ilgisiz bir es

Cicek86

Varlığın öle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
627
1
96
Diğer
Birkaz yil once yine burda sorunlarimi paylasip rahatlamistim..
ve tekrar sIkIntilarim basladi.

Esime guvenim yok onun bana guveni sonsuz ama ilgisiz sevgisiz hic birsey yapmaz olduk birlikte
kendini calismaya adadi eminim birgun cok iyi yerlere ulasacak ama ozaman ben hala yaninda olabilecekmiyim bilmiyorum..
haftanin yedi gunu calisir halde oldu gec saatlere kadar..

gittigi yeri haber vermiyor hic birzaman zamaninda yalanlarini yakaladigim icin ona guvenmiyorum sevgi suanlik var ama zamanla neolur bilemiyorum..

evlilik bir ask ile basliyor onu taniyali besbucuk yil oldu ikibucuk yildir evliyiz ve onun tek degistigi nokta ise cok calismak...
birlikte en son nezaman ne yaptigimizi hatirlayamiyorum bile zamanla ona karsi ilgimin azaldigini hissediyorum cok yalnizim bu konuda kimseye anlatamiyorum derdimi SIKINTimi burda belki kimsenin faydasi olmaz ama biliyorumki konusmak iyi gelir insana paylastikca azalir sorunlar dertler

merhaba canım,aynı sıkıntılar bende de var,eşimi seviyorum ama cok ılgısız 7bucuk hamıleyım hıc yanımda değil,gec saatlerde gelıyor ,işini cok sevıyor,nereye gıttiğini haber vermıyor,bende araştırırken birşey buldum nerede oldugunu telefondan öğrenebılıyorum onun haberı olmadan istersen sanada anlatabılırım nasıl oldugunu,özelden mail adresını at tarıf edeyım

isteyenlere yardımcı olurum nasıl olduğunu bana mail adresinizi atmanız yeterli özelden ben yazamıyorum,bi arkadasımız msj atmıs ama ben yanıt yazamıyorum,msj hakkım dolmamıs yenı üye sayılırım,bu yüzden msnde anlatabılrım

cok tsk ederm canim ama esim bu konularda cok iyi oyuzden bunu gorur bulur benim istegim gizlice ogrenmekde degil ben gittigin yaptigim herseyi paylasiyorum ondanda ayni seyleri bekliyorum zor durumdayim bosanmayi bile dusunuyorum ama onu hala seviyorum... sevgi bitmeden bosanabilirmi insan bunu basarabilirmi suan esime ayrilmak istedigimi soylesem engel olmaz biliyorum ama ben bukadar guclumuyum onu bilemiyorum cekip gidesim gelior ortaliktan kaybolmak uzaklara gitmek istiyorum kimsenin soru sormayacagi yere uzaklara

slm arkadasim,

seni cok iyi anliyorum canim.benim esim de cok ilgisiz olmaya basladi. borclarim var kafam rahat degil diyor da....ama nedense bu sadece benim icin gecerli.haftanin 6 gunu calisir 1 gun bos benimle vakit gecirecegine arkadaslariyla xbox oynar.bazen sevgisinden suphe ediyorum....bosanmak icin evi terk ettim bir kez ama geri dondum bir daha denemek icin sevgiden ziyade bir baglilik var sanki....ama esimi artik sevmiyorum sadece iyi biri olmasi da yetmiyor artik...

Dedigin gibi bendede bir baglilik oldu 5bucuk yildir hayatimda onsuz bir hayat dusunemiyorum bosanmayi bende dusundum ama onsuz yapabilirmiyim bilmiyorum esimin bana olan sevgisi bitti eskiden bir oper sarilirdi artik oda yok yani r=tartismaktan bile yoruldum ben ki zaten buna bile nadir zamanimiz oluyor evde bulabilirsem halim olursa anca ona bile karsilik verme geregi duymuyor insan oglu fazlasi ni hak etmiyor biliyorum bu sevgimin karsiliginda birgun isine gelmediginde cekip gidecegiini sen sabrettin sevdin demeyecek biizmde borcumuz var esimin amaci borcunu kapatmak umarm yarina olmem kus olmus olacagiz artk guzel bir mezarlk yaptirirr insallah biktin artik

aslinda esim boyle degildi...paraya onem veren birisi degildi,tabiki para da onemli ama insan cimriligi bide tutumlulugu aidetmeli...benim esiminkisi biraz cimrilige kacmis.onu bu hale getiren anasi olacak o cadi.ne alirsam goze batar para harciyorsun ogluma yuk oluyorsun gibi laf sokusturmalar....zaten is olsa calisacagim ama okula gidiyorum saatleri uymuyor iste....onun icin hirs yapmis iste hayatindan vazgecmis....bakimina bile onem vermiyor artik cok sogudum ondan ne yazik ki bunun farkinda bile degil.

merhaba canım,aynı sıkıntılar bende de var,eşimi seviyorum ama cok ılgısız 7bucuk hamıleyım hıc yanımda değil,gec saatlerde gelıyor ,işini cok sevıyor,nereye gıttiğini haber vermıyor,bende araştırırken birşey buldum nerede oldugunu telefondan öğrenebılıyorum onun haberı olmadan istersen sanada anlatabılırım nasıl oldugunu,özelden mail adresını at tarıf edeyım

edasummm merhaba özel mesaj atamıyorum henüz sen nasıl yapıldığını yazıp banada yollar mısın lütfen

aslinda esim boyle degildi...paraya onem veren birisi degildi,tabiki para da onemli ama insan cimriligi bide tutumlulugu aidetmeli...benim esiminkisi biraz cimrilige kacmis.onu bu hale getiren anasi olacak o cadi.ne alirsam goze batar para harciyorsun ogluma yuk oluyorsun gibi laf sokusturmalar....zaten is olsa calisacagim ama okula gidiyorum saatleri uymuyor iste....onun icin hirs yapmis iste hayatindan vazgecmis....bakimina bile onem vermiyor artik cok sogudum ondan ne yazik ki bunun farkinda bile degil.

hep zaten ne geliyosa bu analarından gelıyor,bende nefret edıyorum kayınvalıdemden,herseyın sorumlusu o,oğlun paylaşamadı birtürlü mutluluğumu hep kıskandı gecmıste cektiği sıkıntıları banada yaşatmak istedi,eşim başlarda cok iyiydi ona hayrandım her konuda ,1 sene kayınvalıdemle oturdum aramızda kı saygıyı sevgıyı bıtırdı istediği kıvama getirince ayrı eve cıktık malesef:( eşimde hep borcum var üstüme gelme diyor hep evde yalnızım:( mutsuzum:( benım esimde paraya önem vermezdi eli boldu şimdi tek derdi para kazanmak onu anlayamıyorum,şuan bana bakmak zoruna gıdıyor bırkac ay sonra cocuk oldugunda ne olacak bılmıyorum

cok tsk ederm canim ama esim bu konularda cok iyi oyuzden bunu gorur bulur benim istegim gizlice ogrenmekde degil ben gittigin yaptigim herseyi paylasiyorum ondanda ayni seyleri bekliyorum zor durumdayim bosanmayi bile dusunuyorum ama onu hala seviyorum... sevgi bitmeden bosanabilirmi insan bunu basarabilirmi suan esime ayrilmak istedigimi soylesem engel olmaz biliyorum ama ben bukadar guclumuyum onu bilemiyorum cekip gidesim gelior ortaliktan kaybolmak uzaklara gitmek istiyorum kimsenin soru sormayacagi yere uzaklara

eşin bunu farketmıyor onun nerede olduğuna kendı telinden bakıyorsun eşinin değil,offf bu kadınların cektiği ne ,erkeklerin dünya umrunda değil,bende ayrılmak ıstesem eşim mani olmaz,anneme gidiyorum küsüp aramıyor bile,barışınca beni cok sevdiğini söylüyor,iyiyken cok iyi ,artık onu anlayamıyorum

isteyenlere yardımcı olurum nasıl olduğunu bana mail adresinizi atmanız yeterli özelden ben yazamıyorum,bi arkadasımız msj atmıs ama ben yanıt yazamıyorum,msj hakkım dolmamıs yenı üye sayılırım,bu yüzden msnde anlatabılrım

bende öğrenmeyi isterim canım malesef bende yenı uyeyım msj hakkım yok.eski model cep tel.larıylada oluyomu bi açarsan konuyu bizde faydalanalım istersen...

çok zor birşeymi ben genelde msn ye girmiyosrum mail olarak atabilirmisiniz?mail adresimi göndrdim size

bende öğrenmeyi isterim canım malesef bende yenı uyeyım msj hakkım yok.eski model cep tel.larıylada oluyomu bi açarsan konuyu bizde faydalanalım istersen...

evet arkadaşlar her tür telefon markasıyla olur,üye olduktan sonra telefonun msj bölümüne giriyorsun; nerede boşluk eşinin nosunu yazıp yolluyorsun anında cevap gelıyor hangı şehir hangi mahalle sokak vs. hatta linkte yolluyor ayrıntılı bakabilmeniz için benim telefon nete bağlanmıyor eski model oludğu için oradaki link i googleye yazıyorum oradanda öğrenıyorum bazen tanımadığım mahalle çıkarsa bu şekilde yapıyorum

evet arkadaşlar her tür telefon markasıyla olur,üye olduktan sonra telefonun msj bölümüne giriyorsun; nerede boşluk eşinin nosunu yazıp yolluyorsun anında cevap gelıyor hangı şehir hangi mahalle sokak vs. hatta linkte yolluyor ayrıntılı bakabilmeniz için benim telefon nete bağlanmıyor eski model oludğu için oradaki link i googleye yazıyorum oradanda öğrenıyorum bazen tanımadığım mahalle çıkarsa bu şekilde yapıyorum

nereye üye olmamız gerekiyor? :44:

galıba hepımız aynı dertden muzdarıbız ılgısız es tek duze hayat ve hıc bıtmeyen yanlızlık duygusu neden ya tek ıstenılen onlardan bırazcık ılgı daha dun esımle bunu konustum ve bana sen daha cocuksun ben beler dusunuyorum ayın sonu nasıl gelecek derdındeyım sen ask mesk gectı bızden dedı attı basından ve 5 yıllık evlıyım. acaba beklemetde mı yanlıs yapıyoruz onlar gıbı olmayı ısterdım ılgısz belkı ozaman anlarlar bızı..

Allah yardımcın olsun canım..gercekten bu tıp ınsanlarla anlaşabilmek mutlu olmak çok zor..

eşime ulaşamıyorum yolculuğa çıkmıştı haber alamadım gerçekten byle bişiy varsa bana nosunu verirmisin telefonuda kapalı aslında servis dışı olmuştu yola çıkarken başka hat alıcam dedi ama oda hemen açılmaz çok merak ediyorum lütfen yardım..

Canım şöyle bi durum var.
Eşi çalışmayan bayanlarda bundan şikayetçi mesela
Yani herşey 4 4 lük olmuyo hiç bizaman
Zaten bunu da arzu etmemeliyiz bana göre.
Eşi çalışmayıp hiç bi şekilde işine gücüne bakmak istemeyen erkekler var
Kadın çalışır faturaları o öder vs..
Böyle hazırcı erkeklerde var mesela
Tek derdin bu olsun Allah beterinden saklasın ben zamanla düzeleceğine inanıyorum inşallah.
O yapmıyorsa sen planlar yap birlikte vakit geçirebileceğiniz programlar yap..

Back
X