- 25 Haziran 2016
- 7.674
- 13.769
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
merhaba,ben artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.4 yillik evliyiz.ilk zamanlar aramizda ufak surtusmeler olurdu ama oyle cok ufak lafi bile edilmez.simdi esim cok degisti ozellikle dogumdan sonra iyice bozuldu.evet aldatmasi herhangi kotu bi huyu yok kime soylesem iyi biri diyip duruyor.insan olarak iyi ama es olarak degil malesef.bazen oyle iyi oluyoki cok asigim diyorum bazende beni cildirtiyor.bos yere en ufak seyde kizip bagiriyor.cvp versem daha da cildiriyor neymis hep uzatiyorum napim kendimi savunmayayim mi diyorum cok uzatiyosun diyor.neyse madem tartismayi istemiyosun susayim diyorum.susuyorum icime atiyorumona da kiziyo herseye kusup surat yapiyosun diyo.napayim diyince basliyo kizmaya.hangi yontemi denediysem bi turlu memnun edemedim onu.eskiden ilgiliydi simdi umrunda degilim isten gelince oturur gece yarisina kadar bilgisayarda oynar.arada ben giderim yanina sohbet ederiz oda beni dinlemez bile.gezme falan desen yok kendi arkadaslariyla cikar ona bisey demem ama ben istesem zorlamayla gelir.eskiden takmazdim simdi yeni bi yere tasindik burda hic arkadasim yok cok sıkiliyorum o bile onun umrunda degil.ne olur akil verin ne yapmaliyim