ilgisizlik mi anlayamadım? tavsiye istiyorum :)

gmzylmzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
120
7
18
İstanbul
kızlar sevgilimle uzun suredir devam eden bir ilişkimiz var ve erkeklerin geneli mi böyledir bilmiyorum ama sevgilim çok umursamaz. aslında kendi söylediğine göre kafasına taktığı seyler oluyormus sadece dışarıya yansıtamıyorlarmış. kavga ettiğimizde saatlerce bazen 1 gün aramadığı oluyor. haftada bir gun buluusuyoruz ama o günü dolu dolu geçiriyoruz. onun dışında günde çalıştığı için 3 4 sefer anca arayabiliyor. kendisini geri çeken sürekli o oluyor. bu zamana kadar hep ben üstüne düştüm kaybetme korkusu yaşamadığı için bu kadar rahat olduğunu düşünüyorum. nasıl davranmalıyım hala üstüne düşmelimiyim yoksa onsuz da yapabildiğimi göstermelimiyim? peki bunu nasl yapıcam?

Canım çok üzerine düşme derim ben ama tabii bu aranı soğut demek değil:KK51: Akışına bırak... Ben mesela saymam sevgilim beni günde kaç kere aradı falan diye. Mühim olan iletişiminizdeki kalite. Müsait olduğunda, konuşmak istediğinde ulaşır zaten sana.

kızlar sevgilimle uzun suredir devam eden bir ilişkimiz var ve erkeklerin geneli mi böyledir bilmiyorum ama sevgilim çok umursamaz. aslında kendi söylediğine göre kafasına taktığı seyler oluyormus sadece dışarıya yansıtamıyorlarmış. kavga ettiğimizde saatlerce bazen 1 gün aramadığı oluyor. haftada bir gun buluusuyoruz ama o günü dolu dolu geçiriyoruz. onun dışında günde çalıştığı için 3 4 sefer anca arayabiliyor. kendisini geri çeken sürekli o oluyor. bu zamana kadar hep ben üstüne düştüm kaybetme korkusu yaşamadığı için bu kadar rahat olduğunu düşünüyorum. nasıl davranmalıyım hala üstüne düşmelimiyim yoksa onsuz da yapabildiğimi göstermelimiyim? peki bunu nasl yapıcam?

Sorun ne ki anlamadım,günde 3-4 kez arıyor haftada bir buluşup zamanı iyi değerlendiriyosunuz eee daha ne istiyosun

Kendinize güvenin ve üstüne falan düşmeyin, boşlukta hissediyorsanız kendinize yeni uğraşlar bulun.
Şuanki durumunuz gayet normal.

sende benim gibi yapma bir arkadaş önerdi burdan umursama surat yap dedi falan filan . yemin adam yüzseksen derece degışti sanırım şimdi onun kaybetme korkusu var öneririm

Umursama... Şu an bende eşime aynı şeyi uyguluyorum bozuğuz ve her zaman peşinde dönen barışmak için kırk takla atan ben umursamıyorum bile :KK47:

Şimdilik böyle, uzatmazdım aslında ama haketti bu sefer :KK39: umrum dışı:KK28:

Çok üzerine düşme canım bu hayatta neye çok değer verirsen o iş Olmaz. Evdeki kuş ve teldeki kuş Olmak üzere ikiye ayrıyor erkekler evdeki kuş olursan değerin Kalmaz teldeki kuş olucaksin ki her an gitcekmis gibi

Canım o seni aradığında gayet mutlu konuş güzel şeylerden bahset onu sıkmaki ne kadar mükemmel bir kızlayım diye şükretsin. Asla trip falan atma her zaman sakin ol.

Back
X