• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz Erkek

yaprakk07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
53
74
88
kızlar 3 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım yaklaşık 7-8 aydır bir derneğe üye bende üyeyim toplantılarına beraber katılıyoruz oradaki arkadaşlarımız ortak arkadaşlarımız sıkıntı yok.sıkıntı şu ki bu derneğe girdi gireli sürekli oradaki arkadaşlarıyla bi etkinlik içerisinde.atıyorum ortada bir sebep yokken dernekte toplanıp muhabbet ediyorlar e haliyle ben biraz arka planda kalıyorum :( bazen de diğer temsilciliklerden insanlar gelip gidiyor onları görme tanışma bahanesiyle gidiyor. ordayken dünyayı unutuyor arıyorum hep sonradan görüyor orda telefonu hep sessizde. ama benleyken arayıp duruyorlar ve her çağırdıklarında hemen gidiyor. yani haksız mıyım ben arayınca ulaşamazken arkadaşları devamlı arıyorlar devamlı bi etkinlik ya da toplanma oluyor hemen haber veriyorlar bizimki de gidiyor. oraya gitmediği 1 gün yok ama beni görmeden geçirdiği günler oluyor. şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım? iyice ilgisizleşti ilişkimizle ilgili gelecekle ilgili sorular soruyorum arada sırada şakaya alıp geçiştiriyor. ama dernekle ilgili bir şey oldugunda konu ciddiyetle hallediliyor. bu hafta içinde ailemle tanışacak oldukça mutlu tavır takınıyor hani korkak bi insan değil zaten. ama korkuyorum ya daha da kaptırır da beni ve bizi hepten boşlarsa diye :( ben nasıl davranmalıyım sizce yani çok mu takıyorum acaba? yardım edin :(

Kendini geri çek canım, yani çok fazla üzerine gitme.
Çok ilgi onları bunaltıyor ilgisizleştiriyor.
Sen biraz kendini geri plana al.

Sende uyeymissin seni niye cagirmiyir kimse sen neden onunla gitmiyorsun muhtemelen sirf erkek arkadasin uye oldu diye oldugun biyer ve ilgilenmiyorsun ve gitmiyorsun degil mi ?

''Benle ilgilen,benle ilgilen'' dedikçe daha çok kaçırırsınız. Biraz geri durursaniz o gelecektir ;)

kızlar 3 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım yaklaşık 7-8 aydır bir derneğe üye bende üyeyim toplantılarına beraber katılıyoruz oradaki arkadaşlarımız ortak arkadaşlarımız sıkıntı yok.sıkıntı şu ki bu derneğe girdi gireli sürekli oradaki arkadaşlarıyla bi etkinlik içerisinde.atıyorum ortada bir sebep yokken dernekte toplanıp muhabbet ediyorlar e haliyle ben biraz arka planda kalıyorum :KK43: bazen de diğer temsilciliklerden insanlar gelip gidiyor onları görme tanışma bahanesiyle gidiyor. ordayken dünyayı unutuyor arıyorum hep sonradan görüyor orda telefonu hep sessizde. ama benleyken arayıp duruyorlar ve her çağırdıklarında hemen gidiyor. yani haksız mıyım ben arayınca ulaşamazken arkadaşları devamlı arıyorlar devamlı bi etkinlik ya da toplanma oluyor hemen haber veriyorlar bizimki de gidiyor. oraya gitmediği 1 gün yok ama beni görmeden geçirdiği günler oluyor. şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım? iyice ilgisizleşti ilişkimizle ilgili gelecekle ilgili sorular soruyorum arada sırada şakaya alıp geçiştiriyor. ama dernekle ilgili bir şey oldugunda konu ciddiyetle hallediliyor. bu hafta içinde ailemle tanışacak oldukça mutlu tavır takınıyor hani korkak bi insan değil zaten. ama korkuyorum ya daha da kaptırır da beni ve bizi hepten boşlarsa diye :KK43: ben nasıl davranmalıyım sizce yani çok mu takıyorum acaba? yardım edin :KK43:

Neyle ilgili bu dernek?

Sende uyeymissin seni niye cagirmiyir kimse sen neden onunla gitmiyorsun muhtemelen sirf erkek arkadasin uye oldu diye oldugun biyer ve ilgilenmiyorsun ve gitmiyorsun degil mi ?
yok yok ama benim okuldan dolayı pek zamanım olmuyor ve de kız arkadaşlar çok sık gelip gitmiyorlar o yüzden ben haftada 1-2 kere gidebiliyorum canım

dernekle çıksın hatta evlensin o zaman :KK53:

bir şey diyemedim yani nasıl bu kadar yoğun ilgisi olabilir ki garip demi:)

Suc sende ilgi bekleyecegine , cek kendini kenara .

Sen ona ilgiye muhtacmissin gibi davranirsaan , tabii adamda havalara girer seni boslar .

kızlar 3 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım yaklaşık 7-8 aydır bir derneğe üye bende üyeyim toplantılarına beraber katılıyoruz oradaki arkadaşlarımız ortak arkadaşlarımız sıkıntı yok.sıkıntı şu ki bu derneğe girdi gireli sürekli oradaki arkadaşlarıyla bi etkinlik içerisinde.atıyorum ortada bir sebep yokken dernekte toplanıp muhabbet ediyorlar e haliyle ben biraz arka planda kalıyorum :KK43: bazen de diğer temsilciliklerden insanlar gelip gidiyor onları görme tanışma bahanesiyle gidiyor. ordayken dünyayı unutuyor arıyorum hep sonradan görüyor orda telefonu hep sessizde. ama benleyken arayıp duruyorlar ve her çağırdıklarında hemen gidiyor. yani haksız mıyım ben arayınca ulaşamazken arkadaşları devamlı arıyorlar devamlı bi etkinlik ya da toplanma oluyor hemen haber veriyorlar bizimki de gidiyor. oraya gitmediği 1 gün yok ama beni görmeden geçirdiği günler oluyor. şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım? iyice ilgisizleşti ilişkimizle ilgili gelecekle ilgili sorular soruyorum arada sırada şakaya alıp geçiştiriyor. ama dernekle ilgili bir şey oldugunda konu ciddiyetle hallediliyor. bu hafta içinde ailemle tanışacak oldukça mutlu tavır takınıyor hani korkak bi insan değil zaten. ama korkuyorum ya daha da kaptırır da beni ve bizi hepten boşlarsa diye :KK43: ben nasıl davranmalıyım sizce yani çok mu takıyorum acaba? yardım edin :KK43:
öyle yapıyorum bu aralar kendiliğinden gelip gitmeye başladı yanıma :)

Allah daim etsin canim. :KK36:Yaslariniz kac bu arada? :D

kendisini fazla kaptirmis dernek olayina. hevesini alsin zamanla azalir oraya ilgisi.
erkekler kimi zaman yaklasiyor kimi zaman cekiyor kendini. bu sure cok uzarsa sorun olur. bu sure icinde fazla uzerine gidip, bogup, baski yapmak, benimle de ilgilen ilgilen demek onu daha da dernege cekip senden uzaklastirabilir.
seninle oldugunda, birlikte oldugunuzda, aradiginda onu tavir takinmaktan ziyade iyi keyifli anlayisli zaman gecirmeye calis. seninle mutlu oldugunu hissettir.

Back
X