- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Banlatacaksin beni hee :))Üzdünüz.. Çok iyi yenge görümce olurduk oysa ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banlatacaksin beni hee :))Üzdünüz.. Çok iyi yenge görümce olurduk oysa ki![]()
Seven adam ilgisiz olmaz
Her dakika aramak gereksiz ama insan gün içinde mutlaka sevgilisinin sesini duymak ister[/QU bir defada olsa arıyor
Çalışma koşullarından dolayı; bir müşteri oturur diğeri kalkar çay içemezsin çok yoğun olursun...Bankacı ne alaka :))) bambaşka bir meslek ..
Bayagi hem de
O bakımdan söylememistim, bankacılık da aklıma gelmedi hiç .onlar da öyle değil mi ?neyse işte sonuca bakalım :)Çalışma koşullarından dolayı; bir müşteri oturur diğeri kalkar çay içemezsin çok yoğun olursun...
bence seni kullanıyor. Erkekler böyledir kimden cinsel anlamda bir fayda sağlayacaklarsa onlarla bağı koparmazlar ama çok da dara gelmezler. Yarın sen ciddi birşey olmcak mı desen hemen ters teper ama gel yarın buluşalım bişeyler yaparız desen koşa koşa gelir. Benden tavsiye bu tarz adamsı kişilerden uzak durun..Ayrı şehirlerde yaşayan iki sevgiliyiz ve ayda bir buluşmalarımızın sonunda tek rar giden sevgilinin arkasından ağlayan ben ve 3 gün bunalım olan ben sevgilim olan kişiye diyorum ki gittikten sonraki ilgisizligini yanlış anlıyorum ve buluşmamızın akabindeki ilk 3 gün hassas oluyorum biraz anlayış ve ilgi istiyorum diye defalarca söyledim cunku biz onunla buluşmalarımizda herseyi yaşıyoruz o sanki gidince işi bitmiş gibi davranıyor yine arıyor ama banamı yetmiyor benmi kafamda takıntı yaptım çözemedim gitti delirecem valla magzacı kendisi bu arada pazar gunleri yogun oldugunu soyleyerek yine benimle ilgilenmedi ve benim canıma tak etti bitirdim bu sebeple yeter artık cünkü üzgün oldugumu biliyor yemek yemeye fırsatı var cay icmeye var beni aramaya niye yok fırsatı anlamadım ya gelip gidince bu uzak duruşu delirtti beni birde komleksli bir kadınım şuramımı begenmedi buramimi begenmedi offf sizde varmı böyle takıntılar?
B
bence seni kullanıyor. Erkekler böyledir kimden cinsel anlamda bir fayda sağlayacaklarsa onlarla bağı koparmazlar ama çok da dara gelmezler. Yarın sen ciddi birşey olmcak mı desen hemen ters teper ama gel yarın buluşalım bişeyler yaparız desen koşa koşa gelir. Benden tavsiye bu tarz adamsı kişilerden uzak durun..
KatiliyorumHerşeyi dediğinizden kastınızla anladıgım dogruysa adam sizi basbaya o şey icin kullanıyor
Sevdigini de hic sanmıyorum sevilmek böyle hissettirmez