- Konu Sahibi benbilmemkeyfimbilir
Kizlar kac gundur konustugum kisiyle aram acik, artik 4 yillik iliski bitti denecek yuzee geldi.Cok ilgisiz olmaya basladi, pc basina benim icin gelmemeye basladi.Hep ben ariyordum.En son da cok kotu agir bir mesaj yazdim ve bittigini soyledim..Ertesi gunu bi iki kez caldirip bi ihtimal yokmu sana kavusmak icin yazmis ama hepsi bu..Bende bisey yazmaim cevap olarak..Ne yapacak bilmiyorum. Facesine giriyorum orda arkadas ekledigini filan goruyorum.Ama skype oturumu kapali. Dua ediyorum duzelsin diye ama elimden sadece bu geliyor.Ayri ulkelerdeyiz, birbirimizden uzagiz.Resmiyeti dusunurken birden ilgisizlesti.Kuran kursa gittigini soyledi durdu..
Ben bi mesajmi yazmaliyim sizce?Onun israr etmesinimi beklemeliyim, ya israr etmesse ya tmm sen bilirsin derse bana. Ben bitmesini hic istemiyorum..Aileler biliyor, boynum egik gezecem tr gittigimde diye aglayip duruyorum.Dedikoducularla dolu bir cevrede saplanmis kalmisim.Benim ikinci bi sansimda yok o yuzden.Lutfen bi akil verin, ne yapmaliyim.Benmi aramaliyim onun mesajindan sonra?
Ben bi mesajmi yazmaliyim sizce?Onun israr etmesinimi beklemeliyim, ya israr etmesse ya tmm sen bilirsin derse bana. Ben bitmesini hic istemiyorum..Aileler biliyor, boynum egik gezecem tr gittigimde diye aglayip duruyorum.Dedikoducularla dolu bir cevrede saplanmis kalmisim.Benim ikinci bi sansimda yok o yuzden.Lutfen bi akil verin, ne yapmaliyim.Benmi aramaliyim onun mesajindan sonra?
Son düzenleme: