İlgisiz sürekli stresli ve yoğun kocacım

Erenanasi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
19
4
6
33
Merhaba arkadaşlar bu sorun sanırım herkeste olan genel bir sorun ilgisiz koca... 3 yıllık evliyim 2 yasinda oglum var... ben kendimi anlatmiyorum zaten ilgisiz bana karsi eşim ve bu duruma artik alıştım elinde telefon kumanda tv karsisinda soru sorsan öncelik tvdeki adamin repliginde zaten sonra bana sira gelir cani isterse.. neyse geçiyorum bunu ogluna karsi ilgisiz degil ama umursamaz dizi izliyor cocuk oynarken babasiyla iletisim kurmaya calisirsa esim azalıyor.. dislerinden rahatsiz oğlum bunu bile bile hic dr a götürelim falan demiyor ben dersem bide zorlarsam gidiyoruz.. isten her geldiğinde isle alakali sikayetlerini sıralıyor.. birde size sormak istiyorum her para harcamalarinizda esinize hesabini tek tek veriyor musunuz... ve esiniz size harclik veriyormu.. 3 yillik evliyim eve ilk çıktığımda öylesine idareligine pazardan aldigim perdeyi 3 yildir kullaniyorum evime cok misafir gelir gider yarim yamalak perdeden rahatsiz olmuyor kocam sadece perdeyi ornek veriyorum bircok seyim bu sekilde idareligine aldigim seyleri hala kullaniyorum ve rahatsizlik duymuyor ustune birde ben birsey isteyince cok harciyorsun diyor bu ay olmaz diyor ama aldigim hicbirsey yok ne alirsak en ucuzuna bakıyoruz maasi da iyi ama hic yetiremiyoruz.. ne giymeye ne gezmeye nede dışardan yemeye harcıyoruz evin genel ihtiyaclari disinda harcama yapilmiyor ama her ay sıkışık oluyoruz nasil oluyor hic anlamiyorum..tesekkurler

Sende bir hesap yap aylık gideriniz nekadar? Baktın uyusmuyo esine sor basja nerele gidiyo bu para de . Olurmu canım bir araştır derim ben

Sende bir hesap yap aylık gideriniz nekadar? Baktın uyusmuyo esine sor basja nerele gidiyo bu para de . Olurmu canım bir araştır derim ben
asıl konu eşinin aşırı ilgisiz olması.Hekrzde böylemi acaba demeye getiriyor.
Eşi bence biraz bıkkınlık var iş stresi vs olabilir

asıl konu eşinin aşırı ilgisiz olması.Hekrzde böylemi acaba demeye getiriyor.
Eşi bence biraz bıkkınlık var iş stresi vs olabilir
Evet iste de cok uzerine gelinip haksizlik yapılıyor buna tahammul edemiyor ve bıktığını söylüyor zaten çık isten desem çıkar ama sonra da sen bana dedin de oyle çıktım der suclu ben olurum

ilgisizliği ne kadar süredir var ki iş stresinden olabilir belki onu anlamadığınızı düşünüyor olabilir.

İyide maasi iyi, disarida yemek yenilmiyor hastaneye zorla gidiliyor, gezilmiyor birsey harcanilmiyor, o zaman snn bilmedigin bi birikimi var esinin. Yada o kendisi catir catir yiyo paralari

İyide maasi iyi, disarida yemek yenilmiyor hastaneye zorla gidiliyor, gezilmiyor birsey harcanilmiyor, o zaman snn bilmedigin bi birikimi var esinin. Yada o kendisi catir catir yiyo paralari[/QU napiyor hic bilmiyorum parasi umrumda degil ihtiyacim olani alsın evimin masrafini cocugumun masrafini karsilasin yeter gerisini napiyorsa yapsin kendi parasi sonucta

Back
X