ilgisizlik büyük bir sorun mu?

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
kızlar bu aralar bu konuya taktım ben :(

artık ciddi birisi olsun istiyorum hayatımda. şu anki sevgilimi seviyorum ama çok ilgisiz.
sorduğumda 'seni seviyorum' der ama ilgisizliği neden kaynaklanıyo bilmiyorum.
saat 8-9'a kadar çalışıyo, işte olduğu için mesaj atamadığını söylüyo. akşam da ben atmasam mesaj atmıyo, ben attığım zaman da çok soğuk konuşuyo. yorgun olduğundan mıdır bilmiyorum. bilgisyara televizyona zaman ayırabiliyo.

fazla da üzerine düşmüyorum. ayrılmak istiyorum, geri döndürüyo. ama sonra yine aynı.
açıkçası çok ilgilenen erkek istemem ama günde yarım saat benle konuşsun istiyorum. o da yok :(

böyle biriyle evlilik olur mu? sevgiliyken böyle olan evliyken değişir mi?

şöyle bir söz vardır ''yedisinde neyse yetmişindede odur''asla değişecek gözüyle bakma şimdi ilgisiz olan biri inan evlendiğinde daha çok ilgisiz olacaktır buda biz bayanlar için çekilmez bir durumdur...

artık ciddi birisi olsun istiyorum hayatımda. şu anki sevgilimi seviyorum ama çok ilgisiz.
saat 8-9'a kadar çalışıyo, işte olduğu için mesaj atamadığını söylüyo. akşam da ben atmasam mesaj atmıyo, ben attığım zaman da çok soğuk konuşuyo. yorgun olduğundan mıdır bilmiyorum. bilgisyara televizyona zaman ayırabiliyo.

fazla da üzerine düşmüyorum. ayrılmak istiyorum, geri döndürüyo. ama sonra yine aynı.
açıkçası çok ilgilenen erkek istemem ama günde yarım saat benle konuşsun istiyorum. o da yok :(

adamın huyu suyu öyledir, ama sen hep ayrılmak istiyorum dersen o ilişki nasıl evlılıge dogru gider bir düşün bakalım ?

adamın huyu suyu öyledir, ama sen hep ayrılmak istiyorum dersen o ilişki nasıl evlılıge dogru gider bir düşün bakalım ?

ama bi noktadan sonra dayanamıyorum. çünkü benim istediğim tek şey sevilmek. sevilmeye çok muhtacım. ailemden de pek sevgi göremediğim için :(
ayrıldıktan sonra biraz ilgi görünce hemen geri dönüyorum sonra bakıyorum yine aynı :(

kk da evli üyelerin en çok açtığı başlıklardan biri ilgisizlik
bilmiyorum normade sevgiliyken çok daha ilgili ve ateşli olması gerekmez mi
eğer sevgiliyken bile böyle değilse evlenince hepten kaplumbağaya bağlar
bi taraftan zaten karakterimi öyle diye düşünmeden edemiyor insan, en iyi sen tanırsın onu, ilk başladığınızda da böylemiydi, sonradan mı oldu

kk da evli üyelerin en çok açtığı başlıklardan biri ilgisizlik
bilmiyorum normade sevgiliyken çok daha ilgili ve ateşli olması gerekmez mi
eğer sevgiliyken bile böyle değilse evlenince hepten kaplumbağaya bağlar
bi taraftan zaten karakterimi öyle diye düşünmeden edemiyor insan, en iyi sen tanırsın onu, ilk başladığınızda da böylemiydi, sonradan mı oldu

baştan beri böyleydi ama günde 1-2 saat konuşurduk. sonradan azaldı şimdi hiç konuşamıyoruz. kaç gündür bişey söylemek istiyorum ama fırsat bulup söyleyemedm :)

buluştuğumuzda yakın davranıyo ama eve gittikten sonra uzaktan arkadaşıymışım gibi davranıyo. evlenince çok ilgi göstercem diyo ama neden şimdi göstermiyo ki, acaba ilgiyi cinsellik olarak mı görüyo?

baştan beri böyleydi ama günde 1-2 saat konuşurduk. sonradan azaldı şimdi hiç konuşamıyoruz. kaç gündür bişey söylemek istiyorum ama fırsat bulup söyleyemedm :)

buluştuğumuzda yakın davranıyo ama eve gittikten sonra uzaktan arkadaşıymışım gibi davranıyo. evlenince çok ilgi göstercem diyo ama neden şimdi göstermiyo ki, acaba ilgiyi cinsellik olarak mı görüyo?

o da olabilir ama saçma olur herhalde öyle düşünüyorsa cinsellik sadece sex anlamına gelmez çünkü, tatlı dilde, sadece el ele tutuşup yürümekte ilişkinin cinselliğin parçası bence

en baştan böyleyse karakteri böyle demekki canım, ama sen böyle değilsin, aranızda uyumsuzluk var o zaman,
sevgilinin seni sevmediğinden kötü niyetinden değil, sadece çift olarak birbirinize ait değilsiniz derim ben bu duruma

Benim esim sevgiliyken daha ilgisizdi. Beni neden aramıyorsun mj atmıyorsun derdim, biz liseli asik miyiz derdi:) msn de falan biraz konuşulduk bir anda keserdi niye yazmıyorsun derdim 24 saat konuşmak zorunda dglm derdi, ki en fazla 1 saatlik msn yazışması o da kırk yılda bir.
Cok üzülürdüm kızardim, tartisirdik. Ama yine de bitirmedim iliskini beklentimi azalttım.
Simdi 3,5 yıllık evliyiz . Sürekli konuşuruz , az konuşuyoruz dediğim bir gün icinde en az 10 kere aramış oluyor.
Tabi bu belki istisna iyi değerlendirdi sevgilini , malesefki bazı erkeklerde soğutma politikası da olabilir ayrılmaya cesaret edemez kadının vazgeçmesini bekler. Ya da benim esim gibi bir karaktere sahiptir

ilgisizlik ....büyük sorun bnm eşim bazen 12 saat çalışıyodu günde o halde bile ilgisini esirgemez,temizliğne yardım ediyim derdi....ilgisizlik biiti mi ilişki biter zaten ..bence

bir kadın erkeğe "beni seviyor musun? " dediği anda kaybetmeye başlar diye düşünüyorum. ilişkide bu sorunun cevabı hayır bile olsa hayır diyemez insan. diyorsa zaten o an ayrılık kaçınılmazdır.

Benim için ilgisizlik büyük bi sorun aslında.
Sevgilim çok ilgilidir ama ara ara daha fazla ilgilenmesini istediğim zamanlar olur.
O zaman bile rahatsız ama bir kaç güne aynı şekilde devam ederiz.
Sevgilin böyle demekki en baştan beri sende ilgi bekliyorsun o yüzden sürekli mutsuz olabilirsin bu ilişkide.

buluştuğumuzda yakın davranıyo ama eve gittikten sonra uzaktan arkadaşıymışım gibi davranıyo. evlenince çok ilgi göstercem diyo ama neden şimdi göstermiyo ki

Buluştuğunda yakın, ilgili davranıp eve gittiğinde arayıp sormayan, "uzaktan arkadaşıymış gibi davranan" erkeği anlamak zor... Bu durum "Sevgilim olsun, gezelim vakit geçirelim, yanında derdimi tasamı unutayım, sonra herkes hayatına baksın" mantığında olduğunu düşündürüyor bu tip adamların çünkü insan -hele ki flört döneminde- ayrıldığı anda özlemeye başlar sevdiğini... Farklı kıtalarda olmalarına rağmen sevgisini hissettirebilen insanlar varken eve döndüğünde yabancılaşan adam haksızlık ediyordur beraber olduğu insana tabi burada kastımız her dakika vıcık vıcık mesajlaşmak değil...

Ben en çok "Evlenince çok ilgi göstereceğim" kısmına takıldım... Adamın çok ciddi maddi manevi sorunları vardır, ileride halledecektir, o zaman daha ilgili, sevecen olur, bu anlaşılabilir ama bu durumdaki adam onca dert arasında böyle bir söz veremez zaten... Sizin anlattığınız profilde biri bunu ancak zaman kazanarak ilgi beklentisinden kurtulmak için söylüyordur... Nikahta erkeklere ilgi mi enjekte ediliyormuş, o nasıl bahanedir yahu...
:19:

İlgisizlik sorun yani bence büyük bir sorun.
İnsan sevgilisi iyi mi değil mi,bir şeye ihtiyacı var mı yok mu bilmek istemez mi?

ilgili erkek de çok nadir bulunuyo galiba ya hep bu yönde şikayetler var. bu erkeklerin amacı ne anlamıyorum. sevmiyosa da beraber olmazdı herlde. insan sevmediği biriyle neden zaman kaybeder ki. benim üstümden faydalandığı bişey de yok. para cinsellik gibi.
başka bi sebebi olmalı bu ilgisizliğin. gerçekte de karakterden kaynaklanıyo galiba.

İlgisizlik evet büyük bir sorun.. Yanındayken ilgili eve gidince uzaklaşıyor.. Eve gidince ne değişiyor sor bakalım. Sonrada kaçan kovalanır taktiğini dene. O aramazsa arama, mesaj atmazsa sende atma. Belkide senin fazla ilgi göstermen onu bunaltmıştır. Biraz "noluyoruz ya" tepkisi versin. Dene bakalım.

ilgili erkek de çok nadir bulunuyo galiba ya hep bu yönde şikayetler var. bu erkeklerin amacı ne anlamıyorum. sevmiyosa da beraber olmazdı herlde. insan sevmediği biriyle neden zaman kaybeder ki. benim üstümden faydalandığı bişey de yok. para cinsellik gibi.
başka bi sebebi olmalı bu ilgisizliğin. gerçekte de karakterden kaynaklanıyo galiba.

Doğrudur karakterle ilgili olabilir.
Ama bunu baştan farkedip ilişkiye yön vermek kendi elimizde.
Arayıp sormayan,merak etmeyen biriyle ilişkiye devam mı tamam mı diye sormalısın bence kendine. Daha fazla bağlanmadan...

Back
X