İlgisizlik lütfen düşüncenizi merak ediyorum.

Bu soruyu kızdığım bir anda şöyle sormuştum.beni hiç mi düşünmedin? ben işlerimden dolayı bu kıza zaman ayıramam hiç üzerim diye hiç mi aklına gelmedi dedim.Gelmedi çünkü çok seviyordum dedi.:26: ben neden hissedemiyorum acaba?:60:

size hıssetırmesı gerek..insanın söyledıklerı önemlıdır ama bunu davranışlarına yansıtıp ıkılımdede kalmaması gerek..

Başlığı açalı baya olmuş arkadaşlar maalesef bu başlıktan 3-4 gün sonrada da ayrıldık biz.Sinyal vermiş resmen hareketleriyle şimdi anlıyorum.Başlığa bir göz atınca yazmak istedim.:110:

Merhaba kızlar yeni üye oldum.Ve son sıralarda sorun yaşadığım bi konuyu yazmak istiyorum.Henüz sevgilimle çok yeniyiz 2 ay oldu.Ama daha en başından beni çok ihmal ediyor gibime geliyor.Aynı okulda hatta fakültedeyiz.Erkek arkadaşım çok fazla sorumluluğun için temsilcilik,klüpler,konferanslar gibi ilerde işini etkileyecek şeyler yapıyor.Burda haklı ama benim sorum ben onu hayatının neresindeyim?:5:

3 gün önce kontörüm bitti.Aradım haber verdim.ertesi gün bi tek günaydın yazdı.akşam ben aradım.Arkadaşıyla işi vardı.Hemen ertesi gün ne mesaj ne arama hiç bişekilde dönmedi.İiyice moralim bozuldu sabah sabah aradım okula gittim çok yorgun gözüküyordu.hiç uyumadığını söyledi.sadece 2 sn teli eline alıp bana haber verebilirdin dedim haklısın falan dedi.özür dilemedi.Bna soğuk gibi görünmüyordu.mesaj atmamasının nedeni de cevap veremeyecek olmammış.yinede insan atmaz mı?Olay sadece bu değil bu son günlerde olanlar sürekli işleri var yapılacak şeyleri,gidilecek yerleri var sorumluluk olduğu için de çıkamıyor.

Derler ya hani ilk aylar cicim aylarıdır diye.Bizimle kesinlikle alakası yok.daha şimdiden böyle oluyor.Siz daha tecrübelisinizdir lütfen yarım edin.:85:

yrinde olsam kendime baska ugraslar bulurum bende ilgilenmem yani erkeklere biseyleri anlatmayla malesef anlamiyiyorlar o yuzden sende geri cek kendini onun anlamasini sagla . seninle ilgilenmesini istiyorsan sende onun ilgisisizliginin aynisini yap alistirma en azindan simdilik cok yni iliskiniz hani duzeltebilirsin bu durumu..

Başlığı açalı baya olmuş arkadaşlar maalesef bu başlıktan 3-4 gün sonrada da ayrıldık biz.Sinyal vermiş resmen hareketleriyle şimdi anlıyorum.Başlığa bir göz atınca yazmak istedim.:110:

nasıl yanii??? omu bitirdi;?? neden bitti??ayy yemin ediyorum çok sinirlendim dövesim geldi şu an hatta kadınlar kulübü toplaşalım linç edelim:47:

Back
X