- 20 Temmuz 2011
- 763
- 19
- 318
- Konu Sahibi jigglyypuff
yazı şu: Kadınlar Kulübü'ndeyim acil yardım edin!
kızlar daha önce tartışıldımı bu cümleler bilmiyorum ama küçümsenen bir o kadarda ironilerle dolu zavallı bir köşe yazısı.
bunları okurken merak ettiğim bazı şeyler var;
1.'' Herkes ahlakı 'normal'in üzerinden yaşamaya çalışıyor sanki. Ama şunu da unutmamak gerek; Psikolog Yeşim Akbulut'un sürekli üzerinde durduğu gibi bencede, normallik kolektif deliliktir.'' bu cümleye kesinlikle katılıyorum peki ama normallik neye göre normalite?
ironiyle anlattığı ''kızlık zarı konusu'' neye göre normal formlarda yazılabilir? kimisi mutahasıp bir ailede büyür kızlık zarı namustur kavramıyla yetişir onun normali o dur.kimide daha rahattır namus orda aranmaz der.bu sadece bir örnekti.
bir kadının hemcinslerini ,onların problemlerini bu kadar ayak altı düşürmesine çok şaşırdım.kendisi bu toplumda yaşamamış anlaşılan.
soruyorum size bayan yazar(!) sizin normlarınız neye göre?
yorumlarınızı merakla bekliyorum ben çok kızdım açıkçası ilginç olanda bizim sitemizde vakit geçirip bunları yazması acaba farkında olmadan kendinede dair bi belirtimi buldu ne?kızlar daha önce tartışıldımı bu cümleler bilmiyorum ama küçümsenen bir o kadarda ironilerle dolu zavallı bir köşe yazısı.
bunları okurken merak ettiğim bazı şeyler var;
1.'' Herkes ahlakı 'normal'in üzerinden yaşamaya çalışıyor sanki. Ama şunu da unutmamak gerek; Psikolog Yeşim Akbulut'un sürekli üzerinde durduğu gibi bencede, normallik kolektif deliliktir.'' bu cümleye kesinlikle katılıyorum peki ama normallik neye göre normalite?
ironiyle anlattığı ''kızlık zarı konusu'' neye göre normal formlarda yazılabilir? kimisi mutahasıp bir ailede büyür kızlık zarı namustur kavramıyla yetişir onun normali o dur.kimide daha rahattır namus orda aranmaz der.bu sadece bir örnekti.
bir kadının hemcinslerini ,onların problemlerini bu kadar ayak altı düşürmesine çok şaşırdım.kendisi bu toplumda yaşamamış anlaşılan.
soruyorum size bayan yazar(!) sizin normlarınız neye göre?

Son düzenleme: