İlişki beni çok yordu

huzur2103

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
12
1
1
32
Yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var.. Aynı yaştayız..
Mantıklı kavgamız hiç olmadı.. Hep saçma sebeplerle araya soğukluk girdi. İnadı kini bıktırdı beni. sevdiğini hissettirdiği zamanlarda oluyor inkar etmeyim. Hep alttan alan olmaktan bıktım.
onun canı isterse konuşuyoruz.. onun canı isterse mesajlaşıyoruz..
o kadar yoruldum ki burda uzur uzur yazmaya bile gücüm kalmamış...

kavgalarda %70 ben dönerim 1 hafta gülmez yüzü. %30 o döner ama o dönünce de ilk aradığında hemen açcaksın hemen sıcak davrancaksın.. öteki türlü sibirya soğukları girer aramıza..

yeni bir kavgamız oldu. 3 gün alttan almaya çalıştım güldürmeye çalıştım baktım olmuyor. kararttım gözümü biterse bitsin dedim. 3 gün konuşmadık. 3. gün zoruma gitti saçma sebepler yüzünden bu hale gelmek ikindi namazını kılıp akrabaya gitcektim. namaz sonrası duam şuydu " Allah'ım bitcekse durumu babama anlatmadan bitsin hayırlı şekilde hayırlı yola doğru adım attır bu ilişkinin sonucunu benim irademe bırakma bitcekse de o bitirsin" diye ettim duamı
sonra gittim misafirliğe.ilk kez birisi ciddi bir görücüm çıktı. laf olsun diye yada ağız aramak için değildi. çocuğun resmi yollanmış kızla konuşun tanışmaya gelelim ilk fırsatta demişler.

akşam eve geldim whatsappta durum ve foto kaldırılmış son görülme kapatılmıştı. artık numarayı mı sildi yoksa ayarları mı kapattı bilmiyorum.

duamın üstüne bu durum olunca kafam allak bullak oldu :( yorumlarınızı bekliyorum dertleşmek istedim :(

tabiki bu karışık durumun içinde görücüyü reddettim. birgün sonrasına sevgilim aradı. şimdi de soğuk soğuk konuşuyoruz...

Sevgilin kreş eğitimini tamamlayamadı daha sanırım.
İyi sabretmişsin ama dua edip işaret beklemene bile gerek yokmuş ürün ortada.
Ayrıca uzun bi süre görücü falan düşünme hemen başkalarıyla olmak zorunda değilsin.
Her yazdığında koşarsan sonu gelmez bu durumun.

ayyy hic cekilmezzzz. 40 yilin gidcegne 4 yilin gitsin neresinden donersen kârdir
boyle iliski olmazki.adam olgunlasamamis.hayati zindan eder.kisiligi oturmamia daha ben okurken bile yoruldum Allah iyi sabir vermis size.cocukmu avutacaksiniz.yasinizi bilmiyorum o yuzden gorucunuz ile ilgili bisi diyemicem.yani ondan ayrilim gorucuyu degerlendirrim gibi bir secenek.yapmayin.ayrilacaksaniz kendinizi kurtarmak icin ayrilin o.adamdan bence.:sopa:

görücü ye zaten evet demedim. sadece duamdan 1 saat sonra karşıma çıkmış olması acaba duamın cevabı mı diye düşündürdü bi an

valla anlattıklarınıza göre beni de yordu. bu tribi ömğr boyu çekmek istediğine emin misin? yol ver gitsin.

diğer görücü olayına da bişey diyemiycem. biraz yavaş.

görücü ye zaten evet demedim. sadece duamdan 1 saat sonra karşıma çıkmış olması acaba duamın cevabı mı diye düşündürdü bi an

ayyy hic cekilmezzzz. 40 yilin gidcegne 4 yilin gitsin neresinden donersen kârdir
boyle iliski olmazki.adam olgunlasamamis.hayati zindan eder.kisiligi oturmamia daha ben okurken bile yoruldum Allah iyi sabir vermis size.cocukmu avutacaksiniz.yasinizi bilmiyorum o yuzden gorucunuz ile ilgili bisi diyemicem.yani ondan ayrilim gorucuyu degerlendirrim gibi bir secenek.yapmayin.ayrilacaksaniz kendinizi kurtarmak icin ayrilin o.adamdan bence.:sopa:

22 yaşındayım.. ilkim o
İlkti son olsun diye diye bu zamana geldim galiba.. bitiremiyorum da.. tüm akrabaları beni biliyo ve hep bana laf etcekler..

22 yaşındayım.. ilkim o
İlkti son olsun diye diye bu zamana geldim galiba.. bitiremiyorum da.. tüm akrabaları beni biliyo ve hep bana laf etcekler..
etsinler. neden etsinler biliyormusun.cunku ilerde evlenip bunlari yasayip bosanicam dedigindede laf edecekler.insanlar hep.laf eder bunu dusunme...... ilkin duzgun birisi olsaydi keske.ama bazi ilkler hata oluyor .sonlar ise mukafat.....insallah dogru dusunup dogru karar verirsiniz.hakkinzda hayirlisi olsun

Yapma ailene anlatma bu adamı. Belki dinlemeyeceksin ama birkac kucuk mutluluk icin bunca yorulmaya deger mi? Her anini dolu dolu mutlu mesut yasamak varken. Yılların hatrina falan evlenmeye kalkma.

Ayrıl biraz kafanı dinle hemen başkasını deneme. Ama kendini bir an önce hazır hissetmeye bak. Gerçek bir erkek bul :KK49:

etsinler. neden etsinler biliyormusun.cunku ilerde evlenip bunlari yasayip bosanicam dedigindede laf edecekler.insanlar hep.laf eder bunu dusunme...... ilkin duzgun birisi olsaydi keske.ama bazi ilkler hata oluyor .sonlar ise mukafat.....insallah dogru dusunup dogru karar verirsiniz.hakkinzda hayirlisi olsun

sağolun duanız için.. çok doğru dediniz hep konuşcaklar evett...
yaşanan mutlu anlar anılar resimler yaşanmışlıklar kurulan hayaller..
ya gerçekten mutlu etcekse yaa ahını alırsam korkusu.. aslında kötü biri değil merhametlidir...

ne doğru ne yanlıy bilmiyorum karar veremiyorum :( şunları yazarken bile ağlıyorum...

22 yaşındayım.. ilkim o

Off bayılıyorum bu film tadında hayat yaşayanlara... Onlar hülya Koçyiğit filmlerinde hatta masallarda kaldı tatlım. Ne o öyle ilkim sonum falan... Bence sevgiline yüz verme, ben hiç barışma artik ön ardında bırak diycem ama sen yapamazsın gibi geliyor.

Gorucu gelmek isteyen cocukla da öncelikle evlenmeyi dusunuyorsan, çocuğun tipini işini referansini begendiysen bir gorus derim ben. Sevgilinden zaten ayrılmış gibisin ama öyle değilse de gorus... Biraz ufkun genişler belki... Sana sahip çıkmayan hiçbir zaman da yanında bir erkek bir eş olduğunu anlayamacagin bir ilişki içindesin. Farklı deneyimlere ihtiyacın var, gorucu hakkında olumlu dusunuyorsan gorus.

Yapma ailene anlatma bu adamı. Belki dinlemeyeceksin ama birkac kucuk mutluluk icin bunca yorulmaya deger mi? Her anini dolu dolu mutlu mesut yasamak varken. Yılların hatrina falan evlenmeye kalkma.

dua edin en doğru en hayırlı kararı verip uygulayım :(

Off bayılıyorum bu film tadında hayat yaşayanlara... Onlar hülya Koçyiğit filmlerinde hatta masallarda kaldı tatlım. Ne o öyle ilkim sonum falan... Bence sevgiline yüz verme, ben hiç barışma artik ön ardında bırak diycem ama sen yapamazsın gibi geliyor.

Gorucu gelmek isteyen cocukla da öncelikle evlenmeyi dusunuyorsan, çocuğun tipini işini referansini begendiysen bir gorus derim ben. Sevgilinden zaten ayrılmış gibisin ama öyle değilse de gorus... Biraz ufkun genişler belki... Sana sahip çıkmayan hiçbir zaman da yanında bir erkek bir eş olduğunu anlayamacagin bir ilişki içindesin. Farklı deneyimlere ihtiyacın var, gorucu hakkında olumlu dusunuyorsan gorus.

çoktan hayır cevabı iletildi erkek tarafına daha dönüşü olmaz da.. hepten kötü biri de değilki merhametli iyi yönleride var..

Su düşünceden kurtulun ve kendinizi düşünün, kim be derse desin önemli olan sensin. Babana da bir şey söyleme sakin.

çoktan hayır cevabı iletildi erkek tarafına daha dönüşü olmaz da.. hepten kötü biri de değilki merhametli iyi yönleride var..

Hmmm demek merhametli ne güzel. İyi, eminim evlenince de sana kıyamaz merhametinden seni uzecek kıracak hiçbir şey yapmaz. Hem 4 yılın boşa gitmesin evlen sen onunla.

Su düşünceden kurtulun ve kendinizi düşünün, kim be derse desin önemli olan sensin. Babana da bir şey söyleme sakin.

şu an kesinlikle yapmıyycağım tek şey o zaten. bitcekse babamın haberi olmadan bitmeli

Meh, eski sevgilime benziyor biraz. Hep alttan alarak ilişki sürdürmeye tavsanız devam edin yoksa yol verin.

Back
X