Saç Uzatma Yöntemleri İlik ile sac uzatma

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.396
15.716
198
kemik iligiyle sac uzatıyorlarmıs hem bakım yapıp hemde uzatıyormus deneyen varmı

kemik iligiyle sac uzatıyorlarmıs hem bakım yapıp hemde uzatıyormus deneyen varmı
Ben dökülme için yaptım şükür dökülmem durdu uzamada kulak memesinden biraz aşağıya indi pek fark göremedim çim Ada'm gibi tepemden yeni saçlarım çıktı

Ben de kullanıyorum canım. 4 hafta yapmış oldum bu hafta perşembe günü hormonal sebeplerden çok dökülme yaşadım 2 aydır her banyoda giderin her tarafı sac oluyordu. Şimdi çok çok azaldı dökülme uzatma hızı da fena değil ilk amacım saçlarımın toparlanması uzatsa fena da olmaz hani ama cılız sac uzasa da kopuyor ben Bayaa faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim. Yanık sac uçlarım bile hacım kazandı.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X