• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç bir hediye

axsxxixkyengeç

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
59
0
86
İzmir
sizinle çok değişik bir olayı paylaşmak istiyorum
arkadaşım birisini vasıtasıyla tanıştığı kişiyle 3 haftadır görüşüyor ve çocuk 2. buluşmaya gelmeden önce sana çok özel bi hediye aldım diye söylemiş telefonda ve geldiğinde tüm gün çok güzel vakit geçirmişler tam otobüse binmeden önce o bahsettiği hediyesini vermiş ve arkadaşım tabi ki şok!!!
gazete kağıdına sarılı 2 tane tahta saplı bıçak :53:
düşündük düşündük ve bi yorum getiremedik bu hediyenin üzerine :/
sizce neden böyle bi hediye seçmiş olabilir ya da başına böyle bi durum gelen var mı çok merak ettim
çocuk otobüste giderken söyledim telefon açıp sorsun diye neden bıçak aldın diye "neden bu kadar büyütüyorsun ki alt tarafı bıçak "cevabı aldı :/

aman diyim öyle güzel zamanlar felan geçirmesin. farkettirmeden ve o kişiye çok açık bişey söylemeden uzaklaşsın, görüşmeyi kessin. ne psikopatlar var yahu memlekette. başına bela almasın.

bana kızı tehdit eder gibi geldi.bence uzaklaşsın bu konuyu hiç açmadan.birdaha görüşmesin.onun ulaşabileceği her yolu kapatsın.hiç iyi görünmeyen bi durum.

insanın uykuları kaçar yahu.bir de neden 2 tane.2 tane olmasının bir anlamı olmalı.seni delik deşik ederim der gibi bıçak mı alınır.çift karakterli psikopatları anımsattı bana.günümüzde sevgili cinayetleri çoğaldı.allah iyilerle karşılaştırsın...

Allah allah,daha neler duyacagiz.. isin icinde baska bir is var, tehdit vari bence.. kesinlikle ne sorgulasin ne de irdelesin bu durumu,uzak dursun arkadasiniz..:45: sanirim ben ne olur ne olmaz diye solugu savcilikta alirdim heralde can güvenligim tehditte diye :41:

bence yavaaş yaavvaş sıvışsın.işin şakası biryana.
arkadaşlarında söylediği gibi canım bu hiçte normal birhareket değil.sorgusuz uzak durmalı.

verdiği "hediye" den belli zaten ne olduğu..

hediyeymiş...!!

ne manyaklar var Allah korusun yaa insanın başına bela oluverirler yani uzak durmak lazım...

Yahu ben okurken olayları gözümün önüne getirince bile tüylerim diken diken oldu.
Arkadaşınızın hediyeyi açtığı zamanki ruh halini tahmin edemiyorum bile...

Ya benimsin ya toprağın komedisi sanırım.2 bıçak olmasının sebebi de ayrılırsak biri sana biri bana hesabı.bu olaydan sonra arkadaşınız hala görüşmeye devam etmiş.ne cesaret:52:

Back
X