ilgiden mahrum bırakıldığınız ilişkide sevgilisini bi şekilde yola getirebilen varmı?

bedazzld01

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
829
452
658
merhaba kızlar,
benim iki senelik bir ilişkim var. ilk 1.5 seneyi eveliyatımız olmadan istanbul-erzurum arasından yürüttük. ardından yanyana olan şehirlere tayinimiz çıktı. benim maddi durumum daha müsaitti o zamanlar o yüzden hep ben gidiyodum istanbula onun yanına. o da geldi 3 kez sağolsun ama daha fazla istese de gelemezdi maddi durumdan ötürü. gitme adamın ayağına diyen çok oldu ama bizimki eveliyatı olmayan bişeydi beni görmek için ilk başta erzuruma gelmişti.. bi şekilde görüşüp ilişkiyi oturtmamız gerekiyodu çünkü eveliyatımız yoktu. bu da bana düştü tabi.sevgilim iyi insandır dürüst insandır ama artık başından beri benim emek vermemdenmidir alttan almamdanmıdır nedir. bu ilişkiyi ek başına yaşar gibi oldum. başlarda onun yapısı böyle diyodum ama sonra gördümki ben ona hiç fırsat vermemişim hep ben adım atmışım o da çekivermiş kendini:) haklı olduğum bir konuda bile kaybetme korkusuyla özür dilemişliğim var. baştan sıkı tutacaktım ama kendimi geri çekeceğim bir platform yoktu zaten ayrı şehirlerdeydik zaten 1-2 aya bir anca görüşüyoruz diyodum. ama artık şartlar eşitlendi. gel gör ki benim aklım başıma gelemedi. başından beri hep ben buluşma teklif ederim hep ben seni seviyorum derim) gerçi nadir derim 1-2 ayda 1 anca) o da öylelikle karşılık verir anca. yorgunsa buluşma teklifime red cevap verir, kızgınsam tatlı dille bile söylememe izin vermez bunu kapris olarak görür üfleyip püflemeye başlar. bu tarz şeyler işte.. ama ben tatmin olamıyorum bu sefer duygusal olarak. tabi bunu bu noktaya getiren benim iyi niyetim ve ondan daha sabırsız oluşum. o hayatındaki her konuda pek bi sabırlıdır. böyle gelmiş böyle gider diyordum ama zararın neresinden dönsem kar sanırım. amacım peşimde köpek olsun değil o işin sonu da yalnızlık çünkü. amacım ilişkimiz dengelensin daha sağlıklı yürüsün. salmasın adam bu kadar kendini. ben de artık buluşma teklif etmemeye, bu tarz konularda geriçekilip ona da fırsat vermeye karar verdim, yada arada evlililkten bahsederdim sevgilim erken bunları konuşmak için hayırlısı der geçerdi, artık konusunu açmıyorum zaten 2-3 aydır. gerçi son 1 haftadır ufaktan davranışlarımı değiştirdim kendimi hafiften geri çektim ona da fırsat vermek adına. zaten birdenbire 180 derece değişemem inat mı yapıyo bu kız der, ters teper. zaten duygularımdan tamamen bağımsız hareket edemem o zaman ben ben olmam.ne yapmam gerektiğini aşağı yukarı biliyorum ama bende istikrarlı şekilde böyle davranabilecekmiyim emin değilim. 2 senedir durum bu ya, insan ister istemez yanlış yada abartılı bi hareket yapmaktan korkuyo. çok sabırsızımdır bide:) sizin de önerilerinize ve deneyimlerimize ihtiyacım var. aranızda rehavete düşmüş sevgilisini yola getiren var mı acaba? varsa nasıl sabretti özlemini duygularını yansıtmadan nasıl durabildi? hakikaten düzelir mi işler bi kere ipler onun eline geçmişken?

erkeklerin malesef kulakları büyük olup iletken yapıdadır. bu yüzdendir ki kadın konuşur dinler ama hemen diğer kulağa iletir o da havaya. yani boşa kürek boşa laf.
bir kitapta okumuştum. bir erkeğe birşeyleri anlatmaya çalışmayın. o hatanın aynısını yapın. tabi hata küçükse. bu sefer düşünmeye başlıyormuş. neden ne yaptım da böyle olduğu diye.
bence üstüne fazla gitmeyin.. size değer veriyorsa siz kendinizi çektiğiniz anda fark edip o bişeyler yapmaya başlar. eğer size değer veriyorsa :44:

normalde perşembeden söylemeye başlardım ne zaman görüşücez ne yapalım diye. artık içime oturmaya başlamış olacak ki cuma da geldi hiçbişey demedim. ama normal davranıyorum tabi.. yarın görüşürüz dedi cumartesi için. sabahtan msj attı napıyosun uyandınmı filan. normalde uyandım ee napıyoruz bugün derdim demedim. zaten yarın görüşürüz dedi ya. ama maalesef öğlen ablasının da hatırlatmasıyla akşama yeğeninin doğumgününü kutlayacaklarmış evde. doğru ama bahane değil. sabahtan kursum vardı öğleden sonraya kadar o yüzden akşam buluşacaktık. ama ablasının hatırlatmasıyla evde olması gerekti tabi akşam. ya dedi bugün beraber bişeyler yapalım sinemaya bowlinge gidelim istiyodum ama unutmuşum d.günü işini dedi. ben de olsun kutlucaksınız tabi biz başka zaman görüşürüz dedim normal konuştum. yarın müsait olurmusun dedi. yarın akşam erken dönücem manisaya dedim, eşyalarımı ayarlıcam zamanım yok başka bi gün görüşürüz dedim. ama nasıl çıktı ağzımdan ben bile inanamadım normalde hemen atlarım. ondan tamam başka zaman görüşürüz yada haftaya görüşürüz o halde demesini beklerken olsun yarın ben kurs çıkışına gelirim deyiverdi:) 2 senede bir ilk:)
ama sonrası nolur bilemem sanırım zamana ihtiyacım var dengeyi kaçırmak da istemiyorum

yazdıklarınızı okudukça kendimi görür gibi oldum.üstelik evliyim ben hertürlü yolu denedim.hiç değişmiyo bu erkekler.benim eşimde aynı anlattığınız gibi başından beri hiç çözüm bulamadım.karakterle alakalı bi durum bence.nekadar olsada çok fazla değişmesini bekleme bence

karakterle ilgili olduğuna tamamiyle inanabilsem bu kadar üzerinde durmucam aslında.. gerçi karakterinde de yok değil. onun da hep arkadaşları bişeyler planlar onu dahil eder. ama ben arkadaşı değilim. acaba sabırlı olmak mı çözüm? hani diyelim onun bu buluşma teklifine işim var dedim o da başka bi gün görüşürüz dedi. bu durumda ben bak işte işe yaramadı deyip vazgeçmelimiyim? bi kere böyle davranmakla silkinip kendine gelmez ki? oturmuş bi ilişki sonuçta hemen değişmeyebilir diye düşünüyorum. sabır lazım belki de of bilmiyorum ki.. sağol yorumun için bu arada.

evet aynen hemen değişmesini hiç bekleme yani.ben kaç defalar buna benzer davranışlarda bulundum o arayınca yada biraz ilgilenince hemen ay bu değişiyo galiba diye düşündüm.ama sonra bakıyorum herşey aynı.çok fazla sabırlı olmak gerekli sanırım. ama sizin değişirde istediğiniz gibi olur herşey inşallah.

sen en azından evlisin. karakteri böyle, sevmese eşi olmamı istemezdi deyip kendini rahatlatabilirsin. böyle baştan beri ben erkek rolünü üstlenince insan sevildiğine de emin olamıyo ki. inan varya hiç de hoşlanmam böyle oyunlardan şöyle derse bende böyle derimlerden. ben şımartmadığım için şımarmamasının bi önemi yokki derdim, önemli olan şımartmama rağmen şımarmaması. ama abartmışım bende:) hızımı alamamışım sanırım. tekrar sağol yorumun için olumlu olumsuz gelişmeleri yazarım buraya

bir anda cok ilgi vereceksinn.. üstüne düseceksinn sonra birden ilgisiz kalacaksinn.. ozaman ilgi görürsün.. cok bilmislik etmek istemem ama en azindan bende öyle olmustu..ama tabi kalici bir cözüm degil.. :D

Back
X