valla anlattıklarınıza göre beni de yordu. bu tribi ömğr boyu çekmek istediğine emin misin? yol ver gitsin.
diğer görücü olayına da bişey diyemiycem. biraz yavaş.
ayyy hic cekilmezzzz. 40 yilin gidcegne 4 yilin gitsin neresinden donersen kârdir
boyle iliski olmazki.adam olgunlasamamis.hayati zindan eder.kisiligi oturmamia daha ben okurken bile yoruldum Allah iyi sabir vermis size.cocukmu avutacaksiniz.yasinizi bilmiyorum o yuzden gorucunuz ile ilgili bisi diyemicem.yani ondan ayrilim gorucuyu degerlendirrim gibi bir secenek.yapmayin.ayrilacaksaniz kendinizi kurtarmak icin ayrilin o.adamdan bence.
etsinler. neden etsinler biliyormusun.cunku ilerde evlenip bunlari yasayip bosanicam dedigindede laf edecekler.insanlar hep.laf eder bunu dusunme...... ilkin duzgun birisi olsaydi keske.ama bazi ilkler hata oluyor .sonlar ise mukafat.....insallah dogru dusunup dogru karar verirsiniz.hakkinzda hayirlisi olsun22 yaşındayım.. ilkim o
İlkti son olsun diye diye bu zamana geldim galiba.. bitiremiyorum da.. tüm akrabaları beni biliyo ve hep bana laf etcekler..
etsinler. neden etsinler biliyormusun.cunku ilerde evlenip bunlari yasayip bosanicam dedigindede laf edecekler.insanlar hep.laf eder bunu dusunme...... ilkin duzgun birisi olsaydi keske.ama bazi ilkler hata oluyor .sonlar ise mukafat.....insallah dogru dusunup dogru karar verirsiniz.hakkinzda hayirlisi olsun
22 yaşındayım.. ilkim o
İlkti son olsun diye diye bu zamana geldim galiba.. bitiremiyorum da.. tüm akrabaları beni biliyo ve hep bana laf etcekler..
Yapma ailene anlatma bu adamı. Belki dinlemeyeceksin ama birkac kucuk mutluluk icin bunca yorulmaya deger mi? Her anini dolu dolu mutlu mesut yasamak varken. Yılların hatrina falan evlenmeye kalkma.
Off bayılıyorum bu film tadında hayat yaşayanlara... Onlar hülya Koçyiğit filmlerinde hatta masallarda kaldı tatlım. Ne o öyle ilkim sonum falan... Bence sevgiline yüz verme, ben hiç barışma artik ön ardında bırak diycem ama sen yapamazsın gibi geliyor.
Gorucu gelmek isteyen cocukla da öncelikle evlenmeyi dusunuyorsan, çocuğun tipini işini referansini begendiysen bir gorus derim ben. Sevgilinden zaten ayrılmış gibisin ama öyle değilse de gorus... Biraz ufkun genişler belki... Sana sahip çıkmayan hiçbir zaman da yanında bir erkek bir eş olduğunu anlayamacagin bir ilişki içindesin. Farklı deneyimlere ihtiyacın var, gorucu hakkında olumlu dusunuyorsan gorus.
dua edin en doğru en hayırlı kararı verip uygulayım
çoktan hayır cevabı iletildi erkek tarafına daha dönüşü olmaz da.. hepten kötü biri de değilki merhametli iyi yönleride var..
Su düşünceden kurtulun ve kendinizi düşünün, kim be derse desin önemli olan sensin. Babana da bir şey söyleme sakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?