ilgisizlik...:((((((( çıldıracağımmm

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
86
35
Adana
kızlar ne yapmalıyım birşey söyleyin yaww... ünv. öğrencisiyim arkadaş ortamında hakan adlı bi çocukla tanıştımm birbirimizden hoşlandık ve ilşkiye başladıkk hakanın yakın bir arkadaşı ahmet de aynı ortamdaydı o gece ve o da benden hoşlanmışş geldi konuştu yakınlaşmaya çalıştı ben uzak durdum tabii zaten ertesi gün hakanla ilşkimiz olduğunu duyunc da haLiyle ilgiyi kesti bendenn ama hakan onu çok kıskanıyorr duyuyorumm..konuştuğumuu falan düşünüyor sanırım artı çokk çokkkkk ilgisiz 1.5 ay oldu ve biz bir dışarı çıkmış dahi değiliz konuyu açınca ben böyleyim değişemiyorum diyor arkadaşlarıyala konuştum onlar da aynısını söledilerr huyu bu değişmez dedilerr ne yapmalıyım ben kızlar yaa beni çok az aradığı için kaçan balık büyük olur misali daha mı çok bağlanıyorum nedir bi YOL GÖSTERİNNN...:((((

Herkesin sevgililik anlayışı farklıdır, ama onunki biraz anormal sanırım, bişeyler paylaşmazsanız vakit geçirmezseniz nasılgider ki..Erkekler sevdiği kızla başbaşa olmak için fırsat kollarlar ilk zamanlar..Seninki ilginçmiş valla..Sen bişeyler yapsan mesela sen davet et sinemaya gidelim de..Ne bileyim,haftada bir kez en azından...Geçirdiğiniz vakit güzelse ve iyi elektriğiniz varsa zaten bu kendiliğinden devam eder sonrasında..Çok odunsa, ona odunsu bir koku al kaydirigubbakcemile3

bencede kaçtığı için hırs yapıyorsun bak arkadaşlarıda söylemiş huyu bu diye sakın onu değiştirebileceğini düşünme, boşuna kendini yormuş olursun, zaten ilişkinizde çok yeniymiş, hiç başlamamış say, vazgeç bence

aklımdan geçmiyor değil çoğu zamann.. ama şu an ondan vezgeçip acı çekecek durumda değilim olmamam lazım sınavlarım başlayacakk:S

bence en başındayken bitir gitsin böyle sevgilimi olur
bişeyler yapabilirsiniz ama tuhaf fırsat kollaması gerekdi seninle birlikte olması için
ilgisiz olunurda bukadarı farklı 1.5 daha yeni başlamış şimdi gezip tozmazsanız ne zaman yapcaksınki

ilk zamanlar erkekler kızların peşinden ayrılmazlar benim bildiğim
ve sonradan odunlaşırlar seninki baştan böyleymiş ben de şaşırdım gerçekten
o ilgilenmiyorsa sen de ilgilenme bakalım hala devam edecek mi ilgisizliğe
eğer aynen devam ederse de yol verirsin artık canım değişmez çünkü o saatten sonra

haklısınız kızlar şimdilik sadece bekliyorum ben de acaba zamanla düzelir mi diye pek de umudum yok ama yine de bekliyorum çünkü istiyorum onu bitirirsemm pişman olmaktan çok korkuyorum çünkü ilk haftamızda AYRILMAK ıSTEDıM ama sonraki hafta yine aynı arkadaş grubumuzla toplandığımızda barışmak için fırsat kolladı ve barıştıkk

ben senin yerinde olsam kafama bile takmam madem dışarı bile çıkmamışsınız aranızda paylaşmışlıkta yok...sen onu bırak ve sınavlarına bak!kız gibi kaçan erkeklerden nefret ediyorum.biz bile onlar kadar nazlı olamıyoruz çoğu zaman sakın yüz verme lütfen... eğer senle görüşmeyi çok isteseydi buluşmak için elinden geleni yapardı canım...benim huyum bu demez işine geleni de yapmazdı.genede karar senin bunun sonu hiçte sağlıklı gözükmüyor... :olmaz:

bu cocuk icin aci cekecegine inanmiyorum, sinavlar baslamadan ayril bence, kafanda bu sorularla sinavlarin yine istedigin gibi olmaz cunku...

Back
X