• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizlik, mutsuzluk

sxixla__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
29
0
86
İstanbul
SELAM ARKADASLAR BEN 5 YILLIK EVLİ 1 COCUGUOLAN 22 YASINDA BIR BAYANIM BENIM DERDIM MALESEF ESİM ESİMİN İLGİSİZLİGİ YA BILMIYORUM HERKEZIN ESİDE BOYLEMI YADA BENMI ABARTIYORUM BENIM HAYATIM EVLENDIM EVLENELI COOOOK MONOTON MALESEF ESİM İŞTEN EVE GELIK YEMEGINI YER 1 SAAT İÇİNDE HEMEN UYUR HİÇ SOHBET MUHABBET BILMEZ ÖZEL GUN FALAN HATIRLAMAZ BEN SORMASAM SENI SEVIYORUM KELIMESINI KULLANMAZ BOŞ ZAMANLARIN YA AVA GIDER YA ARABA PAZARINA GIDER EVDE OLDUGU ZAMANLAR İNTERNETTE ARABA SİTELERİNE GIREREK VAKIT GECIRIR BEN BIR YERLERE GIDELIM DEMESEM BENİ 6 AY KENDI DUSUNUPTE BIR YERE GÖTÜRMEZ ARTIK SIKILDIM EVLILIGIMDEN ESIMDEN SIKILDIM BEN SADECE BIRAZ İLGİ İSTIYORUM AMA ADAM HİİİÇ ANLAMIYOR BOYLE SEYLERDEN SADECE İŞİ DÜSÜNCE İLGİSİ ARTAR BANA (ANLADIZ SANIRIM NE İŞİ OLDUGUNU) YANİ EVLILIGIMDE SİDDET KAVGA VS. YOK SADECE İLGİSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİYİM YAA ACABA DİYORUM BU ADAM BENI BEGENMIYORMU DOGUM KILOLARIMI BI KISMINI HALA VEREMEDIM:1no2:: 92 KILOYDUM 79 KILOYA DÜSTUM ZAR ZOR ACABA NEDEN OLABILIR BU İLGİSİZLİGİ ONUN NASIL İLGİSİNİ CEKERİM NOLUR BI TAVSIYEDE BULUNUN ESİMDEN SOGUYORUM ARTIK NE YAPICAM BILMIYORUM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

eşinizle konuşmayi denedinizmi? haberi varmi bu şikayetinizden? biz bayanlar genelde anlamalarini bekleriz ama maalesef olmaz..söylemeden anlamazlar genelde :)

gerçi konuştuysaniz tekrar konusun..acik olun..bu hareketlerinin hoş olmadigini söyleyin..onuda anladiginizi belirtin..nihayetinde aksama kadar calişiyor..ama sizinde aksama kadar caliştiginizi belirtin..ilgiye ihtiyac duydugunuzu,sevildiginizi duymak,hissetmek istediginizi söyleyin..

hemen uyumamasi için birşeyler yapin..tv'yi kapatin mesela..basbasa kahve icin..sorular sorun..bişeylerden bahsedip sohbet konusu acin..haftada bigün gezme gününüz olsun..evde sinema izleyin..romantik ortamlar oluşturun haftada bikaç kere..süslenin püslenin..

kilonuzada takilmayin..hatta bunun için ondan destek isteyin..konuşarak halledilir inşaAllah ;) bircok kadin bunu yaşiyor..ama halledilmeyecek bişey degil..yeterki acik olun ..

bak canim ne yapacaksin biliyormusun o isten gelmeden bi guzelcene suslen bunu hergun yap bakimli ol ve civik yani cilveli olacaksin el hareketleri falan konusmasini beklersen cok beklersin onun icin sen konus havadan sudan bul biseyler konus ve konustur bi sekilde ilgiyi kendine cek. sogudum diyorsun ya oda sogumussa gelip yemek yiyip yatiyor hic sevmedim

Evlendim evleneli böyle diyorsun o yüzden esinin ilgisizligi kilon ile alakali oldugnu sanmiyorum...zaten biz kadinlarin kilolarimizi dert ettigi kadar eslerimiz etmiyor aslinda..cogunlukla biz kuruntu yapiyoruz kendimize...a.s

Bence esin hep ilgisiz bir adamdi, belki evlenmeden yada yeni evli iken bunu fark etmedin daha dogrusu edemedin cünkü seni elde edebilmek icin yaptiklari ve söyledikleri veya yeni evli olmanin verdigi heyecan insanin gözünü boyuyor biraz...:delphin:

Insanlarin degisebilecegine inanmayan biri olarak diyecegim su:

Evet esin ilgisiz bir insan ve bence hicbir zaman öyle ilgili alakali romantik karsinin üzerine titreyen bir adam olmicak...fakat konusarak, istediklerini tam manasi ile acik ve net söyleyerek tepkini koyarsan belki azda olsa düsünmesini saglayabilirsin...a.s
Erkeklerin kendiliginden birseyler yapmasini bizim ruhumuzdan anlamasini istemek yanlis öyle bir kabiliyetleri yok malesef!:kahve:

Sevigiyle...:teselli:

22 yaşındayım ve 5 senelik evliyim demişsin,
çok erken evlenmişsin be arkadaşım:delphin:
eşinle ciddi ciddi sıkıntını aanlatarak konuş,
rahatsızlığını dile getir,en azından ufak bir değişme olsa bile kardıryerimseniben
ama şöyle birşeyde var 7 sinde neyse 70 şindede odur cümlesi:delphin:

bak canim ne yapacaksin biliyormusun o isten gelmeden bi guzelcene suslen bunu hergun yap bakimli ol ve civik yani cilveli olacaksin el hareketleri falan konusmasini beklersen cok beklersin onun icin sen konus havadan sudan bul biseyler konus ve konustur bi sekilde ilgiyi kendine cek. sogudum diyorsun ya oda sogumussa gelip yemek yiyip yatiyor hic sevmedim

anam ben çok yaptım hiç bi bo.............. olmadı nedense adamın içinde olacak canım adamın içinde :çok üzgünüm:

22 yaş 5 yıllık evli..
çok erken yaşta evlenmen bence hata olmuş..
eşinin nasıl biri olduğunu bilmiyorum "iletişime" geçildiğinde bunu anlayacak kavrayacak birimidir??
konuş herşeyin monoton gittiğini birbirinize daha çok vakit ayırmanız gerektiğini söyle..
düz mantıklı bir erkekse ömrün boyunca bu monotonlukla yaşamaya mecbursun..

fazlasını bekleme bence
o insan böyle yaratılmış
yani çalışıp eve para getirmek onun için yeterli sanırım
yani ona sorsan abes bişey yok der
biz bayanlar duygusalız
sen biraz bir şeyler yap bakalım fark edip oda mahcup olacakmı

canım demişsin ya hep böyleydi diye, yani çocuğunuz olmadan önce de böyle davranıyordu. kilolarınla ya da çocukla alakalı bir durum değil demekki diye düşünüyorum.

eşinle ilişkiniz nasıl bilemiyorum. oturup ona sorunlarını anlatsan, konuşmayı denesen konuşabilir misiniz gerçek manada ?

Cok fazla onerilerde bulunacagimizi hiç sanmiyorum cunku boyle bir durumda yapabilecegin en guzel sey konusmak.
alicaksin esini karsina ve içini dokeceksin
anlamiyorsa bir kere daha konusacaksin
degisecegini sanmiyorum ama en azindan biraz da olsa dusunur ve sanirim kendisini sorgular
Insallah istedigin gibi olur hersey ilgisizlik kotu tabiki

cook kez konuştum anlattım şikayetlerimi ama göre hersey normal herseyi ben buyutuyor oluyorum ben boyleyım dıyoo benuım deyişmemi bekleme yapamıyorum ben öyle canım cicim işlerini diyo gecen gun bılgısayarda slayt hazırladım okadar ugrastım slayt hazırlamak için neyse adam işten geldı ben hemen izlettım slayttı adam sadece guzel olmuş dedi giitti yaa insan gelır öper sarılır bı kac guzel kelıbe eder dimi ama yook yanı bunun gıbı bır suru seyler ama artık bende ona onun bana davrandıgı gıbı davranıyorum hiiç ilgilenmıyorum bakalım oda rahatsız olacakmı bu ilgisizlikten oooff neyse arkadaslar zaman ayırıp cvp yazdıgınız içinnn tesekkurlera.....s.a.s.a.s.

SELAM ARKADASLAR BEN 5 YILLIK EVLİ 1 COCUGUOLAN 22 YASINDA BIR BAYANIM BENIM DERDIM MALESEF ESİM ESİMİN İLGİSİZLİGİ YA BILMIYORUM HERKEZIN ESİDE BOYLEMI YADA BENMI ABARTIYORUM BENIM HAYATIM EVLENDIM EVLENELI COOOOK MONOTON MALESEF ESİM İŞTEN EVE GELIK YEMEGINI YER 1 SAAT İÇİNDE HEMEN UYUR HİÇ SOHBET MUHABBET BILMEZ ÖZEL GUN FALAN HATIRLAMAZ BEN SORMASAM SENI SEVIYORUM KELIMESINI KULLANMAZ BOŞ ZAMANLARIN YA AVA GIDER YA ARABA PAZARINA GIDER EVDE OLDUGU ZAMANLAR İNTERNETTE ARABA SİTELERİNE GIREREK VAKIT GECIRIR BEN BIR YERLERE GIDELIM DEMESEM BENİ 6 AY KENDI DUSUNUPTE BIR YERE GÖTÜRMEZ ARTIK SIKILDIM EVLILIGIMDEN ESIMDEN SIKILDIM BEN SADECE BIRAZ İLGİ İSTIYORUM AMA ADAM HİİİÇ ANLAMIYOR BOYLE SEYLERDEN SADECE İŞİ DÜSÜNCE İLGİSİ ARTAR BANA (ANLADIZ SANIRIM NE İŞİ OLDUGUNU) YANİ EVLILIGIMDE SİDDET KAVGA VS. YOK SADECE İLGİSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİYİM YAA ACABA DİYORUM BU ADAM BENI BEGENMIYORMU DOGUM KILOLARIMI BI KISMINI HALA VEREMEDIM:1no2:: 92 KILOYDUM 79 KILOYA DÜSTUM ZAR ZOR ACABA NEDEN OLABILIR BU İLGİSİZLİGİ ONUN NASIL İLGİSİNİ CEKERİM NOLUR BI TAVSIYEDE BULUNUN ESİMDEN SOGUYORUM ARTIK NE YAPICAM BILMIYORUM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

avatarımdan da anlaşılacağı üzere evlilik hakkında zaten iyi düşünceleri olmayan biriydim, evlenince iyice soğudum evlilikten...genelde böyleler şekercim, genelde böyleler ve malesef bunun farkında bile değiller...ben de boşanmanın eşiğinden dönmüş ama dilekçesi hala mahkemede olan biri olarak söyleyebilirim ki, beklentilerini mümkün olduğu kadar en aza indir....yoksa kafayı yersin, çok fazla birşey bekleme....ilk önce bir konuşmanı da tavsiye ederim....

Evlendim evleneli böyle diyorsun o yüzden esinin ilgisizligi kilon ile alakali oldugnu sanmiyorum...zaten biz kadinlarin kilolarimizi dert ettigi kadar eslerimiz etmiyor aslinda..cogunlukla biz kuruntu yapiyoruz kendimize...a.s

Bence esin hep ilgisiz bir adamdi, belki evlenmeden yada yeni evli iken bunu fark etmedin daha dogrusu edemedin cünkü seni elde edebilmek icin yaptiklari ve söyledikleri veya yeni evli olmanin verdigi heyecan insanin gözünü boyuyor biraz...:delphin:

Evet esin ilgisiz bir insan ve bence hicbir zaman öyle ilgili alakali romantik karsinin üzerine titreyen bir adam olmicak...fakat konusarak, istediklerini tam manasi ile acik ve net söyleyerek tepkini koyarsan belki azda olsa düsünmesini saglayabilirsin...a.s
Erkeklerin kendiliginden birseyler yapmasini bizim ruhumuzdan anlamasini istemek yanlis öyle bir kabiliyetleri yok malesef!:kahve:

Sevigiyle...:teselli:

a.s.a.s.a.s.a.s.

bak canım erkekler böyledir bende bunu yenı anladım erkekler evlenınce değişiyorlar sana aşık o kişiden eser kalmıyor eşinle bunu konuşsan anlasa bile 3 gün böyle gider sonra aynı eskı halıne döner tecrübe konuşuyo bence sen bi iş bul kendıne sadece kocana odaklanma ben öyle yapıcam suan işsizim bende bunlara odaklanıyorum boşver hayat böylee

aynısından bir tanede bende var canım hemde eksiksiz bende anlamıyorum kafayı yicem sana ve bana ve bizim gibilere sabır diliyorum üzme kendini ..
erken evlenmişsin ama şaşırdım :)

al karşına konuş diyeceğim onuda yapmışsın kocanda yapamıyorum demişl!!!!!benim eşimde av zamnanı ava gider hatta yatılı bile gider hafta sonlarını o dağda bende çoğunlukla annemde geçiririm bi ara bende bu krize girdim ilgilenmiyo vs vs diye ama artık yırtınmaktan eşim kendine geldi..bide benm eşim çok yoğun akşamlarıda çalışır gece 11 11 30 gibi gelir hemende yatmaz tv izler vs vs ....valla canm senn eşine sökermi bilmiyorum ama ben beynin etini yedim yırttım yırtıldım sonunda topladı kendini....darısı seninkinie...ramaznda bile ava gidiyoo...ramazn bitsin 4 gözle bekliyoo ava gitmeyii.....hatta ben KOCASI AVA GıDENLERıN TOPıĞıNı AÇACAKTIM AMA DEDıMKı BENM ODUNDAN BAŞKA YOKTUR DEDıM oyüzden caydım:)))

canımmm arkadaslarında dediği gibi kesinlikle değişim felan olmuyor
istediğin kadar konus anlat ama o anda tamam hayatım diyip sonra hayatına kaldıgı yerden devam ediyorlar
benim en çok anlam veremediğim nokta şu: kendi,işi, yemek,yatmak,spor,internet,siğara felan oldumu saniye şaşmıyorlar ama konu biz ve bize ilği oldumu adam ortada olmuyor..
bence kendi merkezinde yasadıkları için bizi önemsemiyorlar..
bu şekilde yasamak, gunlerin gecmesi, gencliğimizin gitmesi sadece bizim umrumuzda...onlara göre hayat zaten dört dörtluk ne gerek varki

evet kesinlikle katılıyorum.
eşiniz sizden kaç yaş büyük.bazen eşler arasında yaş farkı çok olursa da oluyor böyle şeyler.
bir de türk erkeklerinin %70'i böyle.

Back
X