• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizlik

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Merahaba arkadaslar nisanlimla 6 yildir birlikteyz eylulde nisanlandk agustos gibi evlencez nasipse sikinti su gunde bir kac defa arar naber naslsn bu kadar ne bi paylasim ne bisey mesaj zaten yok arada resm ister ozledm diye yada konusmamiz gereken bi konu varsa kisaca konusulur oda nadiren onun disinda ne msj ne bisey isten cikinca pes oynar yatarken tekrar arar dun mac vardi izleme konusalm dedm mac bitince dedi e o zamanda uyuyorsun dedm 5 dk ayirirm dedi bu ne ya lutufta mi bulundu bana ! bende konusalim diye yalvaracak degilim dedim sak kapattm bugnde hic bisey olmamis gibi yine 2 3 defa aradi napmaliym

Merahaba arkadaslar nisanlimla 6 yildir birlikteyz eylulde nisanlandk agustos gibi evlencez nasipse sikinti su gunde bir kac defa arar naber naslsn bu kadar ne bi paylasim ne bisey mesaj zaten yok arada resm ister ozledm diye yada konusmamiz gereken bi konu varsa kisaca konusulur oda nadiren onun disinda ne msj ne bisey isten cikinca pes oynar yatarken tekrar arar dun mac vardi izleme konusalm dedm mac bitince dedi e o zamanda uyuyorsun dedm 5 dk ayirirm dedi bu ne ya lutufta mi bulundu bana ! bende konusalim diye yalvaracak degilim dedim sak kapattm bugnde hic bisey olmamis gibi yine 2 3 defa aradi napmaliym

başlarda da böyle miydi? sürekli konuşmakta normal değil ama hhiç bir paylaşımınzın olmaması da sorun.

Baslarda boyle degildi bilmiyorm yani uzaktayz birbirimizden 12 saat mesafe var aramizda
Ah o uzaklık bnm sevgilim de beni bıraktı bizde uzaklık başka biriyle çıkmaya başladı yanı başında biriyle temkinli olmak lazım tabi kendisine çaktırma benim yaptığım gibi başını şişirme bu sefer bunu bahane ediyorlar ayrılırken kendini biraz geri çek o gelsin

Bir arkadaşım da ilgisiz erkek arkadaşıyla evlenince düzelir diyip bir umut evlendi. Çocuk daha balayında sıkıntıdan sabah erkenden düşmüş yollara. İlk hafta sonlarını kendi arkadaşlarıyla geçirdi. Hala ilgisiz. Daha evleneli 5-6 ay oldu. Sürekli çocuk arkadaşlarıyla. Kız kendi halinde. Ama evlendiğine bin pişman. Dikkatli ol bence. Bu şekilde düzelir diye de evlenmemelisin. Üzülen sen olursun.

Bir arkadaşım da ilgisiz erkek arkadaşıyla evlenince düzelir diyip bir umut evlendi. Çocuk daha balayında sıkıntıdan sabah erkenden düşmüş yollara. İlk hafta sonlarını kendi arkadaşlarıyla geçirdi. Hala ilgisiz. Daha evleneli 5-6 ay oldu. Sürekli çocuk arkadaşlarıyla. Kız kendi halinde. Ama evlendiğine bin pişman. Dikkatli ol bence. Bu şekilde düzelir diye de evlenmemelisin. Üzülen sen olursun.
Yakindayken bu kadar olmuyor ama haklisiniz tabi

Bir arkadaşım da ilgisiz erkek arkadaşıyla evlenince düzelir diyip bir umut evlendi. Çocuk daha balayında sıkıntıdan sabah erkenden düşmüş yollara. İlk hafta sonlarını kendi arkadaşlarıyla geçirdi. Hala ilgisiz. Daha evleneli 5-6 ay oldu. Sürekli çocuk arkadaşlarıyla. Kız kendi halinde. Ama evlendiğine bin pişman. Dikkatli ol bence. Bu şekilde düzelir diye
yaa

Vazgeçme korkusu olmadığı için sorun etmiyor. Sende ilgiyi aşırı ver sonra ilgiyi kes bakalım ne oluyor.

uzun ilişkilerde artık erkekler ilişki oturdugu için ve üzerine nişanda oldugu için zaten bir kaybetme korkusuna kapılmazlar. aslında ilgisi olduklarının farkında bile değildir. zaten hiç bişeyin ilk zamanlardaki gibi olmasını beklemeyiz ama insan tabiki ilgi alaka bekliyor dogal olarak. bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim. bazı şeyler kaybedince kıymete binmemeli. İletişime geçin ve tatlı dille sıkıntınızı dile getirin.

uzun ilişkilerde artık erkekler ilişki oturdugu için ve üzerine nişanda oldugu için zaten bir kaybetme korkusuna kapılmazlar. aslında ilgisi olduklarının farkında bile değildir. zaten hiç bişeyin ilk zamanlardaki gibi olmasını beklemeyiz ama insan tabiki ilgi alaka bekliyor dogal olarak. bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim. bazı şeyler kaybedince kıymete binmemeli. İletişime geçin ve tatlı dille sıkıntınızı dile getirin.
Sizin iliskiniz neden bitti ozel deglse

İlişkimin bitme sebebinin tek bir sebebi yok aslında fakat en büyük sebeplerden biri aşırı ilgisizlik aynı şehirde olsakta çok seyrek görüşme uzaktada olsa çok az iletişim arkadaşlarına ilişkisinden daha fazla önem verme sadece bitek telefonla konusursak çok ilgili oldugunu düşünmesi düzensiz hayatı ve geleceği görememem..bende 1 kere biterse bidaha geri dönüşü olmuyor bende çok mücadele ettim fakat bazı şeyler zorlamayla olmuyor kimse kimseyi degiştiremez bu bir gerçek. ilşki bazen fedakarlık ister ben bunu göremedim. hep şans verip düzelmesini bekledim fakat olmadı. sonradan pişman olmasınında benim için hiç bir önemi kalmadı. lütfen iyi tartın ona göre çaba gösterin dilerim aranızdaki sıkıntıları çözersiniz. geçen zamanlar geri gelmiyor çünkü .

İlişkimin bitme sebebinin tek bir sebebi yok aslında fakat en büyük sebeplerden biri aşırı ilgisizlik aynı şehirde olsakta çok seyrek görüşme uzaktada olsa çok az iletişim arkadaşlarına ilişkisinden daha fazla önem verme sadece bitek telefonla konusursak çok ilgili oldugunu düşünmesi düzensiz hayatı ve geleceği görememem..bende 1 kere biterse bidaha geri dönüşü olmuyor bende çok mücadele ettim fakat bazı şeyler zorlamayla olmuyor kimse kimseyi degiştiremez bu bir gerçek. ilşki bazen fedakarlık ister ben bunu göremedim. hep şans verip düzelmesini bekledim fakat olmadı. sonradan pişman olmasınında benim için hiç bir önemi kalmadı. lütfen iyi tartın ona göre çaba gösterin dilerim aranızdaki sıkıntıları çözersiniz. geçen zamanlar geri gelmiyor çünkü .[/QUOTE
En dogrusunu yapmissiniz

Evet 12 satlik mesafe
Ben anormal bir sorun görmüyorum.
Başlığında da belirttiğin gibi sadece ilgisizlik fakat bunun kapatılacak sebepleri var.
İşini-mesafeyi-özel hayatını göz önüne alırsan, biraz da anlayış ve sabır, hak vereceksin.
O da istemezdi emin ol böyle birşeylere dahil olmak.
Fakat şartlar..

Ona kendini onun gözünde nasıl gördüğünü sor, hislerinin aklını karıştırdığından bahsedebilirsin. Alacağın cevap ya seni tatmin edecek ya da görmen gerekeni gösterecek

Ben anormal bir sorun görmüyorum.
Başlığında da belirttiğin gibi sadece ilgisizlik fakat bunun kapatılacak sebepleri var.
İşini-mesafeyi-özel hayatını göz önüne alırsan, biraz da anlayış ve sabır, hak vereceksin.
O da istemezdi emin ol böyle birşeylere dahil olmak.
Fakat şartlar..

Ona kendini onun gözünde nasıl gördüğünü sor, hislerinin aklını karıştırdığından bahsedebilirsin. Alacağın cevap ya seni tatmin edecek ya da görmen gerekeni gösterecek
Aslinda o kadar iyi anlatmissiniz ki gercekten dogru soyluyorsunuz kendimi sorgulayinca abarttim gibi geldi birde uzaga gidecegim evlenince annemi birakma durumu var bunun verdigi uzuntu ve huysuzluk var uzerimde

Aslinda o kadar iyi anlatmissiniz ki gercekten dogru soyluyorsunuz kendimi sorgulayinca abarttim gibi geldi birde uzaga gidecegim evlenince annemi birakma durumu var bunun verdigi uzuntu ve huysuzluk var uzerimde
Hepsinin stresi birikmiş, üzme kendini.
Rahatlamaya ihtiyacın var
Kendini dinle biraz
Ve kendine iyi bakmayı ihmal etme :)

Back
X