İlgisiz , bencil , yorgun !!

fizyoterapist

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9
0
286
İstanbul
Merhaba kizlar. benim problemim sevgilimle. Bana asiri ilgisiz davraniyor. Bu aralar maddi sorunlarla ugrasiyor ve cidden cok umutsuz. Bizde nisanlanmaya karar verdik. Evet bunun onu germesini anliyorum. Eimden geldigince destek olmaya calisiyorum. Maddi olarak da. Ama benim de gucum kalmadi artik. Eve cok gec geliyorm. Kendime bakamiyorum. Dun bu konuda beni kiran seyler soyledi. Kendime bakmadigim. Ben de cok seye kosturuyorum napiyim firsat bulamadim dedim ama cok uzuldum. erkekler her zaman herseyi mukemmel yapan bi kadin istiyorlar hep. Gucum kalmadi. En azindan iki cift laf etsin iStiyorum. Hicbi sey yapmiyo. Ben sanki yasamiyomusum gibi davraniyo. Ne bi yardim ne bi supriz. Konu acilinca hep onun yorgunlugu isleri. Benim bir suru yorgunlugum suskunlugum onu ilgilendirmiyor.

size ayrılın diyeceğim ama yapacağınızı sanmıyorum... maalesf nişanlınız değişmeyecek ve siz de durumu kabulleneceksiniz diye düşünüyorum

Onu bu kadar problemin icinde yalniz birakmak istemiyorum. Ama ben de disarda cok iyi saygi duyulan basarili bi insanim.Neden katlaniyim diyorum. Sanki birakip gitsem vicdan azabi duyacagim. Cok tesekkurler cevabiniz icin.

niyetim sizi kırmak değil. ama biz kadınlar çok özverili davranıyoruz ve olan yine bize oluyor... sizinde türlü türlü sıkıntınız vardır birde üstüne üstlük sevgilinizi düşünüyorsunuz peki ya o ???
mutsuzsanız ayrılın ya da bir süre ara verip kafanızı toplayın derim ben :)

Ben de tam bunu dusundum. Benim cok ozverili davranmamdan oldu. Yemegine
Camasirina herseyine kadar dusundum. Bi cicek almadi sesimi cikarmadim. Kirilmadim dediginize. Farkindayim. Tekrardan ilgi duysun istiyorum ama sanirim cok gec kaldim.

sorun şu ki gerçekten geç kaldınız maalesef çünkü siz fedakarlık yapmayı bırakırsanız bu defa da sizi değişmekle suçlayacak ve zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacak

Sankı bır erkek olarak onun ıcınde bır seyler ukde kalmış ve gozu dışarı kaymış gıbı geldı bana...bır erkek 'bıraz daha bakımlı olsan' demeye başlayınca bılın kı dıs dünyada begendıgı&ınceledıgı başka kadınlar var ve sızı onlarla kıyaslıyor...boylelerı bır sure sonra aldatabılır de....tabıı ılıskınızın ıc yuzunu bılemem ama bence durumu tekrar bır gözden gecırıp masaya yatırın derım....beyefendı tatmınsız, memnunıyetsız, acık kollayan bır tavır ıcınde gıbı ıgozuktu bılemıyorum sankı sızınle hasbelkader, ıstemeyerek bırlıkte bır nevı 'zorakı sevgılı' gıbı... kafanızdakı soru ısaretlerını ona açıp bır ağzını arayın bakalım belkı de o ayrılmak ısteyecek hemen....

Son düzenleme:

neden ilk aklınıza gelen ayrılık? ayrılmak çözüm değil ki. önce çabalayın bir cözüm yoluna gidin. maddi sorunlar cok etkiliyor erkekleri. ilk önce sen kendine bir çeki düzen ver, bakımını yap. sonra gec sevgilinin karşısına. karşılıklı oturun konuş anlat derdini. mutsuzluklarını söyle. tatlı dille tabiki. baktın olmuyor o zaman başka bsey düşünürsün.

Ben de tam bunu dusundum. Benim cok ozverili davranmamdan oldu. Yemegine
Camasirina herseyine kadar dusundum. Bi cicek almadi sesimi cikarmadim. Kirilmadim dediginize. Farkindayim. Tekrardan ilgi duysun istiyorum ama sanirim cok gec kaldim.

Bu ilişki sizi yıpratır ve sevgiliniz biraz kendine geldiğinde sizi daha çok üzüp takmıcaktır. Size teşekkür etmesi lazımken aksine üzüyor bence uygun zamanda ayrılma sinyalleri verin bakalım o zaman nasıl davranıcak. En azından biraz korku işe yarayabilir...

Sana şimdiden sen yaşamıyormuş gibi davranıp, her yaptığının arkasında yorgunluğunu bahane ediyorsa
Kendinle , onun arasında bir seçim yapmanı ve kendini seçmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…