- Konu Sahibi papatyam90
-
kızlar bu aralar bu konuya taktım ben
artık ciddi birisi olsun istiyorum hayatımda. şu anki sevgilimi seviyorum ama çok ilgisiz.
sorduğumda 'seni seviyorum' der ama ilgisizliği neden kaynaklanıyo bilmiyorum.
saat 8-9'a kadar çalışıyo, işte olduğu için mesaj atamadığını söylüyo. akşam da ben atmasam mesaj atmıyo, ben attığım zaman da çok soğuk konuşuyo. yorgun olduğundan mıdır bilmiyorum. bilgisyara televizyona zaman ayırabiliyo.
fazla da üzerine düşmüyorum. ayrılmak istiyorum, geri döndürüyo. ama sonra yine aynı.
açıkçası çok ilgilenen erkek istemem ama günde yarım saat benle konuşsun istiyorum. o da yok
böyle biriyle evlilik olur mu? sevgiliyken böyle olan evliyken değişir mi?
adamın huyu suyu öyledir, ama sen hep ayrılmak istiyorum dersen o ilişki nasıl evlılıge dogru gider bir düşün bakalım ?
kk da evli üyelerin en çok açtığı başlıklardan biri ilgisizlik
bilmiyorum normade sevgiliyken çok daha ilgili ve ateşli olması gerekmez mi
eğer sevgiliyken bile böyle değilse evlenince hepten kaplumbağaya bağlar
bi taraftan zaten karakterimi öyle diye düşünmeden edemiyor insan, en iyi sen tanırsın onu, ilk başladığınızda da böylemiydi, sonradan mı oldu
baştan beri böyleydi ama günde 1-2 saat konuşurduk. sonradan azaldı şimdi hiç konuşamıyoruz. kaç gündür bişey söylemek istiyorum ama fırsat bulup söyleyemedm :)
buluştuğumuzda yakın davranıyo ama eve gittikten sonra uzaktan arkadaşıymışım gibi davranıyo. evlenince çok ilgi göstercem diyo ama neden şimdi göstermiyo ki, acaba ilgiyi cinsellik olarak mı görüyo?
kızlar bu aralar bu konuya taktım ben
artık ciddi birisi olsun istiyorum hayatımda. şu anki sevgilimi seviyorum ama çok ilgisiz.
sorduğumda 'seni seviyorum' der ama ilgisizliği neden kaynaklanıyo bilmiyorum.
saat 8-9'a kadar çalışıyo, işte olduğu için mesaj atamadığını söylüyo. akşam da ben atmasam mesaj atmıyo, ben attığım zaman da çok soğuk konuşuyo. yorgun olduğundan mıdır bilmiyorum. bilgisyara televizyona zaman ayırabiliyo.
fazla da üzerine düşmüyorum. ayrılmak istiyorum, geri döndürüyo. ama sonra yine aynı.
açıkçası çok ilgilenen erkek istemem ama günde yarım saat benle konuşsun istiyorum. o da yok
böyle biriyle evlilik olur mu? sevgiliyken böyle olan evliyken değişir mi?
buluştuğumuzda yakın davranıyo ama eve gittikten sonra uzaktan arkadaşıymışım gibi davranıyo. evlenince çok ilgi göstercem diyo ama neden şimdi göstermiyo ki
ilgili erkek de çok nadir bulunuyo galiba ya hep bu yönde şikayetler var. bu erkeklerin amacı ne anlamıyorum. sevmiyosa da beraber olmazdı herlde. insan sevmediği biriyle neden zaman kaybeder ki. benim üstümden faydalandığı bişey de yok. para cinsellik gibi.
başka bi sebebi olmalı bu ilgisizliğin. gerçekte de karakterden kaynaklanıyo galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?