İlgisizliğine dayanamıyorum

eloss35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
284
39
98
Selam kizlar 8 aylik bi iliskim varr ama artik dayanamiyorum. Cok mu abartiyorum bilmiyorum mesela 1 haftalgna calismasi gerekti gecen hafta beni hic aramadi ya insanin hicmi aklina gelmez zaten dogru durust konusamadik gun icinde yatmadan once bi sesini duyuyim demez , tamam yorgundur anliyorum ama baska seylere vakit bulmus havuza grmek gibi ama beni aricak 2 dakikasi yok bunlari soyleyince aradi aksamina acmadim konusmak istemedigimi soyledim.Ona beni aricak vaktin yokmu demekten utaniyorum ya onun dusunmesi lazim bunları ona ben soyleyince benim abartmalarim sacmaliklarim oluyo o beni ne kadar sevdigini herseyden vazgectigini benim Hep kavga cikardigimi soyluyo suclu yine ben oluyorum.karisik oldu ama yazarken bile sinirlendim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu ilgili başlığa taşındı ve konu başlığı içeriğe uygun şekilde değiştirildi.

seven sevdiğini merak etmez mi, arayıp sesini duymaz mı, artı ben sevdiğimi o kdar iş yoğunluğumuz varken aradığımda çalışma şevki geliyor bana daha motiveli çalışıyorm..yani bu büyük bi sorun bence.

Tipik bir sorun. Erkek sevmediğini itiraf etmez, işte vakit geçirmek için, adı olsun sevgililik diye biriyle arkadaşlığa başlar, onu da içinden gelmediği için beceremez sonra kıza çok abartıyorsun der:)

Sevgilinizin sizinle ciddi olmadığına emin olabilirsiniz. Bir hafta aramıyor mu? Vakti mi yok? Yalan bunlar hepsi palavra.

Benim eşim toplantıdayken bile yeri geliyor mesaj atıyor.

hele hele seven insan bir vakit muhakkak bulur yaratır, uykusundan fedakarlık eder yine konuşur, ulaşmak ister...Bence hiç tartışmayın sevgilinizle direk bitirseniz daha iyi olur..Yoksa zaten o bir gün hayatının aşkını bulunca bitirecek..

Çok katı oldu ama bu örneklerden o kadar çok gördüm ki, sonunu biliyorum artık. unutmayın seven erkek herşeyi başarır...

En basit örnek, bir tanıdığımın sevgilisi sevgilisini 30dk görebilmek için 2 saatlik yol tepiyordu, 2 saat de geri gidişi var...4 saat yol, 30dk görebilmek için.

Aslinda ben sorunun hani onun bu iliskide benden daha ilerde olduguna bagliyodum sanki hic ayrilmak yokmus. Ben kucuk seylere takiliyomusum gibi sevgili degilde ona gore sanki nisanliyiz . vazgecemem birakip gidemem.sevdigini dusunuyorum cok iyi yalanci degilse benim icinde 7 saatlk yol gelip aksamina dondugude oldu .uzaktayiz benden bi cikarida beklentiside olmadi hic cekmesine bi sebepte bulamiyorum sevmiyosa ama seven insanda her dakika konusmak istemezmi isin icinden cikamiyorm . Bu arada evlilik muhabbeti yapar hep soyle yapalim boyle yapalim biran once olsun diye.

Üzgünüm ama lambruscoya katiliyorum
seni sevmedigine emin olabilirsin,

resmen 1 hafta aramadimi ???
Insan 3-4 saat sesini duymayinca merak eder duramaz yani,
seven insan icin durum bu tabiiki,
ama bu kisi seninle sadece sevgilisiz kalmamak icin birlikte saniyorum,
erkeklerde var bu mantik, aman bos kalmiyim mantigi.
seni bukadar uzun bir süre aramiyorsa, bu yogun oldugundan degil, bundan emin olabilirsin:((

Bide aramizda yas farki var 6 yas kadar acaba cocuksumu davraniyorum diye de korkuyodum.bide giderken kotu seyler soylemistim ona cok kizmisti insan yolun acik olsun der bu nasil sevgii nasil boyle dersin diye.o yuzdende aramak istememis olabilirmi kendimi mi avutuyorum O bakislariida herseyii yalannnmydi kizlar agliycamm :((

Bide aramizda yas farki var 6 yas kadar acaba cocuksumu davraniyorum diye de korkuyodum.bide giderken kotu seyler soylemistim ona cok kizmisti insan yolun acik olsun der bu nasil sevgii nasil boyle dersin diye.o yuzdende aramak istememis olabilirmi kendimi mi avutuyorum O bakislariida herseyii yalannnmydi kizlar agliycamm :((

sanırım tatile gitti ve sen ıstemedığın için tartıstınız?

canım neden parça parça yazıyorsun :27::27:
hepsını yaz ki
biz de ona göre yorum yapalım.

kendini suclamaktan vazgec,
zira hepimiz aynisini yaptik, her kadin malesef yapiyor bu hatayi ve hep kendisini sucluyor,
herseyi pembe görmeye calisiyoruz ama ne yazikki öyle degil
bunu görmenin zamani gelmedimi ??

küçükmüşsün :) ama olgunluk yaşla olmuyor..
ilgisiz bırakması için hiçbir sebep yok.. sen üstüne gidipte benle ilgilen dersende şımarır.. boşver istediğini yapsın..
sende onsuz olamam ondan ayrılamam falan deme onunla mı geldin ki dünyaya onsuz olamıyorsun..

Seviyorsa ilgilenecek, yeter valla benim içim sıkıldı bu tip konuları görmekten. Biz sanki hiç yoğun olmuyoruz, hiç işimiz gücümüz yok. Çok mu zor en azından bir yerden bir yere giderken bir 15 dk alo deyip "Aşkım nasılsın, ne yapıyorsun? Çok yoğunum, sana vakit ayıramıyorum ama çok özledim." demek? Bu lafın üstüne hangi kadın kapris yapar ki? Odun herifler.

Son düzenleme:
Bak şimdi biz büyük ihtimalle seni sevmiyor deyince, iyi özelliklerini yazmaya başladın. Yanlış anlama eleştirmiyorum bu doğal bir süreç. Eleştiri aldıkça iyi yanlarını düşünmeye başlaman çok doğal ama yazdıkların çok kopuk kopuk.

Şimdi 7 saat yol geldi diyosun, benden bir beklentisi hiç olmadı diyorsun, nişanlı gibi görüyo herhalde diyosun.

Peki sen bu adam mesela diyelim ki sürekli aslında ararken çok sorun yapıp onu soğuttun mu?

Ne bileyim, bir hafta boyunca hiç mi aramadı? Buna da bir açıklık getir bence.

Çünkü ne olursa olsun bir hafta aramaması iyi değil, havuzlu denizli bir yerdi diyorsun bir de.

Seven insan hatırlar mesaj atar.
Yani nişanlılık evlilikle de alakası yok bence arama süresinin uzamasının.

Diyorum sana ben evliyim, eşim evden çıkınca da mesaj atar, işteyken sabah 9 dan akşam 6 ya kadar en az 4 5 kere mesajlaşırız. Bazen arar hatta.

Evet haklisin hic bi neden yok . Cok simardi malesef insan sevince farknda olmuyo herseyin ama kimse vazgecilmez degildir kalbime tas basarr giderimmgerekirse

Back
X