Ilgiliz sorumsuz eş

Miracalim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
41
12
3
32
Arkadaşlar bir yıllık evliyim 3 aylık bir bebeğim var biz 2 yıl görüştük herşey çok iyi beni el üstünde tutuyodu bir dediğimi iki etmedi evlendik bi insan bu kadar mı deişir nöbetten çıkıyor gelip uyuyo 12 de kalkıp dışarda işlerim var diyip gidiyo bi bakıyorum evin yanındaki bahçe var Okey de oynanabiliyo arkadaşlarıyla orda evlendikten sonra bir sürü borcu bir sürü yalanı çıktı benimle hiç konuşmuyo ben alttan almaktan midem bulanıyor artık herzaman tartışıp yine konuşan ben oluyorum benimle uyumak ta istemiyo bebek gece uyanıyomuşta rahat edemezmiş bu daha anlatamadıklarımın çeyreği bile deil ne yapacam bilmiyorum evlendiğimizden buyana bi kere çıktık ondada tartışıp geri döndük beni götürebileceği aile yeri yokmuş güya ... ben de memurum izin deyim bebeğim için ben uyarmasam çocuğa hiç birşey almaz maddi sorunlar bi ton cok uzun oldu ama fikir sölerseniz sevinirim

İlk aydan hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz ? Arkanızdan kovalayan mı var. ?

Evlendikten hemen sonra hamile kalınca eşler uzaklaşıyor birbirlerinden. Daha birbirinizin huylarına vücuduna alışamadan hooop bi bebek.

M magicat dediği gibi otur şimdi evinde çocuk bak oda gezsin. Allah yardımcın olsun. Değişmesi için çok uğraşacaksın gibi duruyor.

beraber terapiye mi gitseniz diyeceğim ama onun terapisi okey gibi duruyor... hali tavrı devam ederse karşına çek konuş ama kararlı olarak .. ne çıkacağını bilemiyorsun işte aynı eve girene kadar...

mrb öncelikle üzüldüm durumuna ama yalnız değilsin bu konudan şikaytçi biçok bayan var burda.keşke çocuk konusunda bukadar aceleci davranmasaydın.sana vakit ayırmaması konusunda tepki göstermiyo musunuz hiç?buarada eşinizin mesleği nedir?

Bunu hakeden biri deilim her zaman yanında oluyorum ama ben hep kötüyüm pskolojim hiç iyi deil annelikten pişman deilm oğlumu kimseye deişmem o olmasa zaten çekilir bi yanı yok

mrb öncelikle üzüldüm durumuna ama yalnız değilsin bu konudan şikaytçi biçok bayan var burda.keşke çocuk konusunda bukadar aceleci davranmasaydın.sana vakit ayırmaması konusunda tepki göstermiyo musunuz hiç?buarada eşinizin mesleği nedir?
Eşim de memur iyi bi maaşı var ama ben görmüyorum borcu var . Hep konuşuyoruz sonunda ben kuruyomuşum sorunlarım var mış abartıyomuşum benimle ilgilenecekmiş sorunları var mış ve sonunda benden Özür dile kalbimi kırdın yemeği yemez küsünce biz başka odada otururuz oğlumla o ayrı sonunda huzursuz olmayalm die yemegini götürürüm konuşturmaya çalışırım

çocuğunuz var diye boşanmanıza engel değil
asıl bu durumlarda daha çok öneririm olmuyorsa sizden çok çocuğu etkiliyor
ama karşısına geçip tatlı dille konuşun bazı erkeklere yarar bu durum
ve çift terapisti için ikna etmeye çalışın eğerki olmuyorsa boşanın

çocuğunuz var diye boşanmanıza engel değil
asıl bu durumlarda daha çok öneririm olmuyorsa sizden çok çocuğu etkiliyor
ama karşısına geçip tatlı dille konuşun bazı erkeklere yarar bu durum
ve çift terapisti için ikna etmeye çalışın eğerki olmuyorsa boşanın
Yapmadığım bişey deil elinedn gelse yerime wc ye git diecekk herşeyini yapıyorum ama olmuyo

İkimizinde istediği bi bebekti ben anneliğimden pişman deilm ve bebeğime hiç yansıtmam

Pişman olun demiyorum zaten. Evlilik oturmadan bebek yapmak bu sorunların olacağını bilmek ve kabul etmek demek. Çok iyi anne babalar olabilirsiniz ama karı koca olmayı becerememişsiniz. Ki eşiniz ne koca olmayı ne de baba olmayı becerebilmiş görüldüğü üzere. Kocalığını bilmediğiniz adamı baba yapmak cesaret işi.

Sizin için değiştirilecek bir durum yok şu saatten sonra. Ama burayı okuyan bir sürü insan var. Onlar en azından görsünler de böyle deli cesareti işlere girişmesinler, eşlerinden emin olmadan çocuk sahibi olmasınlar.

Pişman olun demiyorum zaten. Evlilik oturmadan bebek yapmak bu sorunların olacağını bilmek ve kabul etmek demek. Çok iyi anne babalar olabilirsiniz ama karı koca olmayı becerememişsiniz. Ki eşiniz ne koca olmayı ne de baba olmayı becerebilmiş görüldüğü üzere. Kocalığını bilmediğiniz adamı baba yapmak cesaret işi.

Sizin için değiştirilecek bir durum yok şu saatten sonra. Ama burayı okuyan bir sürü insan var. Onlar en azından görsünler de böyle deli cesareti işlere girişmesinler, eşlerinden emin olmadan çocuk sahibi olmasınlar.
sephora haklısın ama önce anlayamıyorsun ki baksana kızı önce el üstünde tutuyormuş :(

Kesinlikle en az 1 yıl düşünmedinler. . Haklısınız bu konuda

Memurmussunuz
Koyun adami kapinin onune bakin isinize gucunuze madem. İlk geceden hamileligin sonuclari iste

Back
X