya çalışmışım . Komik . Ciddiye alıp yanıtlayan herkese teşekkür ederim hanımlar. Allah'a emanet

Psikolojik problemleriniz var bence.
Narsist eğilimleriniz oldugu çok belli.

Back
X