ilginç bir erkekle tanışma yöntemi

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
318
Amasya
kızlar puccanın kitabında okudum hoşum agıttı sızınle paylaşmak ıstedım :)

pucca liseye yeni başladıgı sıralar lıse sondan bı oglana asık oluyo dıyokı hergun sınıfının onune gıdıyorum kapısında beklıyorum yok cocuk benı fark etmıyo bı gunn ee dedim girdim sınıfın içerisine gittim çocugun yanına sevgılıne soyle bıdaha bana msj atmasın dedım cocuk sasırdı benım sevgılım yokkı nasıl yok ya hergun bı numara bnı ozelde arıyo caddıdı cuddudu sıralıyo yalanları neyse cocukla arkadas oluyolar cocuk da bundan hoşlanmaya baslıyo bır gun bahcedeler tam cocuk puccaya cıkma teklıfı edecek kıs kar hava soguk ve pucca grip birden burnun dan baloncuk cıkıyo cocuk ıyg dıyerek gıdıyor pucca ıse okulda kötü anılmamk ıcın ay su cocuk varya bana cıkma teklıfı ettı tam kabul edeckdim burnundan balon cuk cıkdı ıgrendım vazgectım dıyor sızınde bunun gıbı degısık yontemlerınız varsa anlatın hem sohbet etmıs oluruz hemde güzel fikirler olur aklımızda mesela bı ara saat sorma meshurdu :)

Son düzenleme:
Şuan bende pucca nin o kitabini okuyorum. Hatta anlattigin bölümü de daha dün aksam okudum epey güldüm :) zaten kitabi alip okuma amacim da bu. Puccanin ask acilarini ask hikayelerini dinleyip kafa dagitayim dedim. Eskiden hep kisa hikayelerine twitlerine bakar,kitabini alip okuyayim derdim bir turlu gidip alamamistim. Ask acisi cekmeye baslayinca is basa dustu bir kosu gidip aldim mecbur :)
Yöntem aslinda mantikli ama ancak lisede işe yarar gibi gorunuyor malesef :)

depresyona birebir :) heleki aşk acısına o vurdum duymaz amannn zaten soyadı yakışmıyodu gıbı lafları ınsanı kendısıne gediriyo:)

depresyona birebir :) heleki aşk acısına o vurdum duymaz amannn zaten soyadı yakışmıyodu gıbı lafları ınsanı kendısıne gediriyo:)

Hele o her gordugu yakisikli erkekle evlenme hayalleri kurmasi,ondan dogacak cocuklarini hayal etmesi :))
Cok kufurlu diye ikinci kitabi almakta tereddutluydum ama bu depresif donemlerime iyi gelecek galiba :)

Hele o her gordugu yakisikli erkekle evlenme hayalleri kurmasi,ondan dogacak cocuklarini hayal etmesi :))
Cok kufurlu diye ikinci kitabi almakta tereddutluydum ama bu depresif donemlerime iyi gelecek galiba :)

evet kufurlu ama güzl ınsanı deprsyondan cıkartıyo 2 kıtabı cok gzl 3 pek begnmdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…