ilginç bir rüya gördüm yorumlayan olursa sevinirm

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
rüyamda bir köy yolunda büyük bir otobüste yolculuk ediyorum çukurlar var araba bayağa sallanıyor düşcek diye korkuyorum ama düşmüyor
sonra mezarlık gibi bir yerde çok eski bir camiye giriyorum namaz kılmak için orda karı koca namaz kılıyor orta yaşlarda ikiside
sonra içeri 2 3 tane bayağa yaşlı kadın giriyor ben bunların cin olduğunu sölüyorum kendime seccadeyi ters seriyor ama namaz kılmıyor
sürekli bana bakıyolar ben namaz kılarken, bende hiç korkmuyorum bu rüya beni çok etkiledi
film felan hiç izlemedim evde tadilat yapmaktan bişey yapmaya fırsatım yok bilinçaltımın etkilediğini düşünmüyorum yorumlayan varsa sevinirm

Gerçekten ilginç ve ağır bir rüya. Yani sen rüyanda onların cin olduğunu hissettiysen bence buna yakın bir durum vardır. Görüntüleri nasıldı?

gördüğüm kadınlar oldukça yaşlı yüzleri kırışmıştı ama ben hiç korkmuyordum namaz kıldım sadece sesli olark dua okuyordum

gördüğüm kadınlar oldukça yaşlı yüzleri kırışmıştı ama ben hiç korkmuyordum namaz kıldım sadece sesli olark dua okuyordum

Hani görünüşlerinde bir anormallik var mı diye sordum. Ten renkleri ya da dikkatini çeken başka bir şey olabilir diye..
Şeytani bir rüyadır diye düşünüyorum nedense..

rüyamda bir köy yolunda büyük bir otobüste yolculuk ediyorum çukurlar var araba bayağa sallanıyor düşcek diye korkuyorum ama düşmüyor
sonra mezarlık gibi bir yerde çok eski bir camiye giriyorum namaz kılmak için orda karı koca namaz kılıyor orta yaşlarda ikiside
sonra içeri 2 3 tane bayağa yaşlı kadın giriyor ben bunların cin olduğunu sölüyorum kendime seccadeyi ters seriyor ama namaz kılmıyor
sürekli bana bakıyolar ben namaz kılarken, bende hiç korkmuyorum bu rüya beni çok etkiledi
film felan hiç izlemedim evde tadilat yapmaktan bişey yapmaya fırsatım yok bilinçaltımın etkilediğini düşünmüyorum yorumlayan varsa sevinirm

Bence bu rüya imanınızın kuvvetleneceğine işaret ediyor. Cinler olduğu halde size musallat olmadıklarını görüyorsunuz. İbadet ediyor musunuz bilmiyorum ama kıldığınız namazlar ve diğer ibadetleriniz size kalkan oluyor, ruhunuzu ve kalbinizi koruyor diye düşünüyorum.
Bu benim kendi düşüncem, rüya yorumlamayı bilmem, aslında tüm rüyaları iyiye yormak gerekir ki iyi olsun sonucu.

Böyle rüyaları anlatmayın hiç kimseye. Daha doğrusu kötü rüyaları. Sabah kalkınca sol tarafınıza tükürün. Sonra da suya felak nas okuyarak- rüyayı anlatın sonra da o suyu dökün.. Hayra yorun hayr olsun. Gece de duasız uyumayın...

Son düzenleme:
yorumlar için teşekkür ederim annem sürekli namaz kılar bende kılmaya çalışırım ama annem gibi düzenli kılamıyorum

Back
X