İlgisizlik canımı çok yakıyor :(

Poche

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
93
26
3
Arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz. 1 buçuk yıldır birbirmizi görmüyoruz. Çalışıyor şuan vardiya sistemiyle çalıştığından uyku düzeni sıfır. Mesaiye de kalıyo maaşım yüksek olsun diye. Bu nedenle fazla telefonda konuşamıyoruz. Gündüz vardiyası oldugunda da gece yatana kadar 5 6 dakikalık konuşmalarımız oluyo. Yatınca arıyo yarım saat konuştukdan sonra uyuyakalıyo. Ben çok üzülüyorum. Çünkü çok özlüyorum onu. Evlenmek istiyoruz ama bana söylemiyor galiba ailesi pek destek çıkmıyo ona o da çalışıyor yine borçları falan yardımcı oluyor. Bana söylemiyor anlıyorum. Annesiyle de konuşunca yapcaz bişeyler falan diyor. Sevgilime söyleyince de hep öyle konusuyorlar sadece diyor. Acaba sevgilim zor durumda mı. Bende tavır takınsam daha mı kötü olur aramız ilgilenmiyorsun diye. Az yardımcı olurmusunuz bana ne yapayım sizce

Sevgiliniz zor durumda gibi gözüküyor da
1.5 sene görüşmeden nasıl ilişki yurutebildiniz helal olsun vallahi.
Siz çalışıyor musunuz ? Evlilik icin harcamalarda yardımcı olabilirsiniz. Bu durumda yükü biraz hafifler.
Hayatta her sey müşterek.

durumu zor olmasa konuşurken uyuya kalmaz ...
Ailesi de çocuk borç ödüyorsa şimdi evlenince daha çok borç olacak diye destek çıkmaz sen elinden geldiğince motive edice ol . Sen biraz fazla ilgi göster sonra zaten hiç bir şey olmazsa utanıp sana daha çok ilgi gösterir :) ona onun yanında olduğunu hissettir sen trip atınca bir şey değşmeyecek tam tersinde sarpa saracak ...

En buyuk ask zor olanmis.. cidden oyle.. SIKINTILARI varmis gibi gozukuyor.. siz calisiyormusunuz ? Sozlenmeyi filan dusunmedinizmi ? Ailesi sorun cikariyor gibime geldi

1.5 yildir neden gorusemiyorsunuz

Bizde farklı şehirlerdeydik yoğun çalıştığı için işten dönerken telefonda konusuyorduk yorgun degilse de yatmadan once 5 6 mesaj.. Ve bunu hiçbir zaman sorun etmedim. 1.5 yil gorusmemek biraz uzun bi süre tabi ama sartlar el vermediyse ayri mesele. Sorun ailesi gibi görünüyor, tavır takinmaniz daha kötü olabilir bence. Sorunu ogrenmeye çalışın tavır yapmak yerine.

Ben çağrı merkezinde çalışıyordum fakat zor oldugundan ayrıldım oradaki işimden. Şimdi kpss memurluk falan bekliyoruz bakalım ne çıkacak. Ben yardımcı olmak istiyorum tabikide ama o bunu kabul etmiyor. Sen kendi üzerine düşeni yapıp çeyizini hazırla yeter diyor. 1 buçuk yıl görüşemeden baya zorlandık annesi çok yardımcı oldu bana allah razı olsun. Bi türlü görüşemiyoruz hep kararlaştırınca bi aksilik çıkıyor. Bi nasip olmadı bize

Görüşemedik hiç onun yoğunlugundan benim bir türlü iznimin olmadığından benim yaşadığım şehri bilmediğinden falan hep bi sıkıntı çıktı. Çok özlüyorum onu yoğun biliyorum ama istiyorum ki zatem göremiyorum bari sesini duyayım hep. Ama olmuyo işte... Ailevi sorunlarını da paylaşmaz pek sevmez öyle muhabbetleri. Bende aynıyım. Birşey sorunca ailesiyle ilgili ben karışmıyorum der hep..

En buyuk ask zor olanmis.. cidden oyle.. SIKINTILARI varmis gibi gozukuyor.. siz calisiyormusunuz ? Sozlenmeyi filan dusunmedinizmi ? Ailesi sorun cikariyor gibime geldi
Düşünüyoruz hep zaten en azından kaçak göçek buluşmayız gelir gider bize diye. Hep niyetleniyoruz zaman belirliyoruz o zamana illaki bi müsibet geliyor başımıza. Galiba Rabbim bununla sınıyor bizi...

Ama kendi borcunu ödemiyor ki ailesiyle olan borçlarını ödüyor. Madem oğlam birikim yapmayacak bari kendi borcunu ödesin dimi. Ben hep destek oluyorum ona. Hep iletişimde olmaya çalışıyorum. O da diyor hep umudumu kaybediyorum ne kadar çok şansızız sanki hiç kavuşamayacakmış gibiyiz diyor. O umutsuzluğu beni derinden yaralıyor valla

Canım bak şimdi düşün senin için çalışan senin borcunu ödeyen biri var. Sen bu kişinin senden ayrılıp kendi hayatını kurmasını sana çalışmayı bırakmasını ister misin istemezsin ... Aileside bu yüzden evlenmenizi istemiyor gibi geldi bana

sevgilinde bu durumu fark etmiş karşıda çıkamıyor . ufaktan ayrılsak mı mesajı veriyor sanki . al karşına adam akıllı konuş ben belirsizlik sevmem ya virgül koyup devam edelim yad nokta koyup son verelim de...

O borç bitmeden siz evlenenezsiniz. boşuna bekleyip vakit kaybetme ihtimali de var. zaten karşı taraf da hiçbir şeyin sözünü veremiyor

Korkuyorum karşıma almaya sabredemiyomusun falan der çok hevesli gözükürüm falan. Sonuçta oğlan onların neden kendi hayatını kurmasına izin vermiyorlar anlamıyorum. O da aynı sıkıntıları çekiyo şuan. Ailesi farkında herşeyin. Off off

O borç bitmeden siz evlenenezsiniz. boşuna bekleyip vakit kaybetme ihtimali de var. zaten karşı taraf da hiçbir şeyin sözünü veremiyor
Kafam o kadar karışık ki. Bu denli sevmesem, bu kadar emeğim olmasa 1 dk çekmezdim bunları işte ama gönüll..

bellki size anlatmadıgı sıkıntıları var tavır takınmayın bence sizi aradıgı bir zamanda agzını arayıp sorun sıkıntın varmı falan diye belki size anlatır.

1,5 yıl görmesem unuturum adamın yüzünü.

Bu ilişki değil kusura bakmayın telefonda ilişki olmaz.
Böyle gitmez bu yanyana gelseniz yabancısınız.Nerdeyse 2 yıldır hiç mi onun ya da senin gidip gelme şansı olmadı

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…