ilgisiz eş

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.674
13.770
248
merhaba,ben artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.4 yillik evliyiz.ilk zamanlar aramizda ufak surtusmeler olurdu ama oyle cok ufak lafi bile edilmez.simdi esim cok degisti ozellikle dogumdan sonra iyice bozuldu.evet aldatmasi herhangi kotu bi huyu yok kime soylesem iyi biri diyip duruyor.insan olarak iyi ama es olarak degil malesef.bazen oyle iyi oluyoki cok asigim diyorum bazende beni cildirtiyor.bos yere en ufak seyde kizip bagiriyor.cvp versem daha da cildiriyor neymis hep uzatiyorum napim kendimi savunmayayim mi diyorum cok uzatiyosun diyor.neyse madem tartismayi istemiyosun susayim diyorum.susuyorum icime atiyorumona da kiziyo herseye kusup surat yapiyosun diyo.napayim diyince basliyo kizmaya.hangi yontemi denediysem bi turlu memnun edemedim onu.eskiden ilgiliydi simdi umrunda degilim isten gelince oturur gece yarisina kadar bilgisayarda oynar.arada ben giderim yanina sohbet ederiz oda beni dinlemez bile.gezme falan desen yok kendi arkadaslariyla cikar ona bisey demem ama ben istesem zorlamayla gelir.eskiden takmazdim simdi yeni bi yere tasindik burda hic arkadasim yok cok sıkiliyorum o bile onun umrunda degil.ne olur akil verin ne yapmaliyim

Bir uğraş bulun,eşinizden daha fazla ilginizi çekecek bir uğraş ama.....
Ya da çalışın....çok klasik ama tek çözüm...

Butun kadınların eslerden bekledıgı ılk sey ılgı. Ama bunu okuz kocalar anlamıyorlar yapacak bısı yok

Benimle gezmeye gitmeyen bir adamla yapmazdım ben. Kıyametleri kopartırdım gerekirse, benimle gezmeyip arkadaşlarıyla gezecekse neden evlenmiş? İşte erkeklerde korku yok. Her türlü beni çeker bu kadın diyorlar.
Üzücü bir durum.

calisiyorum yeni atandim ama ben boyel bi evlilik istemiyorum ki.
Halinden memnun mu?
Yapacak şey onu vicdanen rahatsız etmek...
Kendinizi geri çekin,(surat asmadan,trip yapmadan)aramayın,mesaj atmayın,bilgisayar başındayken yanına uğramayın,kendiniz plan yapın, onu dahil etmeyin.....Sanırım taktik istiyorsunuz bunlar başlı başına bir osmanlı tokatı niteliği taşıyor.....Evli olmanız şu durumu değiştirmiyor '' kaçan kovalanır ''.....

yapiyorum bu dediklerinizi uzun bi sure yaptim daha da kotuye gitti eskiden zorlama da olsa biseyler yapardi simdi onlarida birakti.bu yaptiklarinin onun icin normal oldugunu dusunuyor.

ben oyle evde oturup onu bekleyecek biri degilim buna kesinlikle katlanamam.gecen hafta disari ciktik.yolda cok sinirlenecegim bisey soyledi bende sustum disardayiz sorun cikmasin diye surat astik basladi kizmaya niye disari cikalim diyosun cikinca da surat asiyosun.bende sen kotu bisey soylemeseydin.basladi kizmaya sen cabuk kiriliyosun biktim senin surat asmandan.esimin mantigi o ne soylerse soylesin ben surat asmiycam ama cvpta vermiycem

yapiyorum bu dediklerinizi uzun bi sure yaptim daha da kotuye gitti eskiden zorlama da olsa biseyler yapardi simdi onlarida birakti.bu yaptiklarinin onun icin normal oldugunu dusunuyor.
İlginç genelde işe yarar bir taktiktir.
Bir şeyleri eksik yapıyorsunuz belki de bunu bir tepki olarak görmemeli çünkü öyle olduğunu düşündüklerinde trip yapıyor algılanıyor.....

Oldu canım başka ne istiyor? Bir dahakine siz ona bunu uygulayın. Onun rahatsız olacağı şeyi söyleyin ve surat asınca kızınca da yol ortasında sinir krizi geçirin gerekirse. Bakın bakalım bir daha yapıyor mu?!

esimin oyle bi savunma mekanizmasi var ne olursa olsun oyle bi hale getiriyor ki nerdeyse ben ondan ozur dileyecegim.sussamda konussamda ayni.

İlginç genelde işe yarar bir taktiktir.
Bir şeyleri eksik yapıyorsunuz belki de bunu bir tepki olarak görmemeli çünkü öyle olduğunu düşündüklerinde trip yapıyor algılanıyor.....
esim işine gelirse gelir sever ilgi gosterir ama gelmezse de umrunda olmazsin.butun hayatimizi onun ruh haline ve isteklerine gore sekillendiriyoruz

Yalnızlıktan sanki eşinize sarıyormuşsunuz gibi geldi. Kendinize mutlaka bir uğraş bulun. Yoksa insan her şeyi takar hale geliyor...

Yalnızlıktan sanki eşinize sarıyormuşsunuz gibi geldi. Kendinize mutlaka bir uğraş bulun. Yoksa insan her şeyi takar hale geliyor...
inanin bununla alakasi yok.esimin huylari yuzunden boyle bu yil calismaya basladim onceden de evdeydim ama hic boyle degildik

oyle yapinca da ben dayanamiyorum.boyle evlilik mi olur etrafima bakiyorum herkes esiyle mutlu geziyo egleniyor ama biz
O zaman aile büyüklerinizi toplayın ve bu konuyu açın. Yoksa daha fazla dayanamayacağım buna bir şeyler yapın deyin. Böyle evlilik olmaz deyin. Ama çok kararlı olun anlasınlar işin ciddiyetini.

Arkadaş edinin, çalışıyorsunuz madem iş yerinden olabilir, komşularınızdan olabilir. Onun çıktığı gibi siz de çıkın, onu dahil etmeyin kendi başınıza plan yapın.

Evet zor bir durum evlilikte ilgi görememek.

Kendi yaptıklarını aynı şekilde onu yaşatın ki sizi ne kadar kırdığını anlayabilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…