- 25 Haziran 2016
- 7.674
- 13.770
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
calisiyorum yeni atandim ama ben boyel bi evlilik istemiyorum ki.Bir uğraş bulun,eşinizden daha fazla ilginizi çekecek bir uğraş ama.....
Ya da çalışın....çok klasik ama tek çözüm...
inanin artik ilgiyi de gectim saygi istiyorum herseyde bagirip cagiriyor.ilgisi eksin kalsinButun kadınların eslerden bekledıgı ılk sey ılgı. Ama bunu okuz kocalar anlamıyorlar yapacak bısı yok
Halinden memnun mu?calisiyorum yeni atandim ama ben boyel bi evlilik istemiyorum ki.
yapiyorum bu dediklerinizi uzun bi sure yaptim daha da kotuye gitti eskiden zorlama da olsa biseyler yapardi simdi onlarida birakti.bu yaptiklarinin onun icin normal oldugunu dusunuyor.Halinden memnun mu?
Yapacak şey onu vicdanen rahatsız etmek...
Kendinizi geri çekin,(surat asmadan,trip yapmadan)aramayın,mesaj atmayın,bilgisayar başındayken yanına uğramayın,kendiniz plan yapın, onu dahil etmeyin.....Sanırım taktik istiyorsunuz bunlar başlı başına bir osmanlı tokatı niteliği taşıyor.....Evli olmanız şu durumu değiştirmiyor '' kaçan kovalanır ''.....
ben oyle evde oturup onu bekleyecek biri degilim buna kesinlikle katlanamam.gecen hafta disari ciktik.yolda cok sinirlenecegim bisey soyledi bende sustum disardayiz sorun cikmasin diye surat astik basladi kizmaya niye disari cikalim diyosun cikinca da surat asiyosun.bende sen kotu bisey soylemeseydin.basladi kizmaya sen cabuk kiriliyosun biktim senin surat asmandan.esimin mantigi o ne soylerse soylesin ben surat asmiycam ama cvpta vermiycemBenimle gezmeye gitmeyen bir adamla yapmazdım ben. Kıyametleri kopartırdım gerekirse, benimle gezmeyip arkadaşlarıyla gezecekse neden evlenmiş? İşte erkeklerde korku yok. Her türlü beni çeker bu kadın diyorlar.
Üzücü bir durum.
İlginç genelde işe yarar bir taktiktir.yapiyorum bu dediklerinizi uzun bi sure yaptim daha da kotuye gitti eskiden zorlama da olsa biseyler yapardi simdi onlarida birakti.bu yaptiklarinin onun icin normal oldugunu dusunuyor.
Oldu canım başka ne istiyor? Bir dahakine siz ona bunu uygulayın. Onun rahatsız olacağı şeyi söyleyin ve surat asınca kızınca da yol ortasında sinir krizi geçirin gerekirse. Bakın bakalım bir daha yapıyor mu?!ben oyle evde oturup onu bekleyecek biri degilim buna kesinlikle katlanamam.gecen hafta disari ciktik.yolda cok sinirlenecegim bisey soyledi bende sustum disardayiz sorun cikmasin diye surat astik basladi kizmaya niye disari cikalim diyosun cikinca da surat asiyosun.bende sen kotu bisey soylemeseydin.basladi kizmaya sen cabuk kiriliyosun biktim senin surat asmandan.esimin mantigi o ne soylerse soylesin ben surat asmiycam ama cvpta vermiycem
esimin oyle bi savunma mekanizmasi var ne olursa olsun oyle bi hale getiriyor ki nerdeyse ben ondan ozur dileyecegim.sussamda konussamda ayni.Oldu canım başka ne istiyor? Bir dahakine siz ona bunu uygulayın. Onun rahatsız olacağı şeyi söyleyin ve surat asınca kızınca da yol ortasında sinir krizi geçirin gerekirse. Bakın bakalım bir daha yapıyor mu?!
esim işine gelirse gelir sever ilgi gosterir ama gelmezse de umrunda olmazsin.butun hayatimizi onun ruh haline ve isteklerine gore sekillendiriyoruzİlginç genelde işe yarar bir taktiktir.
Bir şeyleri eksik yapıyorsunuz belki de bunu bir tepki olarak görmemeli çünkü öyle olduğunu düşündüklerinde trip yapıyor algılanıyor.....
Çok ilginç. O zaman hiç konuşmayın. Kaale bile almayın derim. Bakalım nereye kadar gidecek.esimin oyle bi savunma mekanizmasi var ne olursa olsun oyle bi hale getiriyor ki nerdeyse ben ondan ozur dileyecegim.sussamda konussamda ayni.
oyle yapinca da ben dayanamiyorum.boyle evlilik mi olur etrafima bakiyorum herkes esiyle mutlu geziyo egleniyor ama bizÇok ilginç. O zaman hiç konuşmayın. Kaale bile almayın derim. Bakalım nereye kadar gidecek.
inanin bununla alakasi yok.esimin huylari yuzunden boyle bu yil calismaya basladim onceden de evdeydim ama hic boyle degildikYalnızlıktan sanki eşinize sarıyormuşsunuz gibi geldi. Kendinize mutlaka bir uğraş bulun. Yoksa insan her şeyi takar hale geliyor...
O zaman aile büyüklerinizi toplayın ve bu konuyu açın. Yoksa daha fazla dayanamayacağım buna bir şeyler yapın deyin. Böyle evlilik olmaz deyin. Ama çok kararlı olun anlasınlar işin ciddiyetini.oyle yapinca da ben dayanamiyorum.boyle evlilik mi olur etrafima bakiyorum herkes esiyle mutlu geziyo egleniyor ama biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?