• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizlik bosanma sebebi mi

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
245
47
98
31
Merhaba ben 2yıllık evliyim 1yasında oglum var, esim uzun bi süredir bana karsı ilgisiz karı koca hayatımız olması gerektiği gibi değil. İsten 12den önce gelmiyo gelincede hemen uyuyo. Cocugunada vakit ayıramıyo. Cinsel problemleri var ama dr verdiği ilacı bile kullanmıyo ailesine ezdiriyo. Yakınlastıgımızda beni hazırlamıyo. Bu durum beni rahatsız ediyo ve bosanmayı düşünüyorum. Bide tanıdıgımız bi kadınla msajlasmıs ben rahatsız oldum tamal sil engelle dedi zaten kötü bise yoktu msajlarda. Aradan 1 hafta flan gcti esim iş telefonunu yanlışlıkla ewe getirdi bende msajlasmalarını gördüm. Kadına diğer numarayı sil buna yaz demis yakalandık demis. Kadında buna beni unuttun küscem simdi flan cilve yapıyo. İkisiyle yüzlestim kabul etmediler.bu durumda bosanma islemi nasıl olur haklı görülürmüyüm? Çekişmeli bosanmaolsa cok uzarmı bu arada cocugun velayeti nolur bilgi verirseniz sevinirim

Bu konuyu yarım saat önce de okumuştum ama bu kadar detay yoktu. Boşanmalısın evet. Bir avukatla görüş gereken bilgileri verecektir.

Bu konuyu yarım saat önce de okumuştum ama bu kadar detay yoktu. Boşanmalısın evet. Bir avukatla görüş gereken bilgileri verecektir.
Bir derdim var bölümüne yazmıstım aldatma konusu olarak. Ordan omudun gliba cnım. Devlet avukat veriyomu acaba. Gelirim yok özel tutamam. 2aralıkta sınavım var onu verince ailemin yanına gitmek istiyorum orda bakıcam bu meseleye.

Bir derdim var bölümüne yazmıstım aldatma konusu olarak. Ordan omudun gliba cnım. Devlet avukat veriyomu acaba. Gelirim yok özel tutamam. 2aralıkta sınavım var onu verince ailemin yanına gitmek istiyorum orda bakıcam bu meseleye.

Evet devlet her türlü dava için baro avukatı veriyor durumu olmayanlara.

Eşin kabul etti mi aldattığını yoksa her erkek gibi inkar mı etti?
Öyle bse yok dedi sen ynlıs anladın o anlamda konusmadım hoslantı flan ne işm olur elin krısıyla dedi. Kdınla konustum oda kabul etmedi ama msajlarda gereksiz bi samimiyet var. Daha önce msajlarnı grmüstüm kadınla ama öyle kötü bi msaj yoktu yinede rahatsız oldum tamam sil numarayı dedi ama bukez iş numarasını vermiş bundan yaz demiş msajlarda ykalandık demiş

Merhaba, Baronun adli yardım büroları var, bürolara başvurarak avukat talebinde bulunabilirsiniz.Sizden maddi durumunuzun iyi olmadığına dair birtakım belgeler isteyeceklerdir.Çocuğunuzun yaşı itibariyle velayetin size verilmesi büyük bir ihitmaldir.Gerçekten ortada bir aldatma varsa, bu durumu ve evliliğinizle ilgili karşı taraftan kaynaklanan sıkıntıları ispatlamanız, maddi-manevi tazminat ve nafaka taleplerinize zemin oluşturur.

Bende okuyunca hemen hatırladım sorun sadece aldatmaya yeltenmek değil demekki canım etraflıca düşün bence bu aldatmaya yeltenmek tuz biber olmuş mutlu değilsen neden zorlayasın olmuyosa olmuyodur hakkında hayırlısı olsun inşllah

Özel drumumuz içn düzelcem sbret diyip druyo bi dzelme olmadı. Smdi yne sabret düzelcem diyo. Gidicem sınavdan sonra, herseyi düzeltince işini evini flan gelirsin almaya dedim oda ayagına kesinlikle glmemi bekleme. Bu sebepten gidersen dönemezsin gelmem ben dedi

Bence daha önce mesajlarını görüp sil demişsin ya kadının numarasını, belkide o zamandan beri hic kadına yazmadı sende istemiyorsun diye, kadın da öbür telefon numarasını bulup ona yazdı "bak kusücem artik beni unuttun " dedi
Yılışık karekterli kadın kocanın belkide hiç suçu yok, olamazmi
Sadece kadına nezaketen cevap veriyo.Cok nezaket gosterilecek kadin ya sanki
Afşar zaten bu ince ayrıntıları pek kavrayamazlar.
Boşanmayı da hemen düşünme bu konu hakkında en azindan,diger konularımızı bıkmıyorum

Bence daha önce mesajlarını görüp sil demişsin ya kadının numarasını, belkide o zamandan beri hic kadına yazmadı sende istemiyorsun diye, kadın da öbür telefon numarasını bulup ona yazdı "bak kusücem artik beni unuttun " dedi
Boşanmayı da hemen düşünme bu konu hakkında en azindan,diger konularımızı bıkmıyorum
Esimin verdiği cevaplar suçluymus gibi ama. Yakalandık malesef diyo. Kötü bse yapmasa dermiydi oyle? Obür numarayı sil buna yaz leylacım diyo bise için "yer" yazmıs "seni" yazmıs bunları ne için yazdın diyorum hatırlamıyorum diyo. Leylaaaaaa yazmıs bi msajında. Bana hiç msaj atmz gnaydın diye kadına günaydın günaydın günaydın yazmıs. Kadın kadar esimde seviyesiz konusmus. Esim rahatsız oluyo konusmayalım demek nerde malesef yakalandık demek nerde.

Bide hanımlar line diye bi uygulama var. Orda kadın ekliydi yeni eklenmiş daha önce görmemistim o kadını orda. Ben eklemedim kendi olmustur diyo boyle bise olabilirmi nasıl bi uygulama bu bilen varmı

Esim kadına yazmıs öbür numarayı sil buna yaz leylacım diye. Esim yönlendirmiş ben görmim diye

Şimdi şöyle dava açmanız için belirli bir miktar para yatırmanız gerekebilir,dava açarken size avukat istiyor musunuz diye soruyorlar diye biliyorum.Zina davası açabilirsiniz ama muhtemelen zinadan boşamazlar,kesin kanıt isterler fiili bir şeyler.Onun dışında maddi,manevi tazminat isteyebilirsiniz,boşanma sebebiyle yoksulluğa düşeceğinizi belirtmeniz durumunda yoksulluk nafakası isteyebilirsiniz.Çocuk için iştirak nafakası da alabilirsiniz.Size tavsiyem tazminat ve nafaka haklarınızı sonuna kadar kullanmanız,savunmanızı gerek o mesajları görünce gerekse eşinizin epeydir size olan uzaklığını dolayı ağır depresyona girdiğinizi belirtmeniz ve tazminat miktarını yüksek tutmanız.Hiçbir aldatma/aldatmaya yeltenme cezasız kalmasın gayemiz bu.

Ayrıca ilgisizlik evet boşanma sebebidir,evlilik birliğinin temelden sarsılması diye geçer literatürde.

Şimdi şöyle dava açmanız için belirli bir miktar para yatırmanız gerekebilir,dava açarken size avukat istiyor musunuz diye soruyorlar diye biliyorum.Zina davası açabilirsiniz ama muhtemelen zinadan boşamazlar,kesin kanıt isterler fiili bir şeyler.Onun dışında maddi,manevi tazminat isteyebilirsiniz,boşanma sebebiyle yoksulluğa düşeceğinizi belirtmeniz durumunda yoksulluk nafakası isteyebilirsiniz.Çocuk için iştirak nafakası da alabilirsiniz.Size tavsiyem tazminat ve nafaka haklarınızı sonuna kadar kullanmanız,savunmanızı gerek o mesajları görünce gerekse eşinizin epeydir size olan uzaklığını dolayı ağır depresyona girdiğinizi belirtmeniz ve tazminat miktarını yüksek tutmanız.Hiçbir aldatma/aldatmaya yeltenme cezasız kalmasın gayemiz bu.
izniniz olursa msajınızı kaydediyorum arastırıcam yazdıklarınızı tek tek tesekkürler bilgi için.

Öyle bse yok dedi sen ynlıs anladın o anlamda konusmadım hoslantı flan ne işm olur elin krısıyla dedi. Kdınla konustum oda kabul etmedi ama msajlarda gereksiz bi samimiyet var. Daha önce msajlarnı grmüstüm kadınla ama öyle kötü bi msaj yoktu yinede rahatsız oldum tamam sil numarayı dedi ama bukez iş numarasını vermiş bundan yaz demiş msajlarda ykalandık demiş

Ayril bence bu kadinla aldatmamissa da fiziklsel olarak, sana deger vermiyor dusunmuyor ki boyle ucuz haysiyetsiz islere girisiyor. Bir gun aldatir o maya var onda malesef...

Esimin verdiği cevaplar suçluymus gibi ama. Yakalandık malesef diyo. Kötü bse yapmasa dermiydi oyle? Obür numarayı sil buna yaz leylacım diyo bise için "yer" yazmıs "seni" yazmıs bunları ne için yazdın diyorum hatırlamıyorum diyo. Leylaaaaaa yazmıs bi msajında. Bana hiç msaj atmz gnaydın diye kadına günaydın günaydın günaydın yazmıs. Kadın kadar esimde seviyesiz konusmus. Esim rahatsız oluyo konusmayalım demek nerde malesef yakalandık demek nerde.

Ayril cok pis kokular geliyor, elin karisina gunaydin diyorsa vardir bir seyler !!!

Back
X