Istediği zaman ulaşılan olmayarak , sırf kırmamak için evet demeyerek , her aradığında sirf aramasını bekliyor gibi davranmayarak , önceliğimin kendim , işim , hayatım olduğunu göstererek . Kendi kararlarımı açıkça belirterek ya olsun onun istediği demeyerek , ölüyorum bitiyorum tavırları eskiden çok yaptığım bir hataymış ve " kaybetme korkusunu yaratarak " . Sana tavsiyelerim bunlar kısaca az çok anlamışsındır. Önceliğin herzaman kendin olsun zaten bunun dik duruşu ve tavrıyla ayrı bir cazibe oluyor kim ne derse desin.

deneyim üzerine yazıyorum boş beleş sözler değil. Kendine yoğunlaş her daim önce kendim .

içimden geldiği gibi davranıyorum fazlasıyla sevgimi de gösteririm ama arada gündelik hayatta küçük bir geri çekilme ondan adım beklemek en güzel taktik . Özlet kendini . Istemedigin bir şey mi oldu ? Tavrını göstermekten çekinme rahatsız mı oldun açık açık söyle . Söylersin susarsın 1 2 hafta geçer baktin düzelmiyor sessizliğinden ufak kirildigindan bile anlamıyorsa ne yapacağını bilirsin . Sırf seviyorum diye kendini istemediğin birseyi o istedi diyerek yapma . Ona saygı duy oda sana saygı duysun . Sevgi ve Aşk evet gerekli ama yanında saygı + anlayış + dürüstlük + güven olmazsa hicbir şeye yaramaz .
Içinden geldiği gibi davran ama senin 3 adım attigin onun 1 geldiği ilişkide bunları yap ilişki 1 2 yılı astiktan sonra kendin çok adım atıyor gibi geliyorsa önerilerimi dikkate al . Ama herşey karsilikliysa arada o kendini geri çekmiyorsa herşey düzen içindeyse hiçbir taktik yapmana gerek yok. Ben nasıl böyle başladım yaptım kısaca söyleyim : kırıldığımda uzuldugumde ya Nasıl olsa bu kızla barışırız birşey olmaz susar sonra konudur düşüncesi yarattigimda gönlümü hoş etmediğinde dedim cilvelikedi sen biraz geri çekil... Şunları bunları yapma bakalım ne olacak nasıl gidecek ... bir-kac ay ayrılık süresi ardından öyle güzel etki yarattı ardından bu tavırlarla sürdürdüm. Şöyle anlaşılmasın geri duruyor sürekli bunu yapıyor değilim aksine o kadar severim ilgilenirim gözümle canimla bakarım ki görsen bu kız afedersin köpek gibi aşık dersin

öyleyimde sadece toy değilim artık ustalığa terfi ettim . Bunlar bakıldığında küçük şeyler ama etkisi büyük olması gereken buymuş.
Bonus : istemediğim rahatsız olduğum mutlu olamadığım biryerde sırf seviyorum diye kalmayarakta en güzel kararı verirsin bazen ...
Sevgi aşk cidden gözleri kör ediyor uzun süre... sonradan maymun öyle bir gözünü açıyor ki neyi nasıl yapman gerektiğini en ince ayrintisina kadar öğreniyorsun . Sev sevil ama herzaman bir duruşun tavrın olsun bir dost tavsiyesi zamanla taşlar yerine oturur daha iyi anlarsın