Ilginc bir gebelik yasiyorum :D

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.482
108
34
Arkadaslar klasik gebelik belirtilerini gormeye basladim
Mide bulantisi, bas donmesi,gaz problemi tansiyon dusuklugu gibi,bir de evvelden kalp rahatszlgm vardi o da piyasaya giris yapti.
Sorun su ki bu belirtilerin hepsi ayni anda geliyor. Gecince de ayni anda geciyor.
Hepsi ayni anda!
Zaman zaman bir tanesini yasamiyorum. Oyle olsa daha hafif olurdu.
Soyle ki bayilabilen biri olsaydm sanrm baylrdm. Tum bunlar olrken ruhum cekilmis gbi hissediyorm.
Tecrubeli anne ve anne adaylarmzdan tavsiye bekliyorum

Ya benim hiç ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne halsizlik hicbirsey yok bazen diyorum hamile değil miyim ya. İştah açılması var sadece deli gibi yiyorum Allah'tan arada adet sancısı kasık batmalar yaşıyorum da he hamileyim ondan diyorum :KK49:

C Canimsinsen canim ayni durumdayz. 1 hafta once senin gbydm. Oyle deme nazar degrdme kendine :D
3 4 gundur her sey birden aniden basladi.

Zor bir durum sonucta tek kisilik bir vucuda 2 canli sigmaya calisiyor.
Ama keske ayni anda degl de yavas yavas gelse bu etkiler.
Calisan bir kadin icn cok zor.
Umarim tum gebelik boyle gecmez.

Arkadaslar klasik gebelik belirtilerini gormeye basladim
Mide bulantisi, bas donmesi,gaz problemi tansiyon dusuklugu gibi,bir de evvelden kalp rahatszlgm vardi o da piyasaya giris yapti.
Sorun su ki bu belirtilerin hepsi ayni anda geliyor. Gecince de ayni anda geciyor.
Hepsi ayni anda!
Zaman zaman bir tanesini yasamiyorum. Oyle olsa daha hafif olurdu.
Soyle ki bayilabilen biri olsaydm sanrm baylrdm. Tum bunlar olrken ruhum cekilmis gbi hissediyorm.
Tecrubeli anne ve anne adaylarmzdan tavsiye bekliyorum
Canim oglumda 6 ay boyunca kusmustum tansiyon dusuklugunden ilk baskarda 10 adim yuruyemiyordum zamanla onlar gececek insallah ama kalpte ne vardi bilmiuorumda belki tansiyonun ve bedeninin degisikliginden etkileniyordur

Canim oglumda 6 ay boyunca kusmustum tansiyon dusuklugunden ilk baskarda 10 adim yuruyemiyordum zamanla onlar gececek insallah ama kalpte ne vardi bilmiuorumda belki tansiyonun ve bedeninin degisikliginden etkileniyordur
canm sol kalp kapakcgnda kalinlasma vardi. 18yasmda ckti piyasaya bir sure ilac kullanmstm sonra carpntlarm gecince birakmstm.
Smdi o carptntilarn daha farklisini yasiyorum.
Kardiyolojiye gidecegim trkrardan.
Bebegmn kalp atislarini duymayi bekliyorum

Tansiyon düşüklüğü için doktor bana maden suyu tavsiye etmişti. Hemen etki ediyor gercekten. Mide bulantısı da zamanla geçiyor. Sağlıklı bi süreç geçirin inş.

canm sol kalp kapakcgnda kalinlasma vardi. 18yasmda ckti piyasaya bir sure ilac kullanmstm sonra carpntlarm gecince birakmstm.
Smdi o carptntilarn daha farklisini yasiyorum.
Kardiyolojiye gidecegim trkrardan.
Bebegmn kalp atislarini duymayi bekliyorum
Git canim hersey saglik ya ondan öte bisey yok

Back
X