ilgisiz erkege tahamulum yok!

Seven adam ilgisiz olmaz
Her dakika aramak gereksiz ama insan gün içinde mutlaka sevgilisinin sesini duymak ister

Rahatsiz oluyorsaniz siz de gelince birsey yasamayin. Boylece kafanizda takinti olmaz heralde.

B
Ayrı şehirlerde yaşayan iki sevgiliyiz ve ayda bir buluşmalarımızın sonunda tek rar giden sevgilinin arkasından ağlayan ben ve 3 gün bunalım olan ben sevgilim olan kişiye diyorum ki gittikten sonraki ilgisizligini yanlış anlıyorum ve buluşmamızın akabindeki ilk 3 gün hassas oluyorum biraz anlayış ve ilgi istiyorum diye defalarca söyledim cunku biz onunla buluşmalarımizda herseyi yaşıyoruz o sanki gidince işi bitmiş gibi davranıyor yine arıyor ama banamı yetmiyor benmi kafamda takıntı yaptım çözemedim gitti delirecem valla magzacı kendisi bu arada pazar gunleri yogun oldugunu soyleyerek yine benimle ilgilenmedi ve benim canıma tak etti bitirdim bu sebeple yeter artık cünkü üzgün oldugumu biliyor yemek yemeye fırsatı var cay icmeye var beni aramaya niye yok fırsatı anlamadım ya gelip gidince bu uzak duruşu delirtti beni birde komleksli bir kadınım şuramımı begenmedi buramimi begenmedi offf sizde varmı böyle takıntılar?
bence seni kullanıyor. Erkekler böyledir kimden cinsel anlamda bir fayda sağlayacaklarsa onlarla bağı koparmazlar ama çok da dara gelmezler. Yarın sen ciddi birşey olmcak mı desen hemen ters teper ama gel yarın buluşalım bişeyler yaparız desen koşa koşa gelir. Benden tavsiye bu tarz adamsı kişilerden uzak durun..

inanmıyorum yemek yıyıp çay içip tuvalete mı gıdıyor utanmadan bırde kafa mı dinleyecek .bence hemen ayrıl.pazar günü dahil çalışıyor ne haddine düşesle sevgili olmak.

ne hıssedıyorsan emın ol dogru. her seyı yasıyor senınle tabı kı umrunda olmazsın. bırak ilgi gösterme seninle olmak isteyen bahane bulmaz. sen de bir geri dur bakalım ne olacak sonra kararını verirsin. ya klasik olucak ama hepsi aynı bunların ya...

B

bence seni kullanıyor. Erkekler böyledir kimden cinsel anlamda bir fayda sağlayacaklarsa onlarla bağı koparmazlar ama çok da dara gelmezler. Yarın sen ciddi birşey olmcak mı desen hemen ters teper ama gel yarın buluşalım bişeyler yaparız desen koşa koşa gelir. Benden tavsiye bu tarz adamsı kişilerden uzak durun..

arkadasa katılıyorum

Back
X