İlgisizlik ve yorgunluk...

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
158
Merhaba,

Sorunumuz erkek arkadaşımla,
1,5 yıldız birlikteyiz :nazar:
Sorunumuz şöyleki yaklaşık 4 aylık bir ayrılma sürecinden sonra barıştık şuanda tam 1 ay oluyor barışalı...
Ama konuşmalarımız çok az günde 10 msj belki... Evet daha öncesinde de vardı bu sorun ama bu kadar değildi...
Neden böyle diye sorduğumda sadece yorgunum iş var diyor,
Bende artık daha fazla dayanamayıp buna bir çözüm bulmamız gerektiğini daha fazla katlanıycağımı söyledim ve çözüm bulmaya başladık :61:
İlk önce hitap şeklimizden ve sonrasında bu konuşmalarımızı unutmayalım birbirimizi umursayalım cevapsız habersiz bırakmayalım diye devam ettik...
Bunu dün akşam yaptık , gördüğüm kadarıyla daha ilk mesajımızda değişmeler oldu daha sıcak bir ortam...
Şimdi ise benim sorunum bunun devam etmemesi yine eskisi gibi olmamız bunun için neler yapmamız gerekiyor, benim neler yapmam gerekiyor...
Yardımlarınızı bekliyorum , lütfen banada yardım edin...
Sevgilerr :71:

Ayrılma sürecinden sonra zor olmalı tabi..birlikte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yapın,eğlenin,gülün,yaklaşın birbirinize,buzlar erisin.Birbirinizi hala çok sevdiğinizi hissediyosanız zaten kendiliğinden bişeyler olur diye düşünüyorum.Küçük sürprizler yapın,ilgilenin onunla.Ne biliyim aslında ben de çok tecrübeli sayılmam:1:
Mutluluklar

Ayrılma sürecinden sonra zor olmalı tabi..birlikte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yapın,eğlenin,gülün,yaklaşın birbirinize,buzlar erisin.Birbirinizi hala çok sevdiğinizi hissediyosanız zaten kendiliğinden bişeyler olur diye düşünüyorum.Küçük sürprizler yapın,ilgilenin onunla.Ne biliyim aslında ben de çok tecrübeli sayılmam:1:
Mutluluklar

Evet biraz zor oluyor buzların erimesi :1: kırgınlıklar ayrılıklar unutulmuyor...
Aslında buluştuğumuz zaman hiç bir sorun yok bizim sorunumuz ayrıyken, yani onun sorunu :52:
Hatta biz ayrıldıktan sonra ilk buluşmamız onun bana sürpriz yapmasıyla gerçekleşmişti, o hafta tatil için tekirdağa gitmişti dönüşte yola geç çıkacaklarını söylemişti ama erken çıkmış benim evime kadar geldi kapıda aradı şok olmuştum :69: Sonrası soğukluk niye böyle yapıyor anlamıyorum ?
Akşamki konuşmadan sonra düzeldi gibi bakalım zaman ne gösterecek... Ama bu zaman zarfı içinde hiç peşini bırakmıycam ama :1:

Yorumunuz için teşekkürler , sizede mutluluklarr :70:

ya bence en başta her olaya bozulup kapris yapmayın, tatlı dille yaklaşın ki o da öyle karşılık versin .. çünkü şimdi hassas bi dönemdesiniz.. en ufak bi sorun büyüyüp ciddi sorunlara neden olabilir..

Son düzenleme:
ya bence en başta her olaya bozulup kapris yapmayın, tatlı dille yaklaşın ki o da öyle karşılık versin .. çünkü şimdi hassas bi dönemdesiniz.. en ufak bi sorun büyüyüp ciddi sorunlara neden olabilir..

Evet bunu bugünlerde daha iyi anlıyorum gerçekten işe yarıyor ,
Çok dikkatli olmam lazım dimi ? Zaten onu bıraktım die hala tirpli vatandaşş :63:

ayrılmayı kızgınlığı küskünlüğü buzu suyu bi yana bırakalım herşeyden önce eğer sabahtan akşama kadar bi işte çalışıyorsa bunların hepsi böyle oluyor canım en ilgili alakalısı bile işteyim, çok yorgunum, vaktim yok mesaj atmaya vs. deyip duruyorlar aslında hak vermek lazım bizim vaktimiz boş olunca anlayamıyoruz ama onlar için öyle değil sana tavsiyem canım mesaj atmaya vaktim yok vs dediğinde üstüne gitmemen bırak sende atma oyalanacak bişey bul ben kendi sevgilimden biliyorum bi yarım saat geçsin paşa paşa kendisi atıyor konuşmak istiyor. bunlar böylee :85:

günde 10 mesaj alıyorsan bence gayet iyi bir yoldasın :)) (benimki nefret eder mesaj atmaktan) ,
şaka bir yana;
eskiden yaptığınız güzel şeyler değil de yeni şeyler keşfetmelisiniz bence.aynı suda iki ez yüzülmez derler.hep erkekten beklememelisin sende ona sürprizler yapmalısın, sürekli bana mesaj at beni ara sor diye baskı yapmamalısın, arada seni özlemesine merak etmesine fırsat vermelisin bence..

çok az günde 10 mesaj derken? :52:

Az değil mi :1::52:

Cevap veriyorum bizim için az :1:

Biz çok sık msjlaşan konuşan bir çifttik yani o askerdeyken böyleydi... Şuan askerden geleli 11 ay oldu ve bu 11 ayda çok şey yaşadık onun alışma süreci, iş bulamaması, parasızlık vs vs... Bunun sonucunda da böyle soğukluklar oldu aramızda...
Şuan ki iletişimimize az demem bu yüzden, ki biz telde konuşmuyoruz hiççç :59::59:

ayrılmayı kızgınlığı küskünlüğü buzu suyu bi yana bırakalım herşeyden önce eğer sabahtan akşama kadar bi işte çalışıyorsa bunların hepsi böyle oluyor canım en ilgili alakalısı bile işteyim, çok yorgunum, vaktim yok mesaj atmaya vs. deyip duruyorlar aslında hak vermek lazım bizim vaktimiz boş olunca anlayamıyoruz ama onlar için öyle değil sana tavsiyem canım mesaj atmaya vaktim yok vs dediğinde üstüne gitmemen bırak sende atma oyalanacak bişey bul ben kendi sevgilimden biliyorum bi yarım saat geçsin paşa paşa kendisi atıyor konuşmak istiyor. bunlar böylee :85:

Bunların hepsinin farkındayım canım yorgun oluyor gerçekten inanıyorum çünkü bu sıcakta biz evlerde duramazken o çatılarda çalışıyor bu güneşin altında :43:
Ve işi gerçekten çok yogun 2 haftada bir şehir dışında hatta bugünde gidiyor cumartesi pazar yok çalışıyor çalışıyorr :58::58:

Bende özlüyorum ama hakkım değil mi bi güzel söz biraz ilgi çok bişey istemiyorum ki ben ondan, zaten hiç bir zaman istemedimm istememdee :59::59:

off off :5:

günde 10 mesaj alıyorsan bence gayet iyi bir yoldasın :)) (benimki nefret eder mesaj atmaktan) ,
şaka bir yana;
eskiden yaptığınız güzel şeyler değil de yeni şeyler keşfetmelisiniz bence.aynı suda iki ez yüzülmez derler.hep erkekten beklememelisin sende ona sürprizler yapmalısın, sürekli bana mesaj at beni ara sor diye baskı yapmamalısın, arada seni özlemesine merak etmesine fırsat vermelisin bence..

ama benimki aramıyor , seninki arıyordur en azından :1:

Evet bu yönde düşünüp bu haftasonu için güzel şeyler düşünmüştüm ama şehir dışına gidiyor inşş gitmezde yapabilirizz :5:

Sürekli beni ara msj at demiyorum ama bakalım sonumuz ne olcakk :32:

seninde en büyük hakkın tabiki güzel söz duymak o zaman mesela sen ona söylemekten başla belki yapıyosundur bilmiyorum ama güzel sözlere iltifatlara boğ (fazlada şimartma) belki kafasına dank eder onunda ^^

seninde en büyük hakkın tabiki güzel söz duymak o zaman mesela sen ona söylemekten başla belki yapıyosundur bilmiyorum ama güzel sözlere iltifatlara boğ (fazlada şimartma) belki kafasına dank eder onunda ^^

Evet söylüyorum zaten 2 akşam önce anlaşma yaptık bu hitaplarla ilgili uyuyo maşallah benim aşkımm :69::69:
Böyle giderse güzelde ama gitmezse işte o zaman kötüü :5:

Benimkine hep tatlı dille söylicen, sakin olcan böyle yumuşak yumuşak anlatıcan herşeyi hep dürtcen beyfendiyi o zaman iyi herşey... Ama ben her zaman yapmamaki benimde sabrımın sonu var dimi yani :37:

Korktuğum başıma geldi ve olan oldu sevgilim yine eski haline geri döndü...

Beni umursamıyor napcağımıı şaşırdımmm artıkkk :5: :5: :5:

Back
X