Ilgisiz ve oyun bağımlısı sevgili ile başım dertte!!

strawberrygirl1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
1
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
1,5 yıllık bir ilişkim var ilk 6 boyunca ona karşı çok şüpheci davranıyordum, trip atıyordum, saçma sapan sebeplerden dolayı ayrılıp duruyordum sürekli peşimden koştu hiç usanmadan sonra sevgilimin yazın annesi vefat etti ve annesi vefat ettikten kısa bir süre sonra birşey öğrendim annesinin acısını önemsemeden o olayın üstüne gittim 5 ay boyunca o olayın dırdırını yaptım ve benden uzaklaşmaya başladı oyun bağımlısı oldu günde en az 5 saatini oyun başında geçirir oldu mesajlaşmalarımız günden güne azaldı artık nerdeyse hiç mesajlaşmıyoruz ama görüştüğümüzde herşey normal neden mesajlaşmaların azaldğını oyuna yöneldiğini sorduğumda ise boş boş oturunca aklıma annem geliyodu üzülüyodum o yüzden aklımı dağıtıcak bişey aradım ve oyuna başladım çünkü seninle konuşunca kavga ediyoduk sürekli oyuna başlayınca ilerleyincede hırs yaptım daha çok oynayasım geldi dedi onada hak veriyorum aslında ama ne kadar çabalasamda düzelmedi 6 aydır düzelmesini bekliyorum sürekli ayrıldım ama tekrar barıştığımız için ayrılıklarıda ciddiye almaz oldu, ne onla oluyor ne de onsuz anlayıcağınız lütfen bir fikir verin sizce ne yapmalıyım, ilgisiz sevgilisi olupta onun ilgisini geri getiren var mı aranızda varsa nasıl getirdiniz

karşına alıp adam akıllı konuşmakdan başka çaren yok açık açık sorcaksın aklına takılanları ilgisizsin benımle ılgılen ara sor mesaj at diceksin yada zamanla alışcaksın lgisizliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…