İlgisizlikten ölenlerrr hadi gelin

Tnsgdc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
69
11
8
30
Tanışalı 20 gün oldu beyefendimiz ilk zamanlar gayet ilgiliyken sonradan ilgii hooop uctu gitti bi sogukluk girdi aramıza ben ümidimi kesip mesaj atmadım tabiki (peşinde kosamam onun) tüm sosyal hesaplardan paylaşmlarımı begenip dikkat cekmeye calstı ve sonunda dayanamayp mesaj attı heh dedim belki biraz uzak kalmak aklni basna getirmistir amaa yook ilgisizlik tavan mesaja 1 saat sonra cvp atmalar filan ben anlayamıyorum bu erkekleri istemiyosan hic yazma ne guzel uzaklasmism senden ne istiyosun yahu benden. Güya beni tanımaya calısıyo ama bi çaba yok . Söyleyin a dostlar bundan bana yar olur mu ?(ben olcagına inanmıyorum bu arada ) bu gibi durumlardan dönüp ni iliski yasayanınız var mı ?

ilişkinin ilk 1 ayında ilgilenmekten sakınıyorsa sonrasından pek ümit gelmez gibi. önyagılı davranma oluruna bırak ama bu sürede de kendini yeni insanlara kapatma bence.

beyefendi kaç yaşında ne işle mesgul ? yoğun bir temposu varsa size yazamıyor olabilir belki ?

Tipik erkek olayı ilk ilgi tavan baktı elde etti yada sizi keklik gördü hop ilgi azaltırlar erkekler böyledir çünkü sizi anında yazan bir erkeği yeterince istemezsiniz çünkü o eziktir sizi sevdiği için ezik oluyor tabi ya herşeyin fazlası zarar baktı çocuk kız elden gidiyo dedi bakayım hala bendemi salladı oltayı birde bizimki yemi yuttumu bunda zaman nerdeydin demek bile aklına gelmedi zaten hep o mesajı bekledin ama sana o diğer yazan çocuk varya o seni sevdiği dğer verdiği için anında cevap verdi kozlarını açık oynadı diğerini sorarsan o kendine eğlence arıyor.

zaten tanışalı 20 gün olmuş, ilk zamanlar ilgiliydi diyorsunuz da, zaten henüz ilk zamanlardasınız..
20 gün diyorsunuz 20 ay değil ki...
eğer aradığınız gerçekten çok ilgili biri ise, karşınızdaki bu kritere uyacak biri değil demek ki..
bence kafanızdan atıp yeni sulara yelken açmalısınız...

Onunla budurumu konusup mu önume bakaym yoksa hic birsey soylemeden mi. Suan bi iliski yok aramizda ama ben arkadasm olsun istemiyorum sevgilim olsun istiyorum o yuzden ben bu sekilde konusmaya devam etmek istemiyorum filan demeli miyim yoksa hic acklama yapmadan konusmak istemiyorum artk diyim olayı kapatmali mıyım

konuşun tabi canım, o ne öyle ergenler gibi hiçbir şey demeden ayrılmak..
hayata bakış açımız ilişkideki beklentilerimiz farklı, seninle olamayacağımı anladım falan filan bişeyler söyleyip ayrılmanız en mantıklısı...
zira böyle devam ederse sizin için beklenti, beklenti, beklenti = hayal kırıklığı,
karşı taraf içinse sıkıntı, sıkıntı, sıkıntı = ayrılık süreci şeklinde sürecek ilişkiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…