Ilgisizligini nasil giderebilirim? yardim edin :(

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
Direk konuya gecicem, sevgilim arkadaslarinla olunca beni unutuyor sanki. son 2 gündür hic dogru düzgün ne yaptigini bilmiyorum. ben trip atincada ortada büyültülecek bisey yok bos yere sinirleniyosun diyor. simdi de mesaj yazdi sen benim bitanecik melegim, bu hayatta tandigim en mükemmel insansin diye. bütün kizginligim gitti :) ben sürekli mesaj yazsin diye beklemiyorum ama unutulma hissinden de nefret ediyorum. onu güzel bi dille nasil ayara sokabilirim

Direk konuya gecicem, sevgilim arkadaslarinla olunca beni unutuyor sanki. son 2 gündür hic dogru düzgün ne yaptigini bilmiyorum. ben trip atincada ortada büyültülecek bisey yok bos yere sinirleniyosun diyor. simdi de mesaj yazdi sen benim bitanecik melegim, bu hayatta tandigim en mükemmel insansin diye. bütün kizginligim gitti :) ben sürekli mesaj yazsin diye beklemiyorum ama unutulma hissinden de nefret ediyorum. onu güzel bi dille nasil ayara sokabilirim

erkek arkadaslariyla takiliyorsa onlardan ayirman mumkun degil
rakiplerin kadin olsaydi daha kolay olurdu :9:
birak birazda arkadaslariyla vakit gecirsin seninle yapamayacagi seyler vardir orn. kahveye gitmek mac izlemek
en azindan gonlunu almayi basariyor. abartiyorsun diyip aramayada bilirdi

arkadasıyla vakit gecirdikten sonra, neler yaptıgını sorup ogrenebilirsin.
onunda ayrı bi vakti, kendi ozeli oldugunu unutma.
yani bos yere kendi canınıda sıkma..
merak ettiklerini ona sorup ogrenebilirsin nereye gittigini, kimle gorustgunu ama arkadasıylayken sana mesaj yazmamasınıda göz yumabilmelisin.

Kimse alınıp kırılmasın ama, her erkek biraz odundur ve güzel bir dille maalesef yontulamaz...
Ama yontmak elbette mümkündür, bunun da yolu, huyunu suyunu bilen biri olarak doğru zamanda yapacağınız doğru hamlelerdir...

Aynı şeyi ben de yapıyorum canım ama böyle yapmak hem sana hem de ilişkinize zarar verir. Ben yaşadıklarımdan ve saolsunlar çevremden pek çok şey öğrendim. Sana da önerim sakın sevgilini arayıp mesaj atıp nerdesin napıosn naptın gibi hesap sorma. Belki şuan anlayışlı ama sıkılır bir süre sonra. Ona yumuşak davran cilve yap biraz, tatlı tatlı sor sormak istediklerini nasıl geçti aşkım günün, ben seni bugün çok özledim sesini duymak iyi geldi gibi onu yumuşat yani. Zaten böyle olunca ona istediğini yaptırırsın :)

Aynı şeyi ben de yapıyorum canım ama böyle yapmak hem sana hem de ilişkinize zarar verir. Ben yaşadıklarımdan ve saolsunlar çevremden pek çok şey öğrendim. Sana da önerim sakın sevgilini arayıp mesaj atıp nerdesin napıosn naptın gibi hesap sorma. Belki şuan anlayışlı ama sıkılır bir süre sonra. Ona yumuşak davran cilve yap biraz, tatlı tatlı sor sormak istediklerini nasıl geçti aşkım günün, ben seni bugün çok özledim sesini duymak iyi geldi gibi onu yumuşat yani. Zaten böyle olunca ona istediğini yaptırırsın :)

iyi fikir gercekten :) önerilerin icin cok tesekkür ederim canim bundan sonra öyle yapicam bende :))

Bütün hayatı sadece senden ibaret olamaz heralde.
Elbet arkadaşlarıyla buluşup vakit geçirecek.Kafasını dağıtacak.
İzin ver bunu yapmasına.
Bunun altına da bişey arama ilgisizlik vs gibi.
Arkadaşlarıyla beraberken sık msj atıp bunaltma...

Tabiki gezsin tozsun stresini atsın ama 4-5 saatte bir arayıp "hayatım şimdi şuraya gidiyoruz ya da şunu yapıyoruz" dese birşey kaybetmez sanırım.. O arada da güzel bir kelime de dese senin trip atacağını sanmıyorum..
Hiç zor değil bunları yapmak, bazen emek vermek lazım ilişkiye..

Kısasa kısas...
Sen de arkadaşlarınla birlikte olduğunda onu unutmuş gibi yapabilirsin.

Aynen erkekler ustune dusulmeyi sevmezler hayatim birak o senin uzarine dussun sallama onu.kacan kovalanir.sende biraz arkadaslarinla vakit gecir birak o seni arayip ustune dussun.ise yaradigini goreceksin;)

Bende kız arkadaşlarımla toplanınca eşimi unuturum :1: unuturum dediğim saat kaç o bile aklıma gelmez yani.. Bırak mesaj yazmayı..

Bence de büyütüyorsunuz..

O erkek arkadaşları ile toplandığı gün sizde kız arkadaşlarınızla toplanın, bi meşguliyetiniz olunca telefon başında mesaj beklemezsiniz :3:

Back
X