ilgilenmiyor diye aramiyorum ama dayanamiyorum

benbilmemkeyfimbilir

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
60
0
6
Diğer
Kizlar kac gundur konustugum kisiyle aram acik, artik 4 yillik iliski bitti denecek yuzee geldi.Cok ilgisiz olmaya basladi, pc basina benim icin gelmemeye basladi.Hep ben ariyordum.En son da cok kotu agir bir mesaj yazdim ve bittigini soyledim..Ertesi gunu bi iki kez caldirip bi ihtimal yokmu sana kavusmak icin yazmis ama hepsi bu..Bende bisey yazmaim cevap olarak..Ne yapacak bilmiyorum. Facesine giriyorum orda arkadas ekledigini filan goruyorum.Ama skype oturumu kapali. Dua ediyorum duzelsin diye ama elimden sadece bu geliyor.Ayri ulkelerdeyiz, birbirimizden uzagiz.Resmiyeti dusunurken birden ilgisizlesti.Kuran kursa gittigini soyledi durdu..
Ben bi mesajmi yazmaliyim sizce?Onun israr etmesinimi beklemeliyim, ya israr etmesse ya tmm sen bilirsin derse bana. Ben bitmesini hic istemiyorum..Aileler biliyor, boynum egik gezecem tr gittigimde diye aglayip duruyorum.Dedikoducularla dolu bir cevrede saplanmis kalmisim.Benim ikinci bi sansimda yok o yuzden.Lutfen bi akil verin, ne yapmaliyim.Benmi aramaliyim onun mesajindan sonra?

Son düzenleme:
Kendi kendini yemek yerine ara gitsin bence bu kadar düşünecek bir şey yok. Fazla naz aşık usandırır hem sana karşı ters, umursamaz bir söz de söylememiş.

canım sen o çocuğu ara sensiz bırakma üstelik gurbette ilgisiz kaldıysa altında bişey ara ama şunuda düşün olabilecekleri söylüyorum ayrı şehirde diyosun mesafe girmiş uzaklaşmıştır sende bitti dersen iice gider o uzaktada olsa mesafelerın aşka engel olamayacağını anlat ona

eğer arda mesafe varsa ve artık eskisi gibi değilse sevgiliniz bunun altında başka bir şey vardır bence.açık açık konuşun ne olduğunu sorun neden eskisi gibi olmadığını.en güzeli bu bence..

ondan bi mesaj daha gelmeden mesaj atma derim yarın öbür gün bişey olduğu zaman tartıştığınız zaman ilgilenmez mesaj atmaz nasıl olsa o mesaj atıyo der ya da sen şimdi mesaj atıp barışırsanız yarın öbür gün tekrar ayrılmak istersen hiç uğraşmaz hiç aramaz nasıl olsa kendi kendine arıyo barışmak istiyo der bu sefer hiç ilgilenmez

bitmemesini bu kadar çok isteyip de hala neyin gururunu yapıyorsunuz şaşkınım...madem seviyorsun ara..aşkta gurur olmazmış..kaybettikten sonra dizlerini dövmektense şimdi gurur bırakıp aramalısın...
baktın olmuyor, o zaman ben elimden geleni yaptım diye vicdanın rahat eder en azından..içinde hep bi ihtimal kalmaktansa dene..

cnm peki neden bozuştunuz yani kavga nasıl gelişti bu önemli..bence arama hata sende değilse..biraz özlesin seni..sonuçta 4 yılı bi çırpıda bitireceğini sanmıyorum illaki arar..

cnm peki neden bozuştunuz yani kavga nasıl gelişti bu önemli..bence arama hata sende değilse..biraz özlesin seni..sonuçta 4 yılı bi çırpıda bitireceğini sanmıyorum illaki arar..

Cok ilgisizlesti biz zamaninda chergun iki saat uc saat konusurduk vakit gecirirdik, ama artik son zamanlarda aramamaya pc basina gelmemeye basladi. Bir dergahmi ne ona baslamis, sahit oldum evet gidiyor ama konu o degil..Bana cok az zaman ayiriyordu takmiyordu. ben hep ariyordum en son zamandada hic gelmei, ben arayinca nerdesin dedigimde,, hicbirsey olmamis gibi ne oldu evdeyim deyip gecistirdi.Bende orda kopardim..Agir konustum ama ilk degil.Benmi cok sey istiyorum yoksa baskasinami ilgi duymaya basladi bilmiyorum :(..Ben ariyacam galiba..yorumlarin cogunlugu bu yonde..

ondan bi mesaj daha gelmeden mesaj atma derim yarın öbür gün bişey olduğu zaman tartıştığınız zaman ilgilenmez mesaj atmaz nasıl olsa o mesaj atıyo der ya da sen şimdi mesaj atıp barışırsanız yarın öbür gün tekrar ayrılmak istersen hiç uğraşmaz hiç aramaz nasıl olsa kendi kendine arıyo barışmak istiyo der bu sefer hiç ilgilenmez

bende senin gibi dusunuyom ama daha oncede cok boyle tepki verdim duzelmedi, yine ayni vurdumduymazlik..Off ariyacam galiba..Bir gundaha beklerim:(

eğer arda mesafe varsa ve artık eskisi gibi değilse sevgiliniz bunun altında başka bir şey vardır bence.açık açık konuşun ne olduğunu sorun neden eskisi gibi olmadığını.en güzeli bu bence..

Off aldatilmaktan korkuyorum, bir erkek ilgisizlestimi oyle seyler cikiyo. Kotu dusunmuyum diyorum ama olmuyor.Ama zaten hep ben ariyorum o da acmiyor, mesgule aliyordu..Ben birgunde 100 defa caldirdigimi biliyom..Cok ustune dustum.Belkide ondan oldu, bir gun bekleyip sonra dedigini yapicam..ama ne diyecem onuda bilmiyom..

neden bi ikinci şansın olmasın ki?? Ortada sorun varken sevsende o sevgini doya doya yaşayabilecek misin uzun yıllar?? İlgisiz davran bu onun aklını kurcalıyacaktır. sana sen bilirsin demiş olsa sende aynı şekil eyvallah deyip çıkacaksın hayatından..

Back
X