Ayrılma sürecinden sonra zor olmalı tabi..birlikte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yapın,eğlenin,gülün,yaklaşın birbirinize,buzlar erisin.Birbirinizi hala çok sevdiğinizi hissediyosanız zaten kendiliğinden bişeyler olur diye düşünüyorum.Küçük sürprizler yapın,ilgilenin onunla.Ne biliyim aslında ben de çok tecrübeli sayılmam
Mutluluklar
ya bence en başta her olaya bozulup kapris yapmayın, tatlı dille yaklaşın ki o da öyle karşılık versin .. çünkü şimdi hassas bi dönemdesiniz.. en ufak bi sorun büyüyüp ciddi sorunlara neden olabilir..
Evet bunu bugünlerde daha iyi anlıyorum gerçekten işe yarıyor ,
Çok dikkatli olmam lazım dimi ? Zaten onu bıraktım die hala tirpli vatandaşş
bncede öfkeyle kalkıp zararla oturmayın :)
çok az günde 10 mesaj derken?
ayrılmayı kızgınlığı küskünlüğü buzu suyu bi yana bırakalım herşeyden önce eğer sabahtan akşama kadar bi işte çalışıyorsa bunların hepsi böyle oluyor canım en ilgili alakalısı bile işteyim, çok yorgunum, vaktim yok mesaj atmaya vs. deyip duruyorlar aslında hak vermek lazım bizim vaktimiz boş olunca anlayamıyoruz ama onlar için öyle değil sana tavsiyem canım mesaj atmaya vaktim yok vs dediğinde üstüne gitmemen bırak sende atma oyalanacak bişey bul ben kendi sevgilimden biliyorum bi yarım saat geçsin paşa paşa kendisi atıyor konuşmak istiyor. bunlar böylee :85:
günde 10 mesaj alıyorsan bence gayet iyi bir yoldasın :)) (benimki nefret eder mesaj atmaktan) ,
şaka bir yana;
eskiden yaptığınız güzel şeyler değil de yeni şeyler keşfetmelisiniz bence.aynı suda iki ez yüzülmez derler.hep erkekten beklememelisin sende ona sürprizler yapmalısın, sürekli bana mesaj at beni ara sor diye baskı yapmamalısın, arada seni özlemesine merak etmesine fırsat vermelisin bence..
seninde en büyük hakkın tabiki güzel söz duymak o zaman mesela sen ona söylemekten başla belki yapıyosundur bilmiyorum ama güzel sözlere iltifatlara boğ (fazlada şimartma) belki kafasına dank eder onunda ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?