Bir derdim var bölümüne yazmıstım aldatma konusu olarak. Ordan omudun gliba cnım. Devlet avukat veriyomu acaba. Gelirim yok özel tutamam. 2aralıkta sınavım var onu verince ailemin yanına gitmek istiyorum orda bakıcam bu meseleye.Bu konuyu yarım saat önce de okumuştum ama bu kadar detay yoktu. Boşanmalısın evet. Bir avukatla görüş gereken bilgileri verecektir.
Bir derdim var bölümüne yazmıstım aldatma konusu olarak. Ordan omudun gliba cnım. Devlet avukat veriyomu acaba. Gelirim yok özel tutamam. 2aralıkta sınavım var onu verince ailemin yanına gitmek istiyorum orda bakıcam bu meseleye.
Öyle bse yok dedi sen ynlıs anladın o anlamda konusmadım hoslantı flan ne işm olur elin krısıyla dedi. Kdınla konustum oda kabul etmedi ama msajlarda gereksiz bi samimiyet var. Daha önce msajlarnı grmüstüm kadınla ama öyle kötü bi msaj yoktu yinede rahatsız oldum tamam sil numarayı dedi ama bukez iş numarasını vermiş bundan yaz demiş msajlarda ykalandık demişEşin kabul etti mi aldattığını yoksa her erkek gibi inkar mı etti?
Esimin verdiği cevaplar suçluymus gibi ama. Yakalandık malesef diyo. Kötü bse yapmasa dermiydi oyle? Obür numarayı sil buna yaz leylacım diyo bise için "yer" yazmıs "seni" yazmıs bunları ne için yazdın diyorum hatırlamıyorum diyo. Leylaaaaaa yazmıs bi msajında. Bana hiç msaj atmz gnaydın diye kadına günaydın günaydın günaydın yazmıs. Kadın kadar esimde seviyesiz konusmus. Esim rahatsız oluyo konusmayalım demek nerde malesef yakalandık demek nerde.Bence daha önce mesajlarını görüp sil demişsin ya kadının numarasını, belkide o zamandan beri hic kadına yazmadı sende istemiyorsun diye, kadın da öbür telefon numarasını bulup ona yazdı "bak kusücem artik beni unuttun " dedi
Yılışık karekterli kadın kocanın belkide hiç suçu yok, olamazmi
Sadece kadına nezaketen cevap veriyo.Cok nezaket gosterilecek kadin ya sanki
Afşar zaten bu ince ayrıntıları pek kavrayamazlar.
Boşanmayı da hemen düşünme bu konu hakkında en azindan,diger konularımızı bıkmıyorum
Esim kadına yazmıs öbür numarayı sil buna yaz leylacım diye. Esim yönlendirmiş ben görmim diyeBence daha önce mesajlarını görüp sil demişsin ya kadının numarasını, belkide o zamandan beri hic kadına yazmadı sende istemiyorsun diye, kadın da öbür telefon numarasını bulup ona yazdı "bak kusücem artik beni unuttun " dedi
Yılışık karekterli kadın kocanın belkide hiç suçu yok, olamazmi
Sadece kadına nezaketen cevap veriyo.Cok nezaket gosterilecek kadin ya sanki
Afşar zaten bu ince ayrıntıları pek kavrayamazlar.
Boşanmayı da hemen düşünme bu konu hakkında en azindan,diger konularımızı bıkmıyorum
izniniz olursa msajınızı kaydediyorum arastırıcam yazdıklarınızı tek tek tesekkürler bilgi için.Şimdi şöyle dava açmanız için belirli bir miktar para yatırmanız gerekebilir,dava açarken size avukat istiyor musunuz diye soruyorlar diye biliyorum.Zina davası açabilirsiniz ama muhtemelen zinadan boşamazlar,kesin kanıt isterler fiili bir şeyler.Onun dışında maddi,manevi tazminat isteyebilirsiniz,boşanma sebebiyle yoksulluğa düşeceğinizi belirtmeniz durumunda yoksulluk nafakası isteyebilirsiniz.Çocuk için iştirak nafakası da alabilirsiniz.Size tavsiyem tazminat ve nafaka haklarınızı sonuna kadar kullanmanız,savunmanızı gerek o mesajları görünce gerekse eşinizin epeydir size olan uzaklığını dolayı ağır depresyona girdiğinizi belirtmeniz ve tazminat miktarını yüksek tutmanız.Hiçbir aldatma/aldatmaya yeltenme cezasız kalmasın gayemiz bu.
Rica ederim,tabiki iznim varizniniz olursa msajınızı kaydediyorum arastırıcam yazdıklarınızı tek tek tesekkürler bilgi için.
Öyle bse yok dedi sen ynlıs anladın o anlamda konusmadım hoslantı flan ne işm olur elin krısıyla dedi. Kdınla konustum oda kabul etmedi ama msajlarda gereksiz bi samimiyet var. Daha önce msajlarnı grmüstüm kadınla ama öyle kötü bi msaj yoktu yinede rahatsız oldum tamam sil numarayı dedi ama bukez iş numarasını vermiş bundan yaz demiş msajlarda ykalandık demiş
Esimin verdiği cevaplar suçluymus gibi ama. Yakalandık malesef diyo. Kötü bse yapmasa dermiydi oyle? Obür numarayı sil buna yaz leylacım diyo bise için "yer" yazmıs "seni" yazmıs bunları ne için yazdın diyorum hatırlamıyorum diyo. Leylaaaaaa yazmıs bi msajında. Bana hiç msaj atmz gnaydın diye kadına günaydın günaydın günaydın yazmıs. Kadın kadar esimde seviyesiz konusmus. Esim rahatsız oluyo konusmayalım demek nerde malesef yakalandık demek nerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?