Ilgisizzzzz :( :( :(

busequn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2010
29
0
36
İstanbul
Kızlar sevgilim çok ilgisiz bu aralar iyice ilgisizleşti "bileğimi burktum bitanem" dedim gelen cevap şu : "tm bitanem " insan bi nasıl olduğunu sorar ne bilim birşeyler der ama yok yok buluşucaktık 2 buçuk saat yağmrun altında soğukta bekledim ama beyimiz uyuyodu ve ben o soğukta hasta oldum onun yüzünden 1 hafta yattım hep kolumu kaldırıcak halim yoktu nasıl olduğumu bile sormadı mesaj bile atmadı arkadaşlarıyla batak oynadı geçende beni annanesi ve teyzesi ile tanıştırıcaktı otogara beni almaya gelicekti söz vermişti ama uyudu gelmedi ben onlara gitmedim diye de üzerine bir sürü küfür yedim her tartışmamızda bir sürü küfür ediyor bana ediyor ya bana sevgilisine insan nasıl da kıyar küfür eder sevdiği insana :85::85:doğum günümü bile kutlamadı seviyorum ayrılmak istemiyorum ama geleceğim olabilir mi böyle bir insanla bilmiyorum ne olur iyide olsa kötüde olsa bişeyler söyleyin

Küfür mü yedin???
Ayy bir de bu adam için ağlıyor musun? İnanamıyorum.
Canım bundan sana hayır gelir mi? Umrunda değilsin sen bunun.
Bence yapmak gereken çok açık; ayrılmak.
Fazla şımartmışsın sen bunu herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadardır birliktesiniz?
gerçekten bu ilgizlik çokmuş yolun başı ise bırakın değmez,
acaba ayrılmak mı isytiyor da böyle davranıyor?

ahanda benzer bi durumu ben yaşadım. bence ayrılma sevinmesin, bu sefer de sen aynısını yap ona. buluştuğunuzda geç git. aradığında cvp verme. fln filan

sen hala böyle birini sevdigini nasil söylersin...
ilgisizliginden yakinip konu acmissin ama kusura bakma küfür yedigin bir insan icin üzülmen cok yanlis...
eger ettigi küfür yutup oturuyorsan o adam tabiki sana deger vermez, ilgi göstermez...
hos zaten öyle bir insan artik agiziyla kus tutsa bile sana yaranamamasi gerekiyor...
bütün gercekleri yazmissin zaten, ama bu gercekleri hatirladikca ondan nefret etmen gerekirken hala nasil sevdigini söylersin...

"İnsan sevdiğne nasıl küfreder?" Cevap, sevdiğine küfretmez... "Elimin altında olsun, hiç yoktan iyidir" dediği insana küfreder, barışınca da hiçbir şey olmamış gibi devam eder. Bunu bazıları "Biz küfrederiz ama yine birbirimizden vazgeçemeyiz" diye yorumlar. Tabii o kendilerine küfreden adamların patronlarına, anne babalarına nasıl saygılı ve çekinerek konuştuklarını dikkate almazlar. Neden? O adamın sevdiklerine, saygı duyduklarına nasıl düzgün davrandıklarını kabullenmez istemezler çünkü kendilerine saygı duyulmuyordur.

Küfür kendi başına sevilmediğinizin ispatı ama diğer olaylara bakıyorum da bunlardan bir tanesi değil gerçekleşmek "Bu olay başınıza gelse ne yapardınız?" diye sorulan her aklı başında genç kızın cevabı "Ayrılırdım" olur. Siz ise uğruna hasta olduğunuz ama arkadaşlarıyla oyun oynamayı size tercih etmiş adamdan gün batımını izleyen romantik sevgili, akşam yemeğine ne istediği sorulacak ideal koca, çocuklarınıza baba olacağına dair inancınız var gibi bitirmişsiniz mesajınızı... Eli sıcak sudan soğuk suya sokulmayan, sürekli iltifat edilen ve kaybedilmesinden deli gibi korkulan kadınlardan ne eksiğiniz var da bunları kendinize reva görüyorsunuz anlamadım...

Konu başlığınız da eksik olmuş; ilgisiz, saygısız, terbiyesiz; konu başlığı netleşince bari şimşekler çaksın zihninizde... Çakmıyorsa da bugün küfreden yarın elini de kaldırır ve o zaman yağar yağmur, çakar şimşek...

canım bunları yazman bile bu ilişkide sorun olduğunu gösteriri.ve artıksende görmeye başlamışsın demektir.
ilgisiz olması illa seni sevmediği anlamına tabiki glmez zaman zaman sıkıntıları olur insanların ve herkesten uzak durmak ister.
ilişkinin boyutunu bilemiycem tabiki!eğer sorumsuz umursamazsa bırak üstüne düşme şikayet et o msj atsın sen niye atasın...
bırak özlesin adam seni özlediginde illaki msj atar....attıgında soğuk olma ama atmadıgında sende atma!başka uğraşlar bul kendine...film izle kk da takıl birçok iş yapabilirsin ailenle vaikt geçir.eminim ailen verdigin degerin kat fazlasını verir sana..
ama küfür olayı!!burda dur derim.ne küfür neden bukadar kendini ezdiriyosun...
bence sevgiline açık açık konuş bisüre uzak duralım de birbirimzden senin bana saygın bitmiş biraz beni özle diye msj at hiç korkma çünkü seni seviyorsa zaten üste çıkmaya çalışmaz yapıcı olur ama baktın üste çıkıyor vs gözdağı vermek istiyordur ..sakın aldanma bu tür oyunlara ..özel msjdanda yardımcı oalbilirim..öptüm

konuyu okurken eşimle paylaştım..o da bence tekmeyi bassın bir an önce dedi..bende bu şekilde düşünüyorum..bu şahıstan hiç bişiy olmaz.

nekadardır birliktesiniz eger yeniyse hiç acıma bnce

Ben de bunu anlamadım.

Millet çocuklarına rağmen kırk yıllık evliliğini küfür, hakaret, vb. şiddet unsurları nedeniyle sonlandırırken genç yaşta, temelsiz, ciddiyetsiz bir ilişki uzun süreli diye devam mı ettirilmeli, hatalar sineye mi çekilmeli? Bunun tersi "Zararın neresinden dönsen kardır." sözü daha makul değil mi? Boşuna erkekler uzun zamandır beraber oldukları yahut taviz veren kızlara "Nasıl olsa artık elimin altında" gözüyle bakmıyor, ilgisizleşmiyor, bu doğal karşılanır olmuş, benim haberim yokmuş...

sana simdiden böyle yapiyorsan isiniz ciddiye bindimi kimbilir neler yapar.. en iyisi uzak durmak.. küfürde ne demek ya insan sevdigi insana nasil küfür edebilir..

Saniye bekleme hemen ayrıl. Bu kadar katlanman bile çok büyük hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…