Merhaba kızlar.Son aylarda çok konu açtım biliyorum ama sizden başka da tavsiye alacak kimsem yok.Eski konularımdan hatırlayanlar vardır.Esimin ilgisiz olduğunu söylerdim hep.Ama bu ilgisizlik iyice arttı bana göre.Artik yemek dışında hiç vakit gecirmiyoruz.Bugun yemekte bile arkadaşlarıyla konuştu eşim.Ben surekli bana baksın yanımda olsun demiyorum yanlış anlaşılmasın.Ama son olayı anlatiyim.Pazartesi günü parmağımi kestim ve baya baya derindi.Hemen yanına gittim panik yapıp o da biraz panik oldu yardım etti bana sardı elimi filan sonra hemen oyuna başladı yeniden.Ve o gün zaten gün boyu benimle her konuda tartıştı.Normalde kizmayacagi şeylere büyük tepkiler verdi.Neyse iki gün öyle gezdik düzeldi gibi oldu biraz ama sürekli oyun başında ve yardım et elim aciyo dediğim halde hiç bir şekilde yardım yok.Odadan bi saat kaybolsam bu kıza ne oldu demez merak etmez yani.Bugun tatil günü akşama kadar oyun oynadı hala da oynuyor.Ailesi de kabullenmiş bu durumu iki dakika kalksa hadi sen oyna oyununu diyor.Son öğrendiklerime göre iddaa da oynuyor hem de bizim için büyük miktarlarda.Onceden bu konuda bana bi kaç defa yalan söylediği için güvenmiyorum da oynamadığına.Mesela ben biraz erken yatsam okul var sabh diye hemen iddaa sayfalarına bakıyor.Gercekten çok yoruldum bu sinirinden ve ilgisizlikten.Cok mu şey bekliyorum ufacık yardımlar yani konuşuyorum konuşuyorum olmuyor.Yapmasam da ben rahat edemiyorum.Uzun oldu belki ama bu ilgisizliği yalanı nasıl yenicem ben.Beni çok kırıyor hareketleri.Ki ne zaman ona ihtiyacım olsa yalnızım.En yakın örneği de doktora gittim baş ağrılarım için ve doktor beyninde kist olabilir dedi emarlar tahliller vs.Bunu öğrenince çok gerildim zaten bi kaybetme korkusu olmadı onda ilgisi de azaldı hatta.Siz olsanız Ne yapardınız böyle büyük bi rahatsızlıkta bile ilgi yok hep yalnızım üzgün olsam da mutlu olsam da...